Onedio sitesindeki yazıların çoğu spam . Önceleri reklam alamadığı için farklı fabrikaları tanıtarak devam etmişti. Google adsense politikasını mı değiştirdi ?
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onedio nasıl reklam almayı başardı ?
Onedio nasıl reklam almayı başardı ?
Onedio sitesindeki yazıların çoğu spam . Önceleri reklam alamadığı için farklı fabrikaları tanıtarak devam etmişti
Spam olması çok ta önemli değil hocam, tabiki de onedio nun tüm içerikleri özgün değil ve de olamaz özellikle haberler vs. Fakat sitenizde bir hit var ise bunu değerlendirir şirketler reklam verir. Senin yazın spammı değil mi bakmazlar bile. Onedio gezi olayları sırasında gezi haberleri paylaştığı için ve bunu yapan nadir haber sitelerinden olduğu için patlamıştır. Hala neyi soruyosunuz anlamadım. Siz de alabilirsiniz ama internet sitenizin günlük tekil hiti önemli bu konuda gerisi teferruat.
Örnek : actionscript yöntemi tarzında spam yapmakta . Başvurularda önceden red edildiğini ve r10 forumundada tartışması olmuştu. ondan sordum
Sebebi net:![]()
p*rno sitesinde gördüm ben hocam,o hiç bişey
100k hitin olsun o zaman göreyim
---------- Spam Engelliyici 18:40 ---------- Önceki Mesaj 18:39 ----------
beyler benden size bi bilgiyakında onedio satılacak
bunu paylaşmaya gelmiştimSebebi net:![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.