Önerilerinizi Alabilir miyim? Görüşleriniz Değerli

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Kısa zaman zarfında Onaysız ve Onaylı Gmail (Kanal) satışına başlayacağız arkadaşlar. Şu an gmailleri açma sistemimi oturttum vede hiçbir zaman tel onayı istemeyen, android olmayan ve video yükleme yapılmadığı takdirde ömür boyu garanti verebileceğim gmailler oluşturduğumu düşünüyorum. Bu yöntemi belkide 50 60 farklı yöntem deneyerek geliştirdim ve nihai sonuca kavuştum.

Arkadaşlar şu an 2 kişi stok yapmaya başladık vede 22-23'ü gibi satışlara başlamayı düşünüyoruz. Fakat aklımda bir ofis açmak var. Bu işi fazlasıyla ciddiye aldığım için üniversiteye gittiğimdede üniversite öğrencileriyle beraber kanal satışına devam edeceğim. Fakat şuan memleketteyim vede burdan aklımda 5 6 kişilik bir ekip oluşturup amacım en azından günlük 500 onaylı kanal açmak. 2 kişiyiz sonuçta ve belki de kanalları yetiştiremeyebiliriz. Siz ne yapmamızı tavsiye edersiniz. Kanalların sağlamlığından şüphem olmadığı için beğeneceğinizden eminim. Onun için 5 6 kişilik bir ekip toplama gibi fikrim var. Görüşleriniz çok değerli arkadaşlar. Teşekkür ediyorum..

İyi günler.

çok fazla satıcı var hocam ekip kurmadan önce müşteri kitleni oluşturman lazım diye düşünüyorum başlangıç olarakta fiyatı biraz düşük tutabilirsin

bu hevesin sonucunu söyleyeyim;ekipten biri yanlış mail açacak ve başınız ağrayacak.
yaıyorsanız tek başınıza yapın,şahsen birden fazla çalışanlardan mail almam ve alınmasını da tavsiye etmem.bütün okula yayacağım demişsin.bende burda susma hakkımı kullanıyorum(ban yemek istemem)

[MENTION=29045]caglar1[/MENTION] müşteri kitlesi oluşturma konusunda haklısınız hocam aklımızdaki sorular zaten genellikle kanal satışları ya patlayacak yada elimizde patlayacak türünde :) Fakat fiyatları düşük tutma konusunda kanallarıma fazlasıyla güvendiğim için pek sıcak bakmıyorum. Aklımdaki fiyat 1.5 tl. Fakat kampanyalarla birlikte fiyatın gerçekten hiç birinizin umrunda olmayacağını düşünüyorum :)

ekip oluşturanlara pek güvenim yok kendin yap bence aynıı parayı kazanırsın yine

yol yakınken vazgeç dediğim girişim.İlerde başın çok ağrıyacaktır hergün mail sıkıntılarıyla ilgili 10 larca konu açılıyor şikayetler havada uçuşuyor.Ne kadar sağlam iş yaparsan yap bazı sonlar kaçınılmaz.Benim tavsiyem vazgeç.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] ne yaptınız hocam bütün okula yayacağım diye :D sadece üniversitede kan kardeş olduğum 4 5 arkadaşım var onlarada sistemli çalışacağız yani herkes evinden oturup açması diye birşey yok hep birlikte olunup ofis sistemi ile çalışacağız. Ben bilgisayardan veya internetten hiç anlamayan kişilerle zaten çalışmam. Şu an çalışan 2 kişi home ofis stilinde çalışıyoruz vede yanımdaki kişi bilgisayar bölümü okumuş bir kişi. Zaten yan yana çalıştığımızdan dolayı yanlış gmail açma gibi bir şey yaptırmam :) :) Okula yaymak nedir güldürdünüz hocam vallahi ya :D

Bu işi fazlasıyla ciddiye aldığım için üniversiteye gittiğimdede üniversite öğrencileriyle beraber kanal satışına devam edeceğim.
o zaman bu kadar genelden bahseder gibi yazmayacaksın.ben senin yazdıklarına göre yorum yaparım.aklındakini bilemem

İşini güzel yaptıktan sonra her türlü kazanırsın gibi geliyor...Tabi mail satan birçok kişi var rekabet çok,Güzel kampanyalar düşün :)

Bence az yap öz yap. Ekip kurarsan sonuçta gelirin de bölünecek, ekip kurmanın yarardan çok zararı olur bence önce bir sen başla işe. Eğer baktın birkaç ay çok süper gidiyor hiçbir sorun çıkmıyor sonra ekibe birilerini eklersin. Başlangıçta yavaş ol.

2. bir eleman bile riskli bana göre ama sen ekip kurmayı düşünüyorsun. Ekip işi zaten çok yaş en baştan söyleyim. 2. Olarakta mail açma işine garanti gözüyle bakmak çok yanlış. Bende yüzlerce mail açıp sattım. Kapanmaz dediğim bir çok yöntemi fixlediler. Herşeyi maile odaklama bence hocam

[MENTION=13272]Fernando[/MENTION] hocam şu an yanımdaki kişi konusunda sıkıntı yok ama tabi biraz daha fazla ekip sıkıntı oluşturabilir.
[MENTION=9927]severall[/MENTION] Hocam kanallarla ilgili bizden yana bir sıkıntı olduğunu gördüğüm takdirde bu işi o gün bırakırım. Onun için bu işi çok ciddiye aldığımı tekrar hatırlatmak isterim.

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

@HeRo32 eyvallah hocam görüşleriniz için :) [MENTION=17087]gezgin27[/MENTION] hocam 2.eleman yaklaşık 8 yıllık can dostum vede kendisiyle aynı ortamda çalışacağız. Kendisine işi gösterdiğimde bazı pratik yöntemleriyle beni aydınlattı diyebilirim. Ona fazlasıyla güvendiğim için bu işi en az 2 kişi ile yürüteceğiz.

mail işinde ekip kuranlar pek iyi anılmadı hocam ya yalnız çalış yada girme bu işe elinde patlar bu iş ondan sonra gelip şikayet konusu açıldığında maili ben açmadım ortağım açtı demek zorunda kalırsın

Önerilere göre hareket edeceğimden dolayı ekip kurma işini iptal ettim. Haklısınız daha önceki yaşanan sorunlardan nasibimi almak istemem onun için az ve öz çalışmak daha mantıklı geldi. Önerileriniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar :)

Bu işler için okulu, geleceğini bırakmak kusura bakma ama tam bir aptallık olur ayrıca megafon al eline bağır anlat herkese bu işi :)

[MENTION=36738]othr[/MENTION] siz çok yanlış anlamışsınız hocam okulu bırakacağım falan yok :) Yorumları okuyun sizde yanlış anlanız galiba :D

Ben anladıgım kadarı ile öz eleştiri yapayım ki muhtemelen forumda en cok kanalı olan ilk 10 belki ilk 20 arasında oldugumu düşünüyorum.

öncelikle ben 1.5tl ye kanal almam :) promosyonlar çekilişler vs bu konuda beni baglamaz :)
ekip calışanlardan kanal almamaya calısırım ne kadar insan o kadar risk ama forumda ekip olarak mail acan saglam olduklarına inandıgım güvendigim her türlü kendi kriterlerimle test ettigim ve önümüzdeki aylarda ciddi olarak calışacagım satıcılarda var. ( bunu zaten iptal etmişin )

Garanti konusunda süreyi olabildigince kısa tutan ama o süre içinde bir problem oldugu zaman iş önceligini yeni sipariş alımından ziyade oluşmuş problemin cözümüne harcayan
satıcılar tercih sebebidir

Sana tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle hiçbir işi ortaklaşa yapma ne kanal satışı ne spammerlikte ne özgünlükte hiçbir şeyde .. şuan 17*18 yıllık dostumla 1 yıldır konuşmuyoruz ve konuşmayacağımda

[MENTION=13277]Javazbekk[/MENTION] ne kadar çok ortağın olursa ilerde o kadar kopmalar yaşarsın. Çünkü para bazılarına tatlı gelince kendi krallığını kurma çabasına girebilir.

Ortaklık iyi değildir baştan sana bunu söyliyim. Ekip işi hiç iyi değildir sonra ekip diye aldıkların forumda rakibin olarak karşına çıkabilir 2 kişi çalış yeterli açtığın kadar satarsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri