Önüne Gelen Yerli Network Oluyor..

• Kullanıcı tugayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri

tugayy

Yasaklanmış
Web sitesi
tugayyalinc.com.tr
Yerli Network Tanıtım Konusu Açmak Özel Rank İle Olsun Ve Ciddi Bir Ücret İstesin..

Önüne Gelen Network Açıyor.. Adını Vermiyorum Ama Bir Network'e Başvurdum Kısa Süre Sonra Adam Banlanmış Ortadan Yok Olmuş.. Banlanması Bir Sorun Değil Diğer İletişim Araçlarından Da Cevap Alamıyoruz..

Biz Networkler Üzerinden Başvuruyorsak Emin Olun Ki Arkadaş Yardımcı Olacak Diye Oluyorum.. Yoksa Direkt Olarak Da Üye Olabiliriz..

%20-%30 Komisyonun Hakkını Verin..

Forum Yöneticilerinin Daha Sıkı Kurallar Koymasını İstiyorum..​

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Sırf bu her önüne gelen bayilik açtığı için büyük kayıplar yaşadım. Daha dikkatli davranılması lazım artık.

Bayilik açanların çoğu da kanalları kopyalamak için alıyor.

Kesinlikle katılıyorum. Sırf bu her önüne gelen bayilik açtığı için büyük kayıplar yaşadım. Daha dikkatli davranılması lazım artık.

Bayilik açanların çoğu da kanalları kopyalamak için alıyor.

Yerli Network Tanıtım Konusu Açmak Özel Rank İle Olsun Ve Ciddi Bir Ücret İstesin..

Önüne Gelen Network Açıyor.. Adını Vermiyorum Ama Bir Network'e Başvurdum Kısa Süre Sonra Adam Banlanmış Ortadan Yok Olmuş.. Banlanması Bir Sorun Değil Diğer İletişim Araçlarından Da Cevap Alamıyoruz..

Biz Networkler Üzerinden Başvuruyorsak Emin Olun Ki Arkadaş Yardımcı Olacak Diye Oluyorum.. Yoksa Direkt Olarak Da Üye Olabiliriz..

%20-%30 Komisyonun Hakkını Verin..

Forum Yöneticilerinin Daha Sıkı Kurallar Koymasını İstiyorum..​

Malesef bu konuda bende sizleri uyardım, konum göz önüne alındımı bilmiyorum. Ben networkum diyen çoğu kişi Hub bayi bile değil, Direk Rec bayiliklerde burda Yerli network olarak geçiyor.

Malesef bu konuda bende sizleri uyardım, konum göz önüne alındımı bilmiyorum. Ben networkum diyen çoğu kişi Hub bayi bile değil, Direk Rec bayiliklerde burda Yerli network olarak geçiyor.

Benim İçin Sorun Yok Zaten Kısa Ömürlük Kanalımı Bağlamıştım.. Kısa Ömürlü Oldu Zaten :)

Ödemeler Hakkında Soru Sorcaktım.. Başvurduğum Yerli Network Yok Olmuş :)

Sizde Music Nations Bayiliğiniz Var Herhalde..

6. Ayda 47$ Kazandım..

Payment History Bölümünde "There is no payment history" Yazıyor..

Ne Zaman Ödeme Alabilirim Acaba ?

Benim İçin Sorun Yok Zaten Kısa Ömürlük Kanalımı Bağlamıştım.. Kısa Ömürlü Oldu Zaten :)

Ödemeler Hakkında Soru Sorcaktım.. Başvurduğum Yerli Network Yok Olmuş :)

Sizde Music Nations Bayiliğiniz Var Herhalde..

6. Ayda 47$ Kazandım..

Payment History Bölümünde "There is no payment history" Yazıyor..

Ne Zaman Ödeme Alabilirim Acaba ?

Önümüzdeki hafta içerisinde ödemeler kesinleşir hocam. O yazının yazmasının sebebi ödemelerin daha kesinleşmemesidir. Ödemeler kesinleştiğinde, Eğer block konmazsa ödeme tarihiyle birlikte yazar. Kesinleşme zamanı iletişime geçerseniz yardımcı olurum.

hub olanların konu açması bence sorun degil ama recler konu açınca garip geliyor bana.benim 3-4 yerden recligim var,1 kez dahi düşünmedim konu açıpda ref toplamayı.sonuçda bu adamlar benim konum üzerinden başvurucak,ben yüzdemi alıcam ama bi sorun olsa müdahale,yardımcı olma şansım yok.adamın sorunu olsa reclik alan arkadaşlar ne yapabiliyor,o adamın yapamadıgı?benim rec hesabım üstünden başvuranda firmaya mail atıcak,bende firmaya mail atıcam.hublar genel olarak firmalarla sürekli temas halinde,sorun oldugunuda yardımcı olabiliyor ama reclerde en ufak bi yetki yok bişey yok.bence reclik alanların konusunun türk networkler kategorisinde olmaması gerekiyor.onlara başka bi kategori açılabilir mesela.biçok kişi başvururken adamı hub sanıyor,adam konuda bahsetmemiş dahi yada rec degilim diyor ama rec.bunu bizzat yaşadım ben.başvurdugum adamın konusunda şöyle yetkimiz var böyle yetkimiz var yazıyordu bende hub sandım meger rec miş arkadaş fakat bunu ben başvurdukdan sonra söyledi.sorun yaşadım,yardımcı ol diyince ben rec im hocam diyor.buna bi el atılması gerekiyor bence...

Son düzenleme:
Sana kim verdi o hakkı. Benimle iş yaptın mı, Benimle sorun yaşadınmı da beni ve benim gibileri işin içine katıyorsun.

Çok kolaysa alda bi bayilik yok alamıyorsan bizde sana gülelim olmadı, Aaaa ezik bi bayilik bile almadı diyip, forumu kahkaha tufanına tutalım.

Asıl forumda işi olmayan Çocuklardır, ne dediğini de ne yazdığınıza bilmeyenlerdir sorun olan.

Konuşma hakkınız olabilir ama boş yere kimseyi bu kategoriye koyarsanız size dur diyenlerde olur. Her hakkın olanı uyguluyorsan. Susmak bir kişinin en doğal hakkıdır onuda uygularsan bizler seviniriz.

hocam çocukların işi yok demişsinizde 13 yaşındayım kimseye hakaret etmedim genelleme yapmayınız grubun çoğu tanır beni.

kimdir bu hangi network biz de bilelim kardeşim ona göre kontrol yapayım

Yerli partnerler hatadır pişmanlıktır

Kanalı patlayan arkadaş lar hem adamlara kategorinizi kanalınızı ifşa ediyor sunuz,hem paranızı vermiyor lar hemde çalıştığınız videoları baltalıyor lar

Yerli Network Bayileri - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

burada alttaki kilitlenmiş veya taşınmış konulara bakabilirsiniz..

konuların açılış tarihlerine mesela..

ne kadar taze olduklarına..

değerli kardeşim adam madem dolandırdı direk yazabilirdin neyse geçmiş olsun ne idüğü belirsiz adamlara kanal bağlamazsınız,sitede kendini belli eden sağlam adamlar var onlarla çalışırsınız bundan sonra

zamanında bunu etcnetwork mu ne dile getirdi sanırım adam recruiter almış birinden çok geniş yetkilerimiz var diye konu açmıştı galiba oda bunun yalan olduğunu savunmuştu öyle birşeydi bildiğin herkes ona yüklenmişti

zaten ben bunu foruma öneriler diye konu açmışlardı orada da söyledim recruiter diye milleti kerpmelerine izin vermeyin diye takan olmadı

netowork açana hub olduğunu firmadan onay aldığını filan kanıtlamasını isteyeceksin bu kadar basit

millet başkalarının kanallarını takip etmek için network açar onaylı kanal satar hale geldi yeni başlayanlarda yutuyor tabi

değerli kardeşim adam madem dolandırdı direk yazabilirdin neyse geçmiş olsun ne idüğü belirsiz adamlara kanal bağlamazsınız,sitede kendini belli eden sağlam adamlar var onlarla çalışırsınız bundan sonra

Dolandırmak Değil Fakat Yapacağını İddia Ettiği Hizmetleri Yapmıyor.. Bir Nevi Yalan Söylemek Diyebiliriz..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri