Merhaba öncelikle kendimden bahsedeyim adım Yusuf 17 yaşındayım yaklaşık olarak küçük yaşlarımdan beri var bilgisiyar internet sosyal medya merakım özellikle şu korona sürecinde evde daha çok bulunduğum için (normalde gezmeyi çok seven dershaneden derslerimden arta kalan vaktimi gezmeye kendimi geliştirmeye adayan biriyim) forumlarda dolaşarak gmail satışları yapmaya başladım sonra zamanla kendi çapımda ufak al satlara giriştim önce amacım cep harçlığım çıksındı ama para kazanıldığını görünce biraz daha genişletme vaktimi ayırma fikri geldi aklıma yaptım da ama metodlardan kaynaklı ayrıyeten r10 gibi aktif bi forumda malesef olmamanın sancısını çekmekteyim amacım şuanda üniversite hazırlık sürecinde yoğun tempo başlamadan 1 2 ay online çalışarak dershane ücretimi çıkarıp aileme yük olmamak bu konuda yapabileceğim iş önerilerine açığım siz neler yapıyorsunuz kimler nasıl yardımcı olabilir her türlü fikir alışverişine açığım deneyimlerinizi paylaşmanız beni mutlu eder
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ayrıca r10 davetiye hakkı olan biri davetiye sağlayabilirse memnuniyet ile kabul ederim en azından daha geniş iş sansı elde edebilirim çok teşekürler
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ayrıca r10 davetiye hakkı olan biri davetiye sağlayabilirse memnuniyet ile kabul ederim en azından daha geniş iş sansı elde edebilirim çok teşekürler