Onaysızp Paypal

kill19

Yasaklanmış
arkadaşlar diyelimki onaysız bir paypal var (kredi kartı ve banka hesabı eklenmemiş) bu paypal başkası adına açılmış olsun, bu paypaldan kendi paypalıma ( onaylı paypalıma ) para gönderip o parayı çekebilirmiyim ?

Not : paypal hiç kullanmadım ... bilen arkadaşlar cevap yazarsa daha iyi olur ..
Lütfen gereksiz mesaj atmayın şimdiden teşekkür ederim ...

ama paypal başkası adına ... birde limit falan varmı paypaldan paypala aktarma ...
kesinmi hocam yaptınızmı daha önce ?

Gönderirsin fakat şöyle bir risk var, paypal bir anda parayı bloke edip bu hesapta olağandışı hareketler tespit edildi kimlik onayı gönderin gibi bir dalga yapabilir. Benim başıma rahat 10 kere gelmiş binlerce lira param çar çur olmuştur :)

Gönderirsin fakat şöyle bir risk var, paypal bir anda parayı bloke edip bu hesapta olağandışı hareketler tespit edildi kimlik onayı gönderin gibi bir dalga yapabilir. Benim başıma rahat 10 kere gelmiş binlerce lira param çar çur olmuştur :)

peki parayı alamadınmı ...

mesela bir partnere başka bir adla paypal acsam oraya gelse para ben onu kendi ana paypalıma aktaramazmıyım ?

biri şu bloke koyma durumunuda anlatabilirmi ? bloke koyarsa para orda kalırmı alma durumu söz konusu olamazmı ?

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

yardımcı olacak yokmu ?

peki parayı alamadınmı ...

mesela bir partnere başka bir adla paypal acsam oraya gelse para ben onu kendi ana paypalıma aktaramazmıyım ?

Aktarırsın kardeşim ama açıcağın paypal hesaplarını gerçek kişilerin üstüne aç, annen, baban, dayın, abin v.s.

Paypal onaysız olup para dönen hesaplara arada olağandışı etkinlikten bloke koyuyor. Kimlik onayı yapın diyorlar. Başına gelebilecek şey budur bu sebeple dediğim gibi yap.

Aktarırsın kardeşim ama açıcağın paypal hesaplarını gerçek kişilerin üstüne aç, annen, baban, dayın, abin v.s.

Paypal onaysız olup para dönen hesaplara arada olağandışı etkinlikten bloke koyuyor. Kimlik onayı yapın diyorlar. Başına gelebilecek şey budur bu sebeple dediğim gibi yap.

diyelim bloke oldu hesap ve akraba adına açılmamış bununla alışveriş yapabilirmiyiz ....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri