Onaysız Gmail Açma Problemi ? ?

• Kullanıcı youtub60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

youtub60

Kayıtlı Üye
Onaysız Gmail açarken takılanlar yazabilirmi .
Suanda bi değişiklik var gibime geliyor ?

Muhtemelen Googleclean ile alakalı oldugunu düşünüyorum. Düzgün çalışmıyor.

- IP değiştiriyorum
- Çerez temizliyorum
- MAC değiştiriyorum
- Portable kullanıyorum
- Flash belleğin serialini değiştiriyorum
- Tarayıcıları kaldırıyorum

Kendi yöntemim dahil, uzun sürmesine rağmen [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] yöntemini de denedim ama günde 2 mailden fazla açamıyorum. Uzun zamandır mail açmıyorum bir şeyleri unutuyor olmalıyım diyorum. Yoksa dakikada 1 mail açardım aylar önce.

- IP değiştiriyorum
- Çerez temizliyorum
- MAC değiştiriyorum
- Portable kullanıyorum
- Flash belleğin serialini değiştiriyorum
- Tarayıcıları kaldırıyorum

Kendi yöntemim dahil, uzun sürmesine rağmen [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] yöntemini de denedim ama günde 2 mailden fazla açamıyorum.

Hocam var bir yöntemi ben sanmıyorum şuan satan satıyor googleclean sorunlu olabilir.

sorunsuz şekilde mail açabiliyorum
Kanal saticisiyim günde min 100-150 tane sorunsuz şekilde.

googleclean ve ccleaner imi kullanıyorsunuz sadece ? başka ek program varmı.

GC etkisini yitireli uzun zaman oluyor cc ise bazi programların yanında cok dandik kaliyor tavsiyem biraz araştirman
bana soracak olursan
6 tane program kullanıyorum
biraz uzun suruyor ama kanallar saglam olduktan sonra sorun yapmıyor.

GC etkisini yitireli uzun zaman oluyor cc ise bazi programların yanında cok dandik kaliyor tavsiyem biraz araştirman
bana soracak olursan
6 tane program kullanıyorum
biraz uzun suruyor ama kanallar saglam olduktan sonra sorun yapmıyor.

Bunlar temizleyici filan mı hocam ?

google cleanda block google analytics kısmını on konumuna getirdigimde

googlecleanda google google analytics cloud not be switched
switching googlr analytics have been prevented by your anti virus software which protectsa certain windows settings please deactive your anti virus software while switchng and try again don't forget to active your anti virus software afte bu uyarıyı veriyor ve on konumuna gelmiyor

aslında telefon onayına takılmadan gmail açmak için hiç bir programa ihtiyacınız yok. google denilen kurumu aslında gözümüz de çok büyütüyoruz. yani karmaşık düşündüğünüz için gmail açamıyorsunuz. o kadar programa gerek yok. bende aylar önce sizin düştüğünüz tuzağa düştüm. sadece cookları temizleyerek ve ip'e değişterek gmail açılıyor....

Son düzenleme:
aslında telefon onayına takılmadan gmail açmak için hiç bir programa ihtiyacınız yok. google denilen kurumu aslında gözümüz de çok büyütüyoruz. aslında karmaşık düşündüğünüz için açamıyorsunuz o kadar programa gerek yok. bende aylar önce sizin düştüğünüz tuzağa düştüm. sadece cookları temizleyerek ve ip'e değişterek gmail açılıyor....

Bunu normal chrome tarayıcıyla sadece çerez ve ip değiştirerek bir günde istediğiniz kadar mı açabiliyorsunuz?

yöntemi ifşa etmeyeceğim. bunun sebebi google'un olayı fixleyeceğinden değil, mail satarak geçinen arkadaşlar var onlara haksızlık yapmak istemiyorum. ama sana şu kadarını söyleyeyim onaysız gmail açmak o kadar basit ki dakika başına 1 tane çok rahat açılıyor. canım sıkılmasa otursam 10 saatte 500'ün üzerinde onaysız gmail açarım. olayı gözünüz de büyüttüğünüz için açamıyorsunuz aylar önce o hataya bende düştüm.

Bunu normal chrome tarayıcıyla sadece çerez ve ip değiştirerek bir günde istediğiniz kadar mı açabiliyorsunuz?

yöntemi ifşa etmeyeceğim. bunun sebebi google'un olayı fixleyeceğinden değil, mail satarak geçinen arkadaşlar var onlara haksızlık yapmak istemiyorum. ama sana şu kadarını söyleyeyim onaysız gmail açmak o kadar basit ki dakika başına 1 tane çok rahat açılıyor. canım sıkılmasa otursam 10 saatte 500'ün üzerinde onaysız gmail açarım. olayı gözünüz de büyüttüğünüz için açamıyorsunuz aylar önce o hataya bende düştüm.

İfşa etmenize gerek yok hocam çok sayıda açılamıyor diye biliyordum o yöntemle. Uzun zaman önce ben de mail satışı yapıp dakikada 1 mail açabiliyordum. Uzun süredir mail açma ihtiyacı duymadığım için geri kaldım. Bu bilgi için de teşekkürler.

İfşa etmenize gerek yok hocam çok sayıda açılamıyor diye biliyordum o yöntemle. Uzun zaman önce ben de mail satışı yapıp dakikada 1 mail açabiliyordum. Uzun süredir mail açma ihtiyacı duymadığım için geri kaldım. Bu bilgi için de teşekkürler.

Hocam hayır onuda geçtim taktik diyen birşey yok sadece bu google clean mı ccleaner mi problem bunu bilsek bir şekilde algoritma yoluyla çözmeye çalışırız.

söylediğim şey 100 yıl geçse bile fixlenmez. çünkü yapay yollarla açmıyorum. organik tamamen doğal hiç bir program kullanmadan.

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:50 ----------

genç arkadaşım benim bu yöntemi öğrenmem bir yılımı aldı.. biraz kafa yor öğrenirsin. sana diyorum ki, hiç bir programa gerek yok..

Hocam hayır onuda geçtim taktik diyen birşey yok sadece bu google clean mı ccleaner mi problem bunu bilsek bir şekilde algoritma yoluyla çözmeye çalışırız.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam paylaşımcılık senin ruhunda var :D fixlenmiyecekse açıklamasanda en azından biraz ipucu versen hani sadece programa gerek yok demenden birşey anlamıyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri