Arkadaslar hepimiz biliyoruz ki virus olayi insanlari muthis sekilde etkilemis durumda. Erzak depolayanlar mi dersiniz birbirine misafirlige gitmeye cekinen insanlar mi dersiniz yada 3 kurusluk mali 10 kurusa satmaya calisan firsatcilar mi dersiniz daha sayamadigim bir suru sey. Ama hesaba katmadigimiz onemli bir noktaya deginmek istiyorum. Ozellikle maske konusunda. Bakanligin aciklamalarina ragmen hala fahis fiyatlara satildigini goruyorum. Etrafiniza bir bakin. Maskeye ihtiyaci olan sadece bizler degiliz. Losemi hastalarinin bu artistan nasil etkilendigini dusunun. 10 liraya 15 liraya aldiklari maskeyi su an 250 liradan alabiliyorlar ve maddi anlamda cok zorlandiklarini biliyorum. Biraz arastirma neticesinde satislarinin en az 1 milyon oldugunu ve adet fiyatinin da 4-5 lira gibi yuksek rakamlara satildigini deneyimledim. El insaf diyorum artik. Losemi hastasi bir insan 1 milyon adet maskeyi ne yapsin. Ayni sekilde dezenfektan vb urunlerin satisinin durdugunu veya bulundugu takdirde normal fiyatinin 5 katina satildigini deneyimledim. Yaziktir gunahtir. 10 kurusluk maskeye ihtiyaci olan onlarca yuzlerce insan varken stok yapip 40 -50 katina satmak insanliga aykiridir. Kisisel gorusumdur kimseler ustune alinmasin lutfen. Boyle virus haricinde maske ihtiyaci olan insanlar gordugumde elimden gelen yardimi yapmaya hazirim. Sizlerin de bu konuda duyarli olmasini istiyorum. Hayirli aksamlar.