Online Sms-Gmail Onay-Youtube Kanal Onay.. YAKINDA

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar merhabalar.Bu konuyu bir bilgilendirme,on bilgi ve tanitim amacli acmis bulunuyorum.

Bildiginiz gibi Yerli ve yabanci youtube calisanlari arasinda en buyuk sorun yeni Gmail adresi acmak,Telefon onayi yaptirmak (kanallara ve gmaillere).

Yeni hazirladigimiz ve halen hazirlanmakda olan bir yandanda test ettigimiz sistemin bazi ozelliklerini sizlere yazmak istiyorum.

Sistem Ozellikleri :
*Uyelik sistemi ile giris yapilabilecek bir yazilim yapilmakdadir.
*Uyeliginize girince Paketler olacakdir,5 Telefon-10 Telefon vs gibi.
*Aldiginiz Telefon paketleri ile Gmail acabilecek,Kanallarinizi *Onaylatabileceksiniz.
*Gelen smsler ve sesli cagrilari alabileceksiniz.
*Gelen smsler ve Sesli cagrilar kendi kullanici panelinizde istediginiz kadar saklayabileceksiniz.
*Kullanmis oldugunuz numarayi ilerde dogrulama istemesi dahilinde google'in yeniden,Dogrulama icin ayni numarayi yeniden kullanabileceksiniz.
*Aldiginiz numaralari siz panelinizden silmediginiz muddetce panelinizde kalacakdir.
*Kullanmis oldugunuz,yada satin alacaginzi paketlerdeki Numaralar "0" Hic kullanilmamis numaralar olacakdir.
*Sistemimiz tarafindan sms yada sesli mesaj yolu ile acilmis kanallarin hesaplarin kapatilma riski 100/1-3 arasi diyebilirim.(100/99.8 kapatilmaz sistemimizden dolayi ama bir pay biraktim.Bugune kadar actigimiz hic bir kanal ve hesap kapatilmadi.)

Yukarda yazilan ozelleikler haricinde ek bazi ozelliklerde eklenecekdir.Su an test asamasinda ve yazilimin tam ozellikleri ile bitmesini bekliyoruz.Yazilim bittikden sonra tasarimi yaptirilip,Referans amacli da olsa forumda konusu acildiginda ucretsiz onaylar yapilacakdir arkadaslara.

Bu sistem Ytpara.com Tarafindan yapilan ve desteklenen bir sistemdir.

Saygilarimla
Muslera06

Sistem güzel sistem mübarek abi. Fakat paralı mı olacak puan sistemli mi olacak nasıl olacak?
Yoksa beleş mi olacak?

Sistem güzel sistem mübarek abi. Fakat paralı mı olacak puan sistemli mi olacak nasıl olacak?
Yoksa beleş mi olacak?

Emre tabiki ucretli olacak ancak piyasadaki fiyatlarin cok altinda olacak ustelik garantili sistemi ve ozellikleri ile.Sonucta kullandiginzi numara surekli panelinizde olacak,yeni numaralar olacak,panelde sms sesli mesaj alabilme gibi ozellikler vs.

Ayrica bunu sadece Turkiye icin yapmiyoruz.ingilizce ve Turkce olarak satislari yapilacak yerli yabanci Yt Forumlarinda.

Çok güzel bir çalışma olur.
Bizlerin bir sorununa kökten bir çözüm olabilir

Guzel ugurlar

Yani mesala 1 numrayla sinirsizmi aca bileceyiz ? muxtelif vakitlerde?
Ornek veriyorum 10 Numara isimli paketi aldiniz ve 10 adet kendinize ait numaraniz var.
1 Numaradan 3 sms+3 sesli acildigini dusunursek 60 Adet gmail acabileceksiniz.Yada kanallarinizi onaylatabileceksiniz.

abi ödeme yöntemleri kolay olsun örneğin paypal şans oyunları hatta cep telefonu tl bile olsun

Hatta test amacli referans 1 kisiye kanal onay yapabilirim su anda.Kanalinda 15 dk limitin iasmak yada yeni gmail acan bir kisi verecgim numara ile onay yaptirabilir.Ilk yazan kisiye olsun.

---------- Mesaj saat 18:59:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:58:50 civarında gönderildi. ----------

abi ödeme yöntemleri kolay olsun örneğin paypal şans oyunları hatta cep telefonu tl bile olsun
Dedigim gibi yerli ve yabanci satislari olacagi icin butun odeme yollari olacak insallah.

öncelıkle tesekkurler guzel sısteme benzıyor serkan...
ben olabılırım serkan hocam.

Hatta test amacli referans 1 kisiye kanal onay yapabilirim su anda.Kanalinda 15 dk limitin iasmak yada yeni gmail acan bir kisi verecgim numara ile onay yaptirabilir.Ilk yazan kisiye olsun.

---------- Mesaj saat 18:59:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:58:50 civarında gönderildi. ----------

Dedigim gibi yerli ve yabanci satislari olacagi icin butun odeme yollari olacak insallah.

hayırlı olur inş. :)

ben alabalirim de vps olmadığından fazla hesap açmak istemiyorum bu pc de :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri