Önemli Bilgilendirme - Adsense ve Kanal Kazancı Bütünlüğü Hkk.

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Adsense'te yeni yapılan güncellemeler sonrası:

1- Kanalın para kazanması açık olsa bile Adsense bağlayana kadar kazanç getirmiyor kanal. (Evet, eskiden getiriyordu.)

2- Adsense değişikliği yapıldığında, bir kanalı A Adsense'inden B Adsense'ine taşıdığınızda hangi Adsense'te ne kadar kazandırdıysa kazanç o kadar kalıyor. Eskiden tüm kazanç B Adsense'ine taşınıyordu.(Kesin değil, bu ay kesin anlaşılır ama %99 böyle.)

2- Düzeltme:
Elimizdeki örneklere göre:
30'unda taşınan bir örnekte kazanç yeni adsense'e geçmedi.
Daha öncesinde taşınan bir örnekte kazanç yeni adsense'e geçti.

Tedbirli olmak gerekiyor yine de.

Hem çalışmalarınızda hem kanal alım satımında bunlara dikkat etmeniz önemle rica olunur.

1- Kanalın para kazanması açık olsa bile Adsense bağlayana kadar kazanç getirmiyor kanal. (Evet, eskiden getiriyordu.)

2- Adsense değişikliği yapıldığında, bir kanalı A Adsense'inden B Adsense'ine taşıdığınızda hangi Adsense'te ne kadar kazandırdıysa kazanç o kadar kalıyor. Eskiden tüm kazanç B Adsense'ine taşınıyordu.(Kesin değil, bu ay kesin anlaşılır ama %99 böyle.)

Hem çalışmalarınızda hem kanal alım satımında bunlara dikkat etmeniz önemle rica olunur.

Bilgilendirme için teşekkürler :)

yani bir adsense 1 kanal mı calısacagız artık.kafam bi milyon oldu yeminle her gün yeni bir şey. daha bi topluluk yüzünden para kazan gitmesini sindiremedim..

şeytanın aklına gelmeyen işler sizin aklınıza geliyor ne diyeyim helal olsun :)

Benim anlamadigim su.Siz simdi kanali dolduruyorsunuz ama para kazanma acik adsenseye bağlı değil. Ayın son günü adseseye bağlıyorsunuz.Cunku kanal ban yerse adsense zarar görmesin değil mi?

ayın 28 inde bagladım kanalın kazanması acıktı onceden.yuzde 99 kesınlesme olmus bılgınıze

Ben öyle de yapmıyordum, başka türlü yapıyorum; ancak arkadaşlar problem yaşamışlar, bir daha siz yaşamayın diye bilgilendirme konusu açtım ;)

madem böyle bir şey vardı ve sır gibi saklıyordunuz niye fixlenince şimdi nispet yapar gibi konu açtınız hocam :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

tumblr_mxeqfwF50P1sq69emo1_500.jpg

madem böyle bir şey vardı ve sır gibi saklıyordunuz niye fixlenince şimdi nispet yapar gibi konu açtınız hocam :)

Sır falan değil, herkesin kullandığı bir şey :D Ben kullanmıyorum zaten dediğim gibi, bilseydim bilinmediğini önceden anlatırdım. Ben sadece pinleyemediğim bir adsense'ten pinlediğim adsense'e kanal taşımaya çalıştım kazanç geçmedi. Forumdaki diğer konudakini de okudum aklımdakileri yazdım.

Kac kisinin adsensesi ban yedi.haliyle herkesin kullandigi bisey degildi.fixlenince neden yazma geregi duydun kimse bunu anlamis degil.ayip sana..

2- Düzeltme:
Elimizdeki örneklere göre:
30'unda taşınan bir örnekte kazanç yeni adsense'e geçmedi.
Daha öncesinde taşınan bir örnekte kazanç yeni adsense'e geçti.

Tedbirli olmak gerekiyor yine de.

bende tam ayın 30 unda taşıdım kazanç geçmiş bi hata var sanırım

Ben de az önce bir Adsenseyi açtım pin girmeden hesap gir dedi kırmızı girdim 2-3 iş günü içerimde yollayacakmış şaşkınlık içindeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri