Opera mail ile toplu mail kontrolü.

brain

Kayıtlı Üye
Mailleri tek maile yönlendirme ve opera ile mail kontrolü.
Mail.gif

Tüm mailleri kullandığım hotmail'e yönlendiriyorum. Hepsine giden mailler tek hotmail(outlook)'a geliyor. Bence en rahatı. Browser'den rahat takip ediyorum. Telefona da programını yükledim outlook'un gerekirse oradan bildirimlerini açıp tüm gün takipte olabiliyorum )

bro ellerine sağlık çok zahmetlı olmuş :D

Tüm mailleri kullandığım hotmail'e yönlendiriyorum. Hepsine giden mailler tek hotmail(outlook)'a geliyor. Bence en rahatı. Browser'den rahat takip ediyorum. Telefona da programını yükledim outlook'un gerekirse oradan bildirimlerini açıp tüm gün takipte olabiliyorum )

Bana da böyle rahat tek tıkla şifre vs girmeden açıp kapatıyorum :D

Bana da böyle rahat tek tıkla şifre vs girmeden açıp kapatıyorum :D

Hocam bende şifre falan girmiyorum zaten. Chrome kayıt ediyor ) Sadece yer imlerine outlook simgesine tıklamam kafi ) Senin programın telefonda çalışıyor mu bari ? Mail gelince bildirim geliyor mu telefona :)

Ya da ne bileyim bilgisayarda bildirim çıkıyor mu ? Bende bilgisayarda da çıkıyor )

Hocam bende şifre falan girmiyorum zaten. Chrome kayıt ediyor ) Sadece yer imlerine outlook simgesine tıklamam kafi ) Senin programın telefonda çalışıyor mu bari ? Mail gelince bildirim geliyor mu telefona :)

Ya da ne bileyim bilgisayarda bildirim çıkıyor mu ? Bende bilgisayarda da çıkıyor )
Ben pc ye geçince açık bırakıyorum.Mail gelince bildirim geliyo.

Bir ara maileri tek maile yönlendirmeyin yoksa kanallarınız kapanır diye efsaneler dolanıyordu.
Hala varmı bu sekilde düsünen ? :)
Yoksa efsane degil gercek mi ? :)

paylaşım için teşekkürler bende Mozilla Thunderbird indirip her hesabın gmailini ve şifresini girip direk outlook express kullanır gibi kullanıyorum :)

Son düzenleme:
paylaşım için teşekkürler bende Mozilla Thunderbird indirip her hesabın gmailini ve şifresini girip direk outlook express kullanır gibi kullanıyorum :)

Bende 1.5 yıldır opera mail kullanıyorum basit ve rahat.Daha gelişmiş olduğu söylenen thunderbird kurdum ama operada ki gibi bütün hesaplara gelen mailleri Unread-Okunmamış adı altına toplama özelliğini bulamadım.Var mıydı böyle bi özellik?

[MENTION=8811]bykd[/MENTION] hocam ben de baktım da kullanışsız geldi biraz bana ben gmailden kontrol edicem artık.

Bende 1.5 yıldır opera mail kullanıyorum basit ve rahat.Daha gelişmiş olduğu söylenen thunderbird kurdum ama operada ki gibi bütün hesaplara gelen mailleri Unread-Okunmamış adı altına toplama özelliğini bulamadım.Var mıydı böyle bi özellik?

yok maalesef ben de tek tek mailleri açıp mailleri oku deyince okuyabiliyorum

hocam su avatarınız yokmu benı her seferınde güldürüyor ya :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri