Openvds.com Almanya Lokasyon UP/DOWN Sunucu 6 TL'Den Başlayan Fiyatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Bilgilendirme ;

Almanya da olan tüm sunucularımızı geri çekmiş bulunmaktayız. İngiltere Lokasyon Sunucu siparişi verildi teslim edilmesi beklenmektedir.

Sunucu Beklenmektedir.

İşlemci : 2x Hexa Core 2.20Ghz (E5-2430)
Ram : 96 GB
HDD : 2*2 GB SAS + 240 GB SSD SSD ye sanallaştırma Kurulacaktır Daha iyi performans almak için.
1 Gbps Bağlantı / 1 Gbps Garanti Bağlantı Vermkede dir veri merkezi tabi net 1 gbts alamaya biliriz paylaşımlı olduğu için

Ürünsatışlarımız da şöyle birşeyyapıcaz kendimizi affettirmek için

Öncelikle Hizmet satın almış müşterilerimize ilave olarak 1 hafta süre eklenicektir hizmetine + 1 gb ramli aldıysa 2 gb ramli oalrak verilecektir bundan sonraki satışlarımızda 1 gb yerine 2 gb vericez kısacası aldığınız ram in 2 katını vericez fiyatlar ve ram hakında çalışma yapıyoruz şuanda fiyatta bir artış yapmamak için çalışıcağım. Anlayışalr için teşekkür ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Değerli YTPARA üyeleri,

Yepyeni bir hizmetle karşınızdayız. Bomba gibi geliyoruz.

Haftalık Ödeme İmkanı !!
ilk 1 GB Siparişine 1 Aylık hizmet ücretsiz. [Talihlisi belli oldu]
İlk 5 Kişiye İlk Sipariş İçin %50 İndirim Promosyon Kodu: Trytpara [PROMOSYON KODU BİTMİŞTİR.]

Yoğun Talep Üzerine 5 Adet Promosyon Kodu Daha Eklenmiştir %50 İndirim Promosyon Kodu: Ytparatekrar
İndirim 1 Aylık - 3 Aylık - 6 Aylık ve 1 Yıllık Alımlarda Geçerlidir.

Yedek Almak müşteri sorumluluğundadır.
VDS Sunucunuz 1-6 Saat içinde teslim edilir.

Ödeme Seçeneklerimiz;
Paypal - Havale

Seçebileceğiniz işletim sistemleri;

Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
openSUSE 13.1
Ubuntu 13.10
Windows 7
Windows xp

Paketlerimizde deneme imkanı vardır.

YS-2608 ( Yeni yasa gereği işlemler durduğu için bilgi değiştirilemiyor ) Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Burdan kontrol edebilirsiniz.

E-Mail: [email protected] - [email protected]

Telefon: 0850 302 54 59 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0530 668 64 99 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.

Sitede sağ taraftan site dilini türkçe yaparak daha kolay işlem yapabilirsiniz.
Para birimini TL olarak seçebilirsiniz.

Görsellerde ki fiyatlar haftalık fiyatlardır.

Speed Test Hakkında Bilgilendirme ;

Speed Test ile ilgili resim çekip koyma gereği duymadım bunun sebebi gerçeği hiç birzaman yansıtamamış olduğu için Dc de hatlarda bağzen yoğunluk oluşmaktadır bu yüzden test sonuçları düşük çıka biliyor bu kısa süreli yoğunlukdan dolayı çıkan test sonuçlarıda yanılmanıza sebebiyet vermektedir.Hal böyle olunca bizde ister deneyip alın ister haftalık seçenekle alıp kendiniz deneyip görün istediğimiz için bu seçenekleri sunduk birçok firma deneme seçeneği bile sunmazlar ben sattığım hemde kendi kullandığım ürüne güvendiğim için rahatlıkla bu seçenekleri sizlere sundum deneme süresi normalde 1 saat tutucaktık ama bu süreyi 1 gün yaptıkki rahatca deneyiniz emin olunuz diye dediğim gibi speed test hiç birzaman gerçeği yansıtmaz net olarak. En sağlıklısı diler deneme isteyerek diler senizde 1 haftalık alarak test ede bilirsiniz.

Saygılarımızla,

OpenVDS Continuous Service Quality

Şaka gibi fiyatlar gerçekten çok iyi hayırlı satışlar..

Edit : Haftalık fiyatlarmış :) Ama yine de güzel bir atılım olmuş haftalık olması..

Hocam deneme imkanı varmış deneyebilirmiyim memnun kalırsam alabilirim

Vereceğin hizmetin kaliteli olacağına inanıyorum dostum. Fiyatlarda uygun gerisi can sağlığı :)

Şaka gibi fiyatlar gerçekten çok iyi hayırlı satışlar..

Edit : Haftalık fiyatlarmış :) Ama yine de güzel bir atılım olmuş haftalık olması..

Evet fiyatlar haftalık, lakin işlemcimiz i7 xeon işlemciye göre performansı baya yüksek bir işlemcidir. xeon işlemci fiyatlarından uygun fiyattan hizmet veremeye başladık :)

---------- Mesaj saat 17:38:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:38:11 civarında gönderildi. ----------

Kafam karıştı bu vds haftalık ücretimi yoksa aylık mı ?

Merhaba hocam görsellerde ki fiyatlar haftalık ücretlerdir. Haftalık ödeme imkanı da mevcuttur.

eğer şaka değilse hemen en pahalı paketinizi alıyorum 24tllik :) ödemeyi nasıl nereden yapacağım?

edit: haftalık fiyatmış 12tl olandan alayım :)

eğer şaka değilse hemen en pahalı paketinizi alıyorum 24tllik :) ödemeyi nasıl nereden yapacağım?

merhaba, şaka değil fakat konuya da not düştük haftalık fiyat :) 1 hafta olarak o fiyata alabilirsiniz. ve şuan %50 indirim promosyon kodu mevcut 5 kişi için aylık olarak alırsanız %50 uygulanır.

---------- Mesaj saat 17:42:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:05 civarında gönderildi. ----------

ilk 1 GB Siparişine 1 Aylık hizmet ücretsiz. bunu anlamadım

birde aylık 6x4 24 tl oluyor ozaman ? indirimle 12 tl ?

Hocam 1 kişiye ücretsiz verecektik, ilk isteyen siz oldunuz ve size vereceğiz.
5 kişiye promosyon kodu geçerlidir. 1 ay ve üstü tüm paketlerde ilk 5 kişiye %50 indirim uygulanıyor. yani dediğiniz gibi 6*4 24 kod giren ilk ay 12 tl ye almış oluyor.

merhaba, şaka değil fakat konuya da not düştük haftalık fiyat :) 1 hafta olarak o fiyata alabilirsiniz. ve şuan %50 indirim promosyon kodu mevcut 5 kişi için aylık olarak alırsanız %50 uygulanır.

---------- Mesaj saat 17:42:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:41:05 civarında gönderildi. ----------

Hocam 1 kişiye ücretsiz verecektik, ilk isteyen siz oldunuz ve size vereceğiz.
5 kişiye promosyon kodu geçerlidir. 1 ay ve üstü tüm paketlerde ilk 5 kişiye %50 indirim uygulanıyor. yani dediğiniz gibi 6*4 24 kod giren ilk ay 12 tl ye almış oluyor.

anladım hocam sağolun :)

fatura BOX00006 hocam ahmet dursun

hocam o zaman haftalık 12tllik paketi 1 aylık almak istiyorum diyelim 12x4=48 aylık aldığım için de %50 indirim ile 24tl 1 ay boyunca o özelliklerdeki VDSyi kullanabiliyorum, öyle değil mi?

hocam o zaman haftalık 12tllik paketi 1 aylık almak istiyorum diyelim 12x4=48 aylık aldığım için de %50 indirim ile 24tl 1 ay boyunca o özelliklerdeki VDSyi kullanabiliyorum, öyle değil mi?

Doğrudur hocam 5 kişi bu indirimden yararlanabiliyor bilginize :)

12 tl haftalık aylık olarak 48 tl eder kodu girerseniz 1 ay 24 tl ye kullanacaksınız

Fiyatlarınız gayet iyi bu aralar almayı düşünüyorum inşallah kısmet olurda bir parça katkım olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri