ÖNERİ | Kazanç görüntüsü koyanlar

mesut74

Kayıtlı Üye
Foruma ilk ay kazancım bu kadar , aralık ayı kazanı şu kadar diye konu açanlara

Kanal kategorisi :
Açıklama :
vs ... diye zorunluluk getirilmeli diye düşünüyorum.

Yoksa benim 1.00000.......∞ kazancımın size hiç bir faydası olmadığı gibi bazıları için zararlı bile olabilir Hırs vb. gibi..

Bu konuyu biraz önce gördüğüm konuya atıfen yazmıştım. O konuyu gördükten sonra bu öneri aklıma geldi. Madem millet kazançlarını göstermekte ısrar ediyor. Bari kategori , içerik, dil vs.. bunlardan en az birinin zorunlu hale getirilmesi konuyu okuyanlar için fayda sağlayabilir.

Yoksa benim kazancımı buraya eklemem ne size ne bana fayda sağlar..

Foruma ilk ay kazancım bu kadar , aralık ayı kazanı şu kadar diye konu açanlara

Kanal kategorisi :
Açıklama :
vs ... diye zorunluluk getirilmeli diye düşünüyorum.

Yoksa benim 1.00000.......∞ kazancımın size hiç bir faydası olmadığı gibi bazıları için zararlı bile olabilir Hırs vb. gibi..

Zaten kazanç paylaşmak yasak diye biliyorum ben ama böyle bir sistemde saçma olur.

Aynen çoğu arkadaş görünce üstüne düşmek bile istemiyor 10 kişiden 8i böyle.

sanki böyle bir kural vardı gibi hatırlıyorum yanlışta hatırlıyor olabilirim.
ama bencede böyle bir şey gerekli.

Zaten yasakdi ancak gercekden yaptigi isi degilde kazandigi yolda ilerlerken neler yaptigini nasil bu kazanclara ulasabildigi hakkinda ufak tefek bilgiler vererek paylasim yapilsin diye esneklik gosterdik bu konuda.

Yani kimse su kadar kazaniyorum deyip,ekran goruntusu koyup bakin bunla kazaniyorum demez.Siz dahi olsaniz demessiniz,ama ufak defek yada kazanca goturecek yollardan bahsederk paylasimlar yaparsaniz sorun olmaz.

Kimseyede zorla bu paylasimi istatistigini koyacaksan ne kategorisi diye yazacaksin diyede diretmek dogru olmaz Uygunda olmaz.

Ilginiz alakaniz icin tesekkurler yinede yonetim olarak bunu yeniden bi gorusup karara baglariz.
Saygilarimla.

Acayip gereksiz bir öneri oldu olacak SPAM calisan arkadaşlar kopyaladiklari kanallarda sabit konu üzerinden paylassin iice ... Cikartin.

Zaten yasakdi ancak gercekden yaptigi isi degilde kazandigi yolda ilerlerken neler yaptigini nasil bu kazanclara ulasabildigi hakkinda ufak tefek bilgiler vererek paylasim yapilsin diye esneklik gosterdik bu konuda.

Yani kimse su kadar kazaniyorum deyip,ekran goruntusu koyup bakin bunla kazaniyorum demez.Siz dahi olsaniz demessiniz,ama ufak defek yada kazanca goturecek yollardan bahsederk paylasimlar yaparsaniz sorun olmaz.

Kimseyede zorla bu paylasimi istatistigini koyacaksan ne kategorisi diye yazacaksin diyede diretmek dogru olmaz Uygunda olmaz.

Ilginiz alakaniz icin tesekkurler yinede yonetim olarak bunu yeniden bi gorusup karara baglariz.
Saygilarimla.

Bu konuyu biraz önce gördüğüm konuya atıfen yazmıştım. O konuyu gördükten sonra bu öneri aklıma geldi. Madem millet kazançlarını göstermekte ısrar ediyor. Bari kategori , içerik, dil vs.. bunlardan en az birinin zorunlu hale getirilmesi konuyu okuyanlar için fayda sağlayabilir.

---------- Mesaj saat 17:41:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:58 civarında gönderildi. ----------

Acayip gereksiz bir öneri oldu olacak SPAM calisan arkadaşlar kopyaladiklari kanallarda sabit konu üzerinden paylassin iice ... Cikartin.

Ne alakası var. Benim anlatmak istediğim sizin benim kazancımın buraa paylaşılması hiç bir fayda sağlamıyor. Eğer paylaşılacaksa da bu şartlardan en az birini sağlaması gerektiğini düşünüyorum.

---------- Mesaj saat 17:41:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:39:58 civarında gönderildi. ----------

Ne alakası var. Benim anlatmak istediğim sizin benim kazancımın buraa paylaşılması hiç bir fayda sağlamıyor. Eğer paylaşılacaksa da bu şartlardan en az birini sağlaması gerektiğini düşünüyorum.

Benim kazancimi paylasmam nazil sana fayda saglamiyor. Ne yani illa bilgi verip sizi kendimize rakipmi cikartalim.fotoyu atarim kazanmak isteyen insanin istahi axilir daha fazla ccalisir tiyolarla kazancini katlar. Bak buda.bir fayda.fayda deyince aklina para gelmesin hemen

Benim kazancimi paylasmam nazil sana fayda saglamiyor. Ne yani illa bilgi verip sizi kendimize rakipmi cikartalim.fotoyu atarim kazanmak isteyen insanin istahi axilir daha fazla ccalisir tiyolarla kazancini katlar. Bak buda.bir fayda.fayda deyince aklina para gelmesin hemen

İlla muhalefet olacağım diye bir yazı yazmayın söylediklerimi iyi okuyun sonra yazın.

İlk konuda ki mesajımda belirttim:

...

dikkat edersen ilk kazançlarını paylaşıyorlar bence bu normal. eğer görmediğim ondan ayrı paylaşım varsa ya bir sebebi vardır yada egosunu tatmin etmek için atmıştır onun için gereksiz bir konu kimse yediği ekmeği paylaşmak istemez zaten 5 10 kişi var birde forumdakiler gelince iş iyice çığrından çıkabilir herkes çalışsın kendi emeğiyle bulsun kategorisini bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri