Yaklaşık bir ay kadar önce satın aldığım 100 tane onaysız mailin 20 kadarını kullandım sorunsuz. hala onlardan devam eden kanallarım var. sadece birtanesinde telefon onayı istemişti ( hesabınızda sıradışı bir şey farkettik, bu yılda 3 kere olur vs. yazan ) şimdi ise geri kalanlara girmeye çalıştığımda ya aynı şekilde telefon onay ekranı ya da siz olduğunuzu kanıtlayın yazan kurtarma maili isteyen ekran karşıma çıkıyor. işin kötüsü kanalların kurtarma mailleri ve gizli soruları girili fakat satıcı tarafından kaydedilmemiş. ben de o zaman tecrübe eksikliği ve ilk kanallara girdiğimde bir sorun olmadığı için onlarda kurtarma maillerini kendim girdiğimde değiştirip kaydedebiliyordum, bu şekilde çözmüştüm sorunu. bu arada kanallara ilk kanalresmi vs + token için girişi şu şekilde yapıyorum; ip çerez mac ve temiz portable tarayıcımla giriyorum, işim bittiğinde o dosyayı sonra kullanmak üzere kaydediyorum. asıl sorun şu ki birkaç gün önce aldığım onaysız maillerde bu sorunu yaşamıyorum. aynı bahsettiğim şekilde sorunsuz giriyorum. mailleri aldığım arkadaşa danıştığımda bunun maillerle alakalı bir sorun olmadığını söyledi, kendisi de bildiğim kadarıyla tecrübeli birisi bu işte ve benden başka bu tip sorun yaşayan müşterisi yok. velhasılı bu durumun benden kaynaklandığını varsayarak tecrübeli arkadaşların çözüm önerilerini sormak istiyorum...