Online İngiltere Sim Kart Sistemi'ni Açıyorum

enesen4

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2-3 haftadır uğraşıyorum. Sim kartlarını özel bir şirket vasıtasıyla alıp kendi sistemime geçiriyorum.

Sistem genel olarak benim vasıtamla oluyor ancak cagrı direk size geliyor. Eskiden benden voip telefon numarası alanlar bilirler. sms api çözemedim sms aktif değil anlıyacagınız. sadece çağrı şimdilik. Çağrı gelen bütün servislerde kullanabilirsiniz.

Şuan için Ön Siparişi Açıyorum. Şu kadar alıcam diyen arkadaşlar alttan yazarlarsa 1-2 hafta içinde sistemi açıp (bir sorun çıkmazsa) siparişleri ulaştırırım.

Fiyat Konusunda 0,75$ gibi bir fiyat çıkıyor toplu alımlarda elimden geleni yapmaya çalışırım.

Örnek Numara
+44 074xx xxxxxx şeklindedir.​

---Yeni Güncelleme
Arkadaslar çözümü basitleştirip numara fiyatını 1 tl yapmaya çalışıyorum. Ref dağıtımına 1 saat içinde başlıcam ref isteyenler aşağıdan yazsınlar lütfen 5-10 numarayı suan için refe ayırdım sistemi farklı bilgisayarlarda deniyeceğiz. Skype enesen41 eklerseniz sevinirim daha rahat konrtrol ederiz karsılıklı görüşlerimizi bildiririz.

Son düzenleme:
eğer 3cx, ring ring, talka talk vs gibi otomatik onay sistemi değilse gerçek bildiğimiz sim kart onay sistemiyse güzel çalışma olur.

Arkadaş güvenilir daha önce çalışmıştık.Sistem 3cx üzerinden yine sanırım.Voip numaralarını başka şirketten alıp bize aktarımını sağlıyo.

eğer 3cx, ring ring, talka talk vs gibi otomatik onay sistemi değilse gerçek bildiğimiz sim kart onay sistemiyse güzel çalışma olur.

Arkadaş güvenilir daha önce çalışmıştık.Sistem 3cx üzerinden yine sanırım.Voip numaralarını başka şirketten alıp bize aktarımını sağlıyo.

Yorumlarınız için teşekkürler. Bu sefer voip numaralar değil gerçek sim kart numaralarıdır.

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:00 ----------

bir numaranın fiyatı 0,75$ mı

Hocam dediğim gibi sim kartlarını virtual makinelere geçirmek ve gerçek numara ve gerçek sim kartı sonucu bu fiyat çıkıyor. İsteyen arkadaslar arastırabilirler virtual sim card şeklinde senelik 50£ dan aşağı bulamıyacaklardır

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] hocam yanlış anlamayın baltalamak değil maksadım.Ama bu şekilde işiniz zor.Numara başı 0,75 dolar olduğunu görmemişim konunuzda bu 2.25 tl gibi bişey yapıyo.Numara yerine insanlar 3 tane onaysız kanal veya 2 tane onaylı kanal alır gibime geliyor.

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] hocam yanlış anlamayın baltalamak değil maksadım.Ama bu şekilde işiniz zor.Numara başı 0,75 dolar olduğunu görmemişim konunuzda bu 2.25 tl gibi bişey yapıyo.Numara yerine insanlar 3 tane onaysız kanal veya 2 tane onaylı kanal alır gibime geliyor.

hocam baltalamak olarak anlamam tabiki :) ben zaten bu konuyu ekstra para kazanabilmek için değil temiz adsense temiz kanal açmak isteyenler için vermeyi düşünüyorum. benim karım da 20 25 kuruş bu işte amacım yardımcı olabilmek :)

Ekstra olarak
-Facebook hesabı
-Whatsapp
-Vk
-Mail.ru gibi sitelerde de onay da çalışacak bir numara var elimizde voip numaraları kabul etmeyen cogu sistem de calısacak bir numara

200 adet ön sipariş aldım. ön siparişler devam etmektedir.
Sorularınız vs konu altından sorabilirsiniz

10 cent olsaydı alınırdı zira böyle ucuz sistemler mevcut

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri