Önemli Bir Problemin Çözümü Olabilir...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Malüm 2 teliften sonra 3. telif ihtarı geldiği zaman AdSenseye bağlı bütün kanalların kapandığını görmekteyiz. Şimdi bu tip 2 telifli çürük kanalları silmemiz gerekiyor değilmi ? :) Fakat sildiğimiz zaman o kanalın kazancını alamıyoruz. Buraya kadar herşey bilindik. Peki şöyle bişey yapsak 2. Telif ihtarı yani 2. kez kırmızı pencereyi gördüğümüz zaman kanalı öylece bıraksak hiç bir uygulama 2. teliften sonra o test sorularını doldurmasak ???????? sizce nasıl olur ?

Mantıklı Ama Sanmıyorum Yemez :)

Öyle Olsa Eski Kanallar Kapanmazdı 1 Yıl Giriş Yapılmayan Kanallarda 1-2 video var uçuyo

Şimdi dikkat ederseniz telif ihtarı geldiğinde o kırmızı pencerede kaçıncı telif oldugunu söylemiyor bizlere :) Bana kalırsa 2. telif geldiğinde o kırmızı pencere ile kanalı oldugu gibi bırakmamız lazım :) Bana çok olumu olacak geliyor. Nasıl olsa kanal geçici olarak kapanmış oluyor böyle 3. telif gelmeden kanalda biriken kazançlar kesinleşecektir. !

cok fazla genelleme yapmıssın hatta kesin konusmussun.
3. teliften sonra para kazanmanın kesin olarak kapanması gibi bir durum yok. ben hiç karsılasmadım.
silinen kanalın da parası alınabiliyor. ben her zaman aldım..

hocam yanlışın var-ben sildiğim bütün kanalların parasını aldım,ister telifli ister telifsiz!!

cok fazla genelleme yapmıssın hatta kesin konusmussun.
3. teliften sonra para kazanmanın kesin olarak kapanması gibi bir durum yok. ben hiç karsılasmadım.
silinen kanalın da parası alınabiliyor. ben her zaman aldım..

Silinen kanalın parası kesinleşmez hocam forumun %99'u böyle biliyor sanırım youtube size kıyak geçiyor

---------- Mesaj saat 11:14:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:13:49 civarında gönderildi. ----------

Silinen kanalın parası para kesinleştikten sonra o kanalı silerseniz alabilirsiniz

вєякαη;265827' Alıntı:
Silinen kanalın parası kesinleşmez hocam forumun %99'u böyle biliyor sanırım youtube size kıyak geçiyor

---------- Mesaj saat 11:14:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:13:49 civarında gönderildi. ----------

Silinen kanalın parası para kesinleştikten sonra o kanalı silerseniz alabilirsiniz

daha 3 gün önce kesinleşti bilmediğiniz şey hakkında kesin konusmayın

вєякαη;265827' Alıntı:

Nasıl silinen kanalın parası ödenmiyor hocam ? Ödeniyor bence sizde yanlış biliyorsunuz en azından ben bugüne kadar tüm kanallarımın parasını aldım ayrıca Ocak ayınında parasını aldım. Şubat kazancım da kesinleşti.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Gmaili silerseniz ödeme yapmama ihtimali bulunmaktadır. Zaten gmail'i silerken de söylüyor.

Ama kesinlikle ve kesinlikle ben kendim eminim sildiğimiz kanalın parasını alıyoruz en azından ben 2013 yılında hep aldım. Ayrıca Ocak kazancımı aldım ve Şubat kazancım da kesinleşti.

Her ödeme aldığım ay içerisinde de sildiğim en az 5 - 10 kanal oluyor. Sanırım bu cümleler yeterlidir.

Bu durumu net olarak [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] da söyleyebilir kendisi ile sürekli irtibat halindeyim kendisi de sildiği kanalların parasını aldı ve bu ayda paraları kesinleşti. Nokta.

Nasıl silinen kanalın parası ödenmiyor hocam ? Ödeniyor bence sizde yanlış biliyorsunuz en azından ben bugüne kadar tüm kanallarımın parasını aldım ayrıca Ocak ayınında parasını aldım. Şubat kazancım da kesinleşti.

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Gmaili silerseniz ödeme yapmama ihtimali bulunmaktadır. Zaten gmail'i silerken de söylüyor.

Ama kesinlikle ve kesinlikle ben kendim eminim sildiğimiz kanalın parasını alıyoruz en azından ben 2013 yılında hep aldım. Ayrıca Ocak kazancımı aldım ve Şubat kazancım da kesinleşti.

Her ödeme aldığım ay içerisinde de sildiğim en az 5 - 10 kanal oluyor. Sanırım bu cümleler yeterlidir.

Bu durumu net olarak [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] da söyleyebilir kendisi ile sürekli irtibat halindeyim kendisi de sildiği kanalların parasını aldı ve bu ayda paraları kesinleşti. Nokta.

sakalım yok ki adam yerine koyulayım. kim basına ne gelse sanki herkesde aynı sey olacakmıs gibi kesin konusuyor.

daha 3 gün önce kesinleşti bilmediğiniz şey hakkında kesin konusmayın

bence siz yanlış konuşuyorsunuz. Silinen kanalın parasının yatması imkansız hocam :) öyle bişey olamaz kanalın parası kesinleşmeden nasıl yatmasını bekliyorsunuz ki ? o kanal eski bir kanal olur o kanalı silersin parası kesinleşir hocam yapmayın allah aşkına para kesinleşmeden kanalı silerseniz o kanaldan para alamazsınız

Ben sildiğim kanalların kazancını %80 oranında alıyorum bir yanlış olmasın :D

вєякαη;265839' Alıntı:
bence siz yanlış konuşuyorsunuz. Silinen kanalın parasının yatması imkansız hocam :) öyle bişey olamaz kanalın parası kesinleşmeden nasıl yatmasını bekliyorsunuz ki ? o kanal eski bir kanal olur o kanalı silersin parası kesinleşir hocam yapmayın allah aşkına para kesinleşmeden kanalı silerseniz o kanaldan para alamazsınız

alla alla yav yalanmı söyliyecem sildiğim kanalların komple parası kesinleşti hatta silmeden serkan abiye falan sorup sildim kesinleşir silebilrsn dediler sildim kesinleşti

вєякαη;265827' Alıntı:
bende o %1 denim o zaman.geçen ay 15 tane kanalı sildim 1 gram etkilemedi.

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION]
вєякαη;265839' Alıntı:
para kesinleşmeden kanalı silerseniz o kanaldan para alamazsınız[/B][/U]

15 Ağustos - 15 Şubat toplam 180 gündür 300'den fazla kanalımı ödemesi kesinleşmeden sildim,hepsinin ödemesini aldım.Olay nedir?

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION]

15 Ağustos - 15 Şubat toplam 180 gündür 300'den fazla kanalımı ödemesi kesinleşmeden sildim,hepsinin ödemesini aldım.Olay nedir?

berkan dio sildiğiniz kanalın parasını alamazsınız hiç kimse alamaz. ben de diyorum ben sildiğim kanalların parasını her zaman aldım. konuda bir sürü kişi benim dediğimi diyo berkan hala diretiyo :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri