Öneriyorum: Comfydesk

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
143.jpg

Reklam için para falan almadım yanlış anlamayın :D İnanılmaz rahat çalışmamı sağlıyor. Genelde oturarak koltukta ya da yatarak bilgisayarı taşıdığım için sağlıksız olduğunu düşünüyordum zaten hem girdiğim pozisyonların hem de bilgisayarı dizlerimin üstünde taşımanın. 2 gündür kullanıyorum hem rahat, hem usb çoğaltıcı hem fanı var. Eğer sağlığınıza önem veriyorsunuz ve benim gibi masa dışındaki yerlerde çalışıyorsanız kesinlikle alın, parası para değil özelliklerinin yanında. Ben d&r'dan almıştım, kazık. Sitesi Laptop Masası - Notebook Sehpası - Dizüstü Soğutucu burası isteyen istediği yerden alsın ama alın yani bence :D

Edit:
Buradan alın daha ucuz :D Hem de benim mi site diye sormazsınız en azından d&r :D

http://www.dr.com.tr/elektronik/com...ri/notebook-aksesuarlari/urunno=0000000319783

Hocam sırf rahat çalışabilmek için desktoptan notebook'a geçemiyorum. Notebook alsam heryerde çalışma falan olmayacak diye..

Gerçekten o kadar rahat mı?

isteyen istediği yerden alsın(inş. verdiğim linkten alırlar) :D

isteyen istediği yerden alsın(inş. verdiğim linkten alırlar) :D

site seninmi hocam :D

Yok harbi benim değil ya. :D d&r fiyatı da aynıymış bu arada. Ben plus'ını almışım normal fiyatıyla karşılaştırmışım. D&R'a gidin İstanbul'daysanız hepsinde satışta. Bir iki kere gördüm en sonunda dayanamayıp aldım. Rahat gerçekten :)

Hocam sırf rahat çalışabilmek için desktoptan notebook'a geçemiyorum. Notebook alsam heryerde çalışma falan olmayacak diye..

Gerçekten o kadar rahat mı?

Usta kesin karar için bence denemen lazım, bana rahat geldi açıkçası.

D&R linki: http://www.dr.com.tr/elektronik/com...ri/notebook-aksesuarlari/urunno=0000000319783 :D

Fansız olanini aldım kullanıyordum 6 ay soruzsuz kullandım. Bir ayağının mekanizması bozuldu. Öyle bekledi sonra kırdım :D
Ama ergonomi ve konfor olarak harika :)

1 sene önce falan almistim bende. Laptop ile calisirken normaline göre kullanimi daha rahat oluyor. Fakat pc basinda yogun ya da uzun süre calisilmasi gerektiginde masa üstü pc benim icin daha kullanisli oluyor. Yapilan ise göre kullanis rahatligi degisebiliyor yani.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri