nescafe3in1
Yasaklanmış
arkadaşlar ben bu kelimeyi bir videoda başlığa açıklamaya ve etikete yazsam bir tane reklam tıkına 443 türk lirası almam, öyle değil mi? Yoksa alır mıyım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu google adwors arama sayfası mı arkadaşlarAlmazsın.
ben böyle nich kelime bulayım kendim video çekerim emin ol![]()
arkadaşlar ben bu kelimeyi bir videoda başlığa açıklamaya ve etikete yazsam bir tane reklam tıkına 443 türk lirası almam, öyle değil mi? Yoksa alır mıyım![]()
bu google adwors arama sayfası mı arkadaşlar
kelime ile alakalı kendim video çektim ve şimdi upload ediyorum![]()
Peki o kelimeyi sadece etiketemi yaziyorsunuz
o rakam google arama için verilen rakam o rakamı alamazsın ama yine iyi para eder.
adsense ban diyen arkadaşlar bilmeden sıkmayın adsense politikalarında böyle bir ban sebebi yok.
Mesela kelime at kafasi diyelim googleye yazdik bizim video cikti bide mesela dolanirken bizim videoyu gorduler yine tikladilar ikiside ayni parayimi verir tık basına
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.