Yeni SSD Diskli Satış Konumuz Açılmıştır. Satışlar Yeni konu Üzerinden Devam Edecektir.
Yeni Satış Konusuna Gitmek İçin Tıklayın.
Merhaba Değerli YTPARA üyeleri,
Yepyeni bir hizmetle karşınızdayız. Bomba gibi geliyoruz.
Yeni Paketler Daha uygun fiyatlar ile tekrardan hizmet vermeye başladık.
ÖZEL VDS Yönetim Paneli Hediye ediyoruz.
Konuya yazan ilk 10 kişi arasından 1 kişiye çekiliş ile ücretsiz 1 aylık VDS Hediye edeceğiz. Yorumunuzun yanına Çekilişe katılıyorum yazmanı gerekmektedir. [SAHİBİ BELLİ OLDU]
Evet arkadaşlar çekilişi yaptık;
Kazanan: @Nicco
Yedek Talihli: @avodim06
Kazanan arkadaşımız yarın akşam 00:00 a kadar bize ulaşmaz ise hak sahibi yedek talihli olur.
ÜCRETSİZ VDS1 ÇEKİLİŞİ [url]WWW.OPENVDS.COM Çekiliş Sonuçları | Çekiliş Yap[/URL]
]
]
VDS Yönetim Panelinden Görüntüler

Yedek Almak müşteri sorumluluğundadır.
VDS Sunucunuz 1-6 Saat içinde teslim edilir.
Ödeme Seçeneklerimiz;
Paypal - Havale
Seçebileceğiniz işletim sistemleri;
Windows 2008 R2
Windows 2012 R2
CentOS 6.5
openSUSE 13.1
Ubuntu 13.10
YS-2608 ( Yeni yasa gereği işlemler durduğu için bilgi değiştirilemiyor )
E-Mail: [email protected] - [email protected]
Telefon: 0850 302 54 59 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Telefon: 533 032 88 91 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Telefon: 535 517 53 94 - 7/24 Ulaşabilirsiniz.
Deneme Hakkında Bilgilendirme
Birçok kişiye deneme verdik test edilsin öle alınsın diye hatta bir çok müşterimize test etmeden almayın deneyip öle alın içinize sinsin bir telefon bile alırken deneyerek alıyorsunuz bunu da deneyip öle alın diye uyarıp önce denemelerini sağladık ardından almalarını ama deneme verdiğimiz bazı kişiler adları kendileri önemsiz bu iyi niyetimizi suistimal ederek kendi çıkarları için deneme istediler ve kendi işlerini görüp geçtiler toplamda 20 kişiye deneme imkanı sunduk bunlardan 10 kişi yani yarısı satın almıştır diğer yarısı kendi işini görüp geçmiştir. bu yüzden deneme imkanı yoktur hizmet alan müşterilerimiz konuyu görüp yazarlar belki yazdıklarında yorumlarını okuya bilirsiniz yada direk kendilerine sora bilirsiniz.
Saygılarımızla,
OpenVDS
Continuous Service Quality