ÖNEMLİDİR: ATi 5 - Haziran Kazançları Ağustos Ödemesi

Enbiya

Kayıtlı Üye
Biliyorsunuz birkaç gün içinde Haziran'lar panelimize yansıyacak ve yansıdığı gibi PayPal'lar ödenecek. MCN'in son iki ay hariç klasik prosedürü bu olmuştu. Hala daha yurtdışı PayPal'lar için böyle devam ediyor.

Payoneer, Webmoney ve Wire Transfer ödeme yöntemleri başarısızlıkla sonuçlandı ya da sürüncemede kaldı.

Firma CEO'sunu telefonla arayıp sorduğumda bana Payoneer ödemelerinin haftaya olacağını bunun kesine yakın olduğunu iletti. Ancak bunu ilk defa duymuş değilim. Beni tatmin etmedi.

Kesinlikle Nisan ve Mayıs şöyle dursun Haziran kazancımızı MCN'de bırakmamalıyız diye düşünüyorum. Bu benim kişisel ve ticari fikrim.

Haftaya gerçekten üç ayı da Payoneer ile ödeyebilirler mi? Evet ödeyebilirler.

Lakin şöyle söyleyeyim ben kendi firmamın kazancını Gürcistan'lı biri üzerinden %15 komisyonla edineceğim.

Sizler de komisyoncularla birebir anlaşıp paranızı sorunsuzca alabilirsiniz. Yok yapamadı iseniz ben size aynı komisyon oranı ile bu PayPal'ı kullandıracağım. Fakat takdir edersiniz ki işlem hacmi yüksek olacağından bloke riski baş gösterebilir. Bu nedenle PayPal ekleyip Haziran kazancını almak isteyenler en son çare olarak bana gelsin.

Paneline girmek istemeyenler beni Skype'tan eklesin: [email protected]

Grup sohbetimizde bazı arkadaşlar başka bazı arkadaşlara PayPal konusunda yardımcı oluyorlar. Sizler de katılıp fikir, bilgi veya yardım alabilirsiniz.
https://join.skype.com/mRDYAa7vWgbp

_

Hocam Stem digital dashboard'a paypal alternatifi ödeme yöntemi eklemiyecekmi Hep yabancı paypal arama ile mi uraşacaığız acaba Sizin bilginiz vardır diye soruyorum teşekkür ederim

[email protected] adresine mail atarak yurtdışı paypal kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak amacıyla iletişim kurabilirsiniz.Arkadaş R10'da da aktif üyeliği olan bir arkadaştır.Ödemelerinizi 2-3 gün içerisinde yapar.Güvenilirlik anlamında sıkıntı olacagını düşünmüyorum.

içime doğdu,siz paypala çekeceksiniz 2 gün sonra bankaya çekemeden payoneer ler ödenecek :D

paypal ödemesi alanlar hubuna haber versin güncellemeleri eski haline hemen dönndürsünler yoksa payoneer leriniz yatmayabilir.

bence bu hafta içi payoneer ödemeleri yapılacak...

CEO'dan gelen son mesaj;
Hi,

Hope you are doing well? Because of the recent limitations in send partner payments to Turkey we are currently utilizing Payoneer as our payment solution. As a partner of Stem Digital living in Turkey, your partner payment for June 2016 will arrive around the 18th or 19th of this month (August 18th – 19th, 2016).
Since you cannot collect money via Paypal, you must sign up with the link below in order to get paid for June 2016 and all other months after.

Özetle neredeyse kesin konuşuyor. Payoneer için. Tarih veriyor. Ben hala PayPal taraftarıyım. Seçimi size birakiyorum.

Sakın ha ...hazıran 15 ten berı nısan mayısı odemeyeceklerı zaten gun gıbı acıktı gecmıstede partnerler hep boyle yaptı bu sekılde hazıranıda gotururler yurtdısı pp larınızı ayarlayın onu oderler tabı bahane cıkarmazlarsa garantıye gıdın adamın dedıgı hazıran odemelerı ayın 18 19 gıbı olabılr dıyor payonerden kesın bı sey zaten soylemıyo benım hıssettıgım bu umarım yanılırım

Benim bir kanalıma hiç mail falan gelmemişti bu tel no yerine girilcek kısım için. O kanalları nasıl ilişkilendiricez payoneer ile acaba?

Hiçbir huba bağlı olmaksızın doğrudan Stem'den gelir elde eden arkadaşlar var. Bu arkadaşlar PayPal'larını aldı mı acaba? En çok merak ettiğim bu.

PayPal gecikmesi umarım 2000 kanalın Türk ya da değil tümünü ilgilendiren sıradan bir gecikmedir.
Lütfen değerli bilgi ve görüşlerinizi bizimle paylaşın.
https://join.skype.com/mRDYAa7vWgbp

Şöyle bir bilgi vereyim.
Her ne kadar birkac aydır PayPal sorunu nedeniyle paramızı alamasak da PayPal sahipleri paralarını tıkır tıkır aldılar bugüne dek.

Bu ay ağdaki 2500 kadar kanal (çoğu özgün yurtdışı) da para alamadı.

Sebep muhtemelen personal hesaptan business islemler yapmış olması. Vergi kaçırma gibi dertleri olabilir.

Banka hesabından yüklü miktarlarda parayı Payoneer'e geçirmek istediğinde "olağan" bir blokaj kondu. Bunun SS'leri var. Bu konuda yalan söylemiyor.

Gel gelelim olağan blokajı kaldırmak için devreye girdiğinde iş hesabı değil kişisel hesap olduğu açığa çıkmıştır. Amerikan hukukunda bu tip şeylerin bedeli ağırdır. Belki de çok uzun süre o hesap bloklu kalır.

Biz ne yapabiliriz. Benimle çalışanlar zaten Payoneer'den ne kadar umutsuz olduğumu bilirler. Ancak PayPal konusunda hiç tereddütüm olmamıştı. Şu an bu MCN kimseye ödeme yapmadı ki bu ilk oldu.

YouTube bunu affetmez. Hiçbir MCN binlerce özgün kanalı ödemiyorum diyemez.

YouTube'la iletişime geçtiğimiz anda bence büyük bir soruşturma gecirirler hatta sertifikaları riske bile girebilir. O kişisel hesap uyanıklığı batı ülkelerinde can yakar.

Ben bu bize yardımcı olmaz fikrindeyim. Bir defasında da spam kanalımla direkt supporta başvurduğumda kanalım kapanmıştı. Destek talebim bambaşka bir husustaydı. Kanalı incelemişler. Youtube'a şikayet edeceksek bunu da göz önünde bulundurmalıyız.

MCN unlink yapmıyor. Kontrat gereği yapmak zorunda değil. Para ödeme ve unlink iki ayrı başlık.

Ben yaşattığım bu mağduriyet için çok üzgünüm. Ancak hic dahlimin olmadığı süreçlerde yapılmış acemilik ve aptallıklar bana izafe edilemez. Hayatın olağan akışı içinde böyle hataların yapılması beklenmez.

Ben kısa vadede ödeme beklemiyorum. Payoneer'e zaten beklemiyordum. Özgün kanalları da ödemiyorlar. Başları çok ağrır. Videolarınızı kanal kapanmasın diye gizleyebilirsiniz.

CEO'nun kendisi de çok şeyin farkında. Korkuyor. Ayrıntılı ve kibar bilgiler veriyor. Pek tarzı degildi açıkçası.

sen bu soylediklerini gercekten inanarak mi soyledin bak hocam 4 yildir Tr de var bu is onlarca partner gorduk ben belki 10 partneri gecti calistigim sen hic gordunmu bu 4 yil boyunca bir partnerin odeme konusunda bankadan blokaj yedigini 10 yilim yurtdisinda gecti kamu hizmetinde ustelik oradaki isleyisi iyi bilirim usule aykiri hic bir sey yapamazsin yani bastan tum kurallara uyarak mali finans islerini duzenlersin yani sonradan boyle blokaj mis sorunmus o noktaya kadar zaten gelmesine izin vermezler bak 18 ind yurtdisi bi kac paypala odeme yapti ama turkiyedeki yd pp acanlara para yok neden cunki adamin neredyse tum kanallari bizden ve spam adamin dogru durust ozgun baska ulkeden kanali yok tamamen adi bi sekilde cocuk kandirir gibi oyalama taktigi odemicem dermi veye kanallari atarmi gun gectikce akan parayi kesermi adam tam bi yeni yatma o... cocugu eger tek yetkili oysa yani hic bir partner boyle sorun yasamaz o sekilde altyapi olduktan sonra yoksa zaten partner yaptirmazlar bastan yani uzatabildigi kadar uzatack hadi bazi arkadaslar beklenti icind hala sen demi gercekten inaniyosun bu daleveralara ben tammuz 15 den sonra eyveh dedim ama kanallrimi baglamis bulundum yarinda bosalticam ama sunu bil cok kisinin ahini aldiniz ppara kazanmak icin bir daha tavsiyem girmeyin boyle islere son olarak daha birkac hafta soyledigimi yine soyliyeyim eger bu partner bu dakkadan sonra 1 kurus Tr spamcilara payone ryurtsisi pp banka vs odeme yapsin sasarim her sey acik siz hublarin tek yapacagi butun kanal sahiplerine bilgi vererek adama su tarih son eger odemeyi yapmazsan kanallrimizi bosaltiyoruz ve bi sekilde Tr den yt destege sikayet bildiricez diyerek adama goz dagi vermek baskada yapack bi sey yok kanallri bosaltmaktan baska

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri