Online.net Kullananlar Bakabilir Mi?

• Kullanıcı rey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

rey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Online.net'ten sunucu aldım ve freemake video downloader'den kanal indiriyorum ama hız inanılmaz yavaş.saniyede 2-3 mb ortalama ile indiriyor acaba bunun sebebi nedir?yani en az saniyede 10 mb indirme beklerken 2-3 görüyorum.sizde de durumlar böyle mi yoksa program mı yavaş?

Konu açarken nereye açtığınıza dikkat edin lütfen. Konu gerekli bölüme taşındı.

Konu açarken nereye açtığınıza dikkat edin lütfen. Konu gerekli bölüme taşındı.

alışkanlık olmuş o bölüme konu açmak:)

hız testi sonucu:
2854352046.png

arkadaşlar fremake dediğiniz program acayip ram kullanmaktadır... acayip kasmaktadır. ve mükemmel bir programdır.. mükelliği şudur; bir youtube kanalına eklenen en son videoları tektetk seçme ayırma imkanı veriyor... bu yönü çok güzel... Ben çift pc kullanıyorum.. fremake yi kullandıgım pc sadece upload yapıyor.. upload bitince de dowloand yapıyor... kısacası hem freemake yi çalıştırıp hem de aynı pcde farklı işler yaparsanız bu iş pek yürümüyor.. eger tek pc niz varsa fremakeyi gece saatlerinde siz uyurken indirmeye ayarlayın ....

sunucu hizi gayet iyi ancak son 2-3 gundur yavaslamalar var. Forumda acilan son konulardan sonra bayagi server alan oldu herhalde. Sanirim zamanla duzelecektir.

freemake kanaldaki tüm videoları eksiksiz indiriyor mu. yoksa free downloader giibi kilitleniyormu

Harbiden şöyle çatır çatır indirecek bir program yok mu ya ?
Free Youtube Downloader ve Freemake Video Downloader'dan pek bir verim alamıyorum ben de.

download işine başladığımda saat 11:45 idi.100 video indirip,upload ediyorum.şuan saat 13:06 100 video indirildi ve upload seviyesi %55.neyleyim ben böyle serveri?haa verdiğimde çok para değil en ucuzunu aldım biraz da deneme amaçlı örneğin 30 euroluk makinaların net hızı daha mı iyi yoksa aynı mı?

yani sıkıntı online.net'te.hocam peki ne diyorsun düzelir mi sorun?yani geçici bir sıkıntı mı yoksa online.net hep böyle mi?

Hayır sıkıntı Onlinet.net'te değil hocam, Torrentte 50 mbitleri gördüm iki gün içersinde 10tb yakın upload yaptım, hızda ya da makinalarda bir sorun yok. Sorun programlarda, çok ram istiyorlar ediyorlar diyoruz ama 16 gb ram var 4 çekirdek 3.1 mhz işlemci var daha ne olsun, daha stabil çalışan program bulmak gerek. Anlaşılan bu programlar yüksek sayıda ve boyutta video indirilmek için yazılmamış.

Hayır sıkıntı Onlinet.net'te değil hocam, Torrentte 50 mbitleri gördüm iki gün içersinde 10tb yakın upload yaptım, hızda ya da makinalarda bir sorun yok. Sorun programlarda, çok ram istiyorlar ediyorlar diyoruz ama 16 gb ram var 4 çekirdek 3.1 mhz işlemci var daha ne olsun, daha stabil çalışan program bulmak gerek. Anlaşılan bu programlar yüksek sayıda ve boyutta video indirilmek için yazılmamış.

Hocam ben onlinet.net'in internet hızından şikayet ediyorum.Sizin sunucunuzda internet hızında problem var mı?saniyede kaç mb indiriyorsunuz?

Forumdaki 3 aylık ücretsiz vps kullanıyorum. Önceden youtube indirmesinde idm ile 50 mb gibi bir seviye görmüştüm ama bu güne göre yoğunluğa göre değişiyor sanırım. Sabah 15 mb ile iniyordu mesela. Hız yoğunluğa göre değişiyor.
Şu anki speed test ve youtube idm aşağıdadır. Fakat freemake ile saniyede 2-5-6 mb arası iniyor. Bazen server boşsa o zaman 7-10 arası fırlıyor arada. Yüklemede de 2/5 mb arası yüklüyor.

Online.net in biraz daha hızlı olması lazım ama Serkan ustadın dediği gibi avrupaya açılınca biraz hızda düşme olmuş olabilir. Çalışma oluyor olabilir yoksa bu ücretsiz vps den daha hızlı olması lazım. Malum 9 euro ya bağımsız makine alıyorsunuz.

qu242.png

qu244.png

5 dakka geçmedi tekrar test yaptım. İndirme 97 mb saniyede, yükleme ise 12mb ye düştü. Yani dediğim gibi kullanıma göre değişiyor ama bu değerler gayet hızlı bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri