Operasyonmu başladı arkadaşlar, 10 kanalım kapandı bugün telifsiz....

• Kullanıcı Doqal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Doqal

Kayıtlı Üye
Yeni uyandım kanallarıma bakım dedim hepsini kapamışlar, şu uyarıyı vererek...

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Neden böyle bir sorunla karşılaştım:( Hatta her gmaili farklı ip'lerden açmıştım program kullanarak bugün bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı?

Yeni uyandım kanallarıma bakım dedim hepsini kapamışlar, şu uyarıyı vererek...

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Neden böyle bir sorunla karşılaştım:( Hatta her gmaili farklı ip'lerden açmıştım program kullanarak bugün bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar var mı?

Adamlar para veriyor basit bir ip degisikli ile veya bir programla bu olayin üstesinden geleceginizimi düsünüyordunuz? Gecmis olsun...

geçmiş olsun krdsm valla, forumda bu sorunla karşılan bir kaç arkadaşta var.

Sanırım bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi kolay olmayacak.
Youtube spamı sona erdirmeye kararlı...

spam devri bitiyor bugüne kadar cebini dolduran şanslı. bu iş tamamen kapanmadan abanıp para kasmak lazım.

15 kanalım aynı şekilde gitti dün genel bir sorun olması iyi bir hatamız yok demektir

YT genel temizlikler yapıyor böyle arasıra daimi olmayacaktır inş yoksa kimse kanal açamaz :)

Bu arada 15 kanal daha açtım :)

bana birsey olmaz demeyin
bir gün sıra size de gelecek
sıra yakında bana da gelecektir :(

Benim 3 tane de çok iyi 300-500 $ paralı partnerler de gitti dün darbelere alıştık artık

Acıya duyarsızlaştım :)

Re: Cevap: Operasyonmu başladı arkadaşlar, 10 kanalım kapandı bugün telifsiz....

15 kanalım aynı şekilde gitti dün genel bir sorun olması iyi bir hatamız yok demektir

YT genel temizlikler yapıyor böyle arasıra daimi olmayacaktır inş yoksa kimse kanal açamaz :)

Bu arada 15 kanal daha açtım :)

Vds'den yükleme yapıyorsan bence vds bağlantısıda olabilir çünkü 10 kanalık tek adsenseye bağlı değildi.
4 1 4 1 olarak 4 adsenseye bağlıydı :(
Hepsinin aynı sebeple gitmesini anlayamadim demekki Vds İp kara listeye alındı...

Cevap: Re: Cevap: Operasyonmu başladı arkadaşlar, 10 kanalım kapandı bugün telifsiz....

Vds'den yükleme yapıyorsan bence vds bağlantısıda olabilir çünkü 10 kanalık tek adsenseye bağlı değildi.
4 1 4 1 olarak 4 adsenseye bağlıydı :(
Hepsinin aynı sebeple gitmesini anlayamadim demekki Vds İp kara listeye alındı...

Yok mantık arama işin içinden çıkamazsın, karışık algoritma ile gitti kanallar benim de.

3 farklı adsense de yandex li, gmailli ve Partner kanal gelişmiş kanal spam kanal her türden gitti.

Bot kullanıyorum ben VDS den de değil eminim, genel dönemlik temizlik bence.

15 yeni kanalın kaçı gidecek bakalım :)

Ben kisa ama cok izlenen tum videolari uzun ama farkli videolarima yonlendirdim . Ertesi gun 10 kanalimda topluluktan kapanmisti.
Bilmiyorum bir ilgisi olabilir.

Cevap: Re: Cevap: Operasyonmu başladı arkadaşlar, 10 kanalım kapandı bugün telifsiz....

Benimde dün 5 kanaldan 4 tanesi gitti.Herhangi farklı bir kanal ismi vermiyor.
Her kapanan kanalda mail üzerindeki kanalın ismini verdi.
Sizde 16 Nisan'da bu yasadıklarım genel miydi yoksa sadece benim hatamda dolayı mı kanallar gitti

Benimde dün 5 kanaldan 4 tanesi gitti.Herhangi farklı bir kanal ismi vermiyor.
Her kapanan kanalda mail üzerindeki kanalın ismini verdi.
Sizde 16 Nisan'da bu yasadıklarım genel miydi yoksa sadece benim hatamda dolayı mı kanallar gitti

Seninki para kazanma kapanma sanırım, bizim spamdan devre dışı kalma uyarısı.

Bu kanallar kapanan kapanana bu sadece youtube un işi olacağını sanmıyorum benimde kanallarım kapanmaya başladı.Flagcıların evine ateş salacam :D

Seninki para kazanma kapanma sanırım, bizim spamdan devre dışı kalma uyarısı.

Yok ya hepsine gelen mail aynı.Topluluk kurallarımıza uymadıgınzdan dolayı hesabını kapatılmıstır.
Birdaha hesap acmanıza ve yönetmeniz imkansızdır v.s v.s
Yani herkeze gelen oto cevap.Fakat bu sefer ki kapatmada farklı kanal isminden dolayı kapatıldı demedi
Benimde bu garibime gitti zaten.Her kapanan kanala o kanalın ismini vererek kapandı demis :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri