Arkadaşlar 2-3 haftadır uğraşıyorum. Sim kartlarını özel bir şirket vasıtasıyla alıp kendi sistemime geçiriyorum.
Sistem genel olarak benim vasıtamla oluyor ancak cagrı direk size geliyor. Eskiden benden voip telefon numarası alanlar bilirler. sms api çözemedim sms aktif değil anlıyacagınız. sadece çağrı şimdilik. Çağrı gelen bütün servislerde kullanabilirsiniz.
Şuan için Ön Siparişi Açıyorum. Şu kadar alıcam diyen arkadaşlar alttan yazarlarsa 1-2 hafta içinde sistemi açıp (bir sorun çıkmazsa) siparişleri ulaştırırım.
Fiyat Konusunda 0,75$ gibi bir fiyat çıkıyor toplu alımlarda elimden geleni yapmaya çalışırım.
Örnek Numara
+44 074xx xxxxxx şeklindedir.
Sistem genel olarak benim vasıtamla oluyor ancak cagrı direk size geliyor. Eskiden benden voip telefon numarası alanlar bilirler. sms api çözemedim sms aktif değil anlıyacagınız. sadece çağrı şimdilik. Çağrı gelen bütün servislerde kullanabilirsiniz.
Şuan için Ön Siparişi Açıyorum. Şu kadar alıcam diyen arkadaşlar alttan yazarlarsa 1-2 hafta içinde sistemi açıp (bir sorun çıkmazsa) siparişleri ulaştırırım.
Fiyat Konusunda 0,75$ gibi bir fiyat çıkıyor toplu alımlarda elimden geleni yapmaya çalışırım.
Örnek Numara
+44 074xx xxxxxx şeklindedir.
---Yeni Güncelleme
Arkadaslar çözümü basitleştirip numara fiyatını 1 tl yapmaya çalışıyorum. Ref dağıtımına 1 saat içinde başlıcam ref isteyenler aşağıdan yazsınlar lütfen 5-10 numarayı suan için refe ayırdım sistemi farklı bilgisayarlarda deniyeceğiz. Skype enesen41 eklerseniz sevinirim daha rahat konrtrol ederiz karsılıklı görüşlerimizi bildiririz.
Son düzenleme: