Onaysız Gmail Platformu [Sağlam & Kaliteli gmailler]

• Kullanıcı eliko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eliko

Kayıtlı Üye
Onaysız Gmail Platformu [Eski, Sağlam & Kaliteli gmailler]

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir youtubla uğraşan biri olarak şimdiye kadar hep farkı kişilerden kanallardan aldım. Bununla da kismende olsa toplu kapanmalar zamanı kanalların çoğu sağlam kalıyordu. Sebebi de çok aydın, kanallarımı farklı kişilerden aldığım için her kanalın açıldığı cihaz və ip-adresi farklı oluyordu. Bu yüzden bir çok kanalım youtubun temizliyinden sağlam çıkıyordu. Bütün bunları göze alarak arkadaşlarla bir ekip oluşturduk. Farklı cihazlarla (tablet,pc) ve farklı ip adresslerle gmailler açıyoruz. Şimdiye kadar kendimizden kaynaklanan bir kapanma söz konusu olmadı çok şükür. Gmaillerin açılmasında en önemli avantajın farklı cihaz ve farklı ip adress olduğunu düşünüyorum. Ben kısa ve net konuşayım. Gmailleri ufak-ufak alıp deneyin derim, problem çıkmazsa daha fazla alırsınız. Bizden kaynaklı problem çıkmayacağına garanti veriyorum. Her 10 adet gmail alan arkadaşa 1 gmail hediyye ediyoruz. Bu forumda gmail satan onlarca arkadaş var onlardan alıp deneyin mutlaka. Çünki ne kadar farklı kanallarınız olursa toplu kapanmalarda ayakta kalan kanallarınız sayı daha çok olucaktır. Bir bilgiyi de sizinle paylaşayım arkadaşlar kanal alışı yaparken sakın aldığınız kanalların hepsine aynı günde girmeyin. Örneğin 100 kanal aldınız hemen girip 100 kanalı kontrol etmeniz mantıksız. Kontrol etseniz bile mutlaka çerezleri temizliyin ve ip deyiştirin. Hem satış, hemde alış yapacak herkese bol kazanc diliyorum!

Onaysız Gmail Platformu:​

1. Şimdilik sadece onaysız gmail satışı yapmaktayız.
2. Gmailleri farklı cihaz və ip adresslerle açmaktayız.
3. Ekip halinde çalışıyoruz bu yüzden toplu kapanmalarda gmaillerin çoğu sağlam kalacaktır diye düşünüyoruz (yani hep ayni cihaztan açılmadığı için).
4. Kanalın tehlikesizliyi için mutlaka kurtarıcı e-posta və gizli soru ekliyoruz (aldıktan sonra tabii ki değiştire bilirsiniz).
5. Her 10 gmail alana 1 gmail hediyye ediyoruz .
6. Hiç giriş yapılmayan boş kanallarımıza 10 gün garanti veriyoruz.
7. 100 gmail ve üzeri satışlarda indirim yapıyoruz.
8. Kanalların çoğu genellikle 2-3 ay önce açılmış kanallardır.

Fiyat: 0.20$ olarak değerlendirdik.
Ödeme yöntemi: Webmoney (alternatif olarak Paypal)

Kanallara videoları attım şimdilik bir sorun yok taş gibiler :)

Son düzenleme:
ref.. hayırlı satışlar
Edit: Ref alındı, inceledikten sonra mesajımı editlerim.

Son düzenleme:
0.20$ nedir hocam 50 kuruş yada 60 kuruş yapsana şunu :)

refim geldi tesekkurler ayrıca foruma usd ile kanal satma olayınıda ilk siz getirmiş oldunuz hocam

refim geldi tesekkurler ayrıca foruma usd ile kanal satma olayınıda ilk siz getirmiş oldunuz hocam

bol kazanclar. evet usd ile satış yapmak zorunda kaldığım için böyle oldu. bizim buralarda alış-veriş hep usd :)

Son düzenleme:
Ref kaldıysa alabilirim hayırlı satislar.

Edit : Arkadaş sağolsun referansımı gönderdi mail ve şifre gayet güçlü, en kısa zamanda video atıp görüşümü belirticem.

Son düzenleme:
Arkadaşlar "account" kısmından gmaillere bakarsanız şubatda açıldığını göreceksiniz. Yani gmail 2-3 aydır sağlam durumda. İnşallah hep böyle devam edecektir.

[MENTION=15042]EmnGry[/MENTION] , [MENTION=10807]PiriReis[/MENTION], [MENTION=9003]IKadavra[/MENTION], [MENTION=11593]fat0314[/MENTION] olumlu veya olumsuz tüm görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar. sizin yorumlarınız benim için çok önemli :)

Kanallara videoları attım şimdilik bir sorun yok taş gibiler :)

maile giriş imkanı buldum sorun gözükmüyor ama şu an video yuklme imkanım yok kısa zamanda video yukleyip olumlu veya olumsuz cevabımı yazarım saygılar...

Videoları bugün atıyorum, 2 gün sonra yorum yaparım. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri