[Önemli] ABD vergi formunuzun süresi yakında dolacak

• Kullanıcı reis1477
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

reis1477

Kayıtlı Üye
Bu mail gelen var mı arkadaşlar yine bu formdan istiyor herhalde

bana da geldi hocam ama usa gelirim yok öyle olunca olduğu devam etse bana bir sıkıntı olmayacak ama şöyle bir ibare var içinde o kafamı bulandırdı ''ABD vergi formlarının süresi dolan içerik üreticiler, varsayılan vergi oranına tabi tutulabilir. Bu durumda, dünya çapında elde ettikleri toplam gelirin %24'ünü vergi olarak öderler. '' Dünya çapında gelirin diyor ya şimdi bütün adsense gelirinden mi pay isteyecekler bilemedim

stüdyoya uyarı da gelmiş
''[İşlem gerekiyor] ABD vergi formunuzun süresi 2024 sonunda dolacak. Stopaj vergisinin doğru yansıtılabilmesi için en kısa sürede AdSense'ten formunuzu tekrar gönderin.''

bana da geldi hocam ama usa gelirim yok öyle olunca olduğu devam etse bana bir sıkıntı olmayacak ama şöyle bir ibare var içinde o kafamı bulandırdı ''ABD vergi formlarının süresi dolan içerik üreticiler, varsayılan vergi oranına tabi tutulabilir. Bu durumda, dünya çapında elde ettikleri toplam gelirin %24'ünü vergi olarak öderler. '' Dünya çapında gelirin diyor ya şimdi bütün adsense gelirinden mi pay isteyecekler bilemedim

Evet tüm gelirin %24ünü kesecekler

bunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım, bizim irlanda ile vergi anlaşmamız varmı diye soruyor evet hayır, diye

Bana da geldi arkadaşlar. Son durum nedir yapan var mı acaba ?

Son durum nedir yapan var mı bir rehberlik yapsa

Deha önce doldurduğumden örnek alıp doldurdum

Yüzde 0 vergi ödemek için Türkiye seçin tc girin artık yüzde sıfır vergi kesecektik yt..Türkiye ile anlaşması var amerikanın.. hatta eski kesilen parayı bile geri veriyor..şimdilik bir hesabın kesintilerini gönderdi.. bakalım diğerinde gönderecek mi..

1den fazla adsense'si olan aynı tc'yi girse sıkıntı olur mu acaba, sonuçta tek kişi tek adsense politikaları var.

---------- Spam Engelliyici 05:15 ---------- Önceki Mesaj 04:26 ----------

Yüzde 0 vergi ödemek için Türkiye seçin tc girin artık yüzde sıfır vergi kesecektik yt..Türkiye ile anlaşması var amerikanın.. hatta eski kesilen parayı bile geri veriyor..şimdilik bir hesabın kesintilerini gönderdi.. bakalım diğerinde gönderecek mi..

Gönderildiğini nereden kontrol ediyorsun hocam ss bırakabilir misin

1den fazla adsense'si olan aynı tc'yi girse sıkıntı olur mu acaba, sonuçta tek kişi tek adsense politikaları var.

sıkıntı olur bence [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] hocam hiç riske atmayın derim

Eve dönünce atarım.. stopaj kesintilerini sanki kazanç gibi hesaba eklemiş adsense..

Neyse ki tüm adsenseleri önce kendim 1 adet, sonra aile bireyleri ve yakın arkadaşlar üzerine yapmışım sorun olmadı.

https://ibb.co/T2pWVC9
https://ibb.co/t2mCtT7
https://ibb.co/J288Pjw

---------- Spam Engelliyici 19:25 ---------- Önceki Mesaj 19:20 ----------

Hocam nasıl yaptın rica etsem tarif edebilir misin

Hocam vergi kısmına girip yeni form göndere girin normal doldurun Türkiye seçin bu seçimden sonra vergi anlaşması gibi bir yer çıkacak orada yanlış hatırlamıyorsam vergi muafiyetinden yararlanıyor musunuz diye bir kısım var evet tıklayın tekrar orada abd çifte anlaşması olan bor kaç ülke var turkiyeyi seçin.. bir sonraki kısımda sanırım birinci seçenek idi youtube adı geçiyor onu seçin akabinde sizden vergi anlaşma paragrafında seçmeniz istenecek orada seçtiğinizde yüzde 10 kısım var onu seçip yollayacaksiniz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri