ORDU'dan Taze Fındık!!!

bcaylaak

Kayıtlı Üye

HERKESE TEKRARDAN SELAMLAR!

2017 yılı fındık satışlarımız ilerleyen günlerde başlayacaktır. Fındıklar yeni hasattır şuan hala bahçedeyiz :) Ön talep toplamak amacıyla güncelledim. Sipariş vermek isteyenler yazabilirler.

Ordu'da fındık üreticisiyiz. Ürün yeni hasattır harmandan yeni toplandı. Fiyata yüksek diyen arkadaşlar dışarıdan aldığınız fındık bizim toplamadığımız Ham Fındık'dır. Yani tatsız olan fındık. Daha önceki senelerde de buradan satış yaptım. Pişman olmasınız. Lezzetine düşkün arkadaşlara afiyet olsun. 4 sene önce Single adlı kullanıcı üzerinden satmıştım.
Fiyata pahalı demezine gerek yok öğrenciyim cep harçlığımı çıkartıyorum.
Bu senenin ürünü ve tazedir.

Hızlı İletişim
WhatsApp : 0532 168 45 52

KABUKLU FINDIK : Tahmini 20 TL

İlk hasattır kesinlikle pişman olmazsınız piyasadaki fındıklar eski fındıktır.

FİYATLAR ZAMLANMADAN KAÇIRMAYIN!

Konuyu lütfen şu bu fiyat diye baltalamayın yorumları okuyunca ne demek istediğimi anlarsınız.

Ben Trabzonluyum , her yıl ortalama 2 ton fındığımız olur.
Burda gelip yorum yapanların kaçı , fındık altı temizledi fındık topladı kuruttu , patoza vurdu , tekrar kurutup satmaya hazır hale getirdi soruyorum..

Emek var ve emin olun çok zor bir iş fındık işi , yapan bilir..
Evet şuan 10-13 arasına alınıyor ama fındık tüccarlarının çakallığı yüzünden bu fiyat.
Bizim yöre fındıktan geçinir , bak kurban bayramı geliyor , okullar açılıyor bunlar hep masraf. E bizim millet ne yapacak mecburen kuruttuğu gibi fındığı hemen satacak ve işlerini görecek. O yüzden bu esnaf milleti Ağustos - Eylül - Ekim dönemi fiyatları aşağıya çeker.. Kasım-Aralık-Ocak gibi fındık yine arkadaşın sattığı fiyata çıkacak..

O yüzden lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın , yok 15e alıyorum yok 20ye alıyorum.. Git al kardeşim burda ne yorum yapıyorsun zorluyor mu seni al diye.. Bende de var fındık 40 liraya satacam itirazı olan mı var..

Satanı tanımam , alanı tanımam sadece yorumlar canımı sıktı anlatayım dedim.. Herkese bol kazançlar.. Hayırlı akşamlar.

Tüccar 11 liraya alıp 90 liraya satınca sıkıntı yok, üreten hemşerim 22 liraya satınca mı sıkıntı var.

30 liraya sat hocam hakkındır.

Allah hayırlı işler versin. ;)

Referans:

Arkadaşın fındıktan ben sattım geçen senelerde arkadaşlar kefilim o yüzden, üreticiden evinize direk taze fındık kaçırmayın.

Hocam kargo bugün elime geçti.Hayatımda yediğim en lezzetli fındığı vesilenizle yemiş oldum. Çok teşekkür ederim. Yarın 2. siparişi geçeceğim. Almayı düşünen arkadaşlar varsa hiçbir şekilde çekinmeden alabilirler. Arkadaşa bizzat ben kefilim.

kargom geldi,teşekkürler..

kargo geldi koli şeklinde duzenli paketleme yapmiş arkadaş fındıklar taze tadi gayet guzel boyut olarak biraz kuçuk genel itibari ile beğendim teşekkurler

3 kg olarak aldığım fındık ulaştı nihayet. Fındıklar taze ve lezzetli tavsiye ederim :)

Bende 3kg fındık aldım ve şu an Artvinde yaşıyorum. Karadeniz bölgesinde olmama rağmen bu kadar güzel fındık bulamamıştım. Nasip olursa yakında tekrar almayı düşünüyorum. Tavsiye ederim :)

Ayrıca gündüz siparişi verdim ve 1 saat içinde kargoladı sağolsun

Ürün elime ulaştı gayet güzel fındıklar tavsiye ederim.

8kg sipariş verildi üreticiye tam destek!!

fındık siparişi verildi. ilgili bir arkadaş. teşekkurler

8kg siparişim hemen kargolandi findiklarin lezzetini beğendim fakat 1 avucta 1 - 2tane aci çıkıyor o kötü findiklar ortalama büyüklükte 1kgde 1 avuç kadar ufak çıkıyor

3 kg sipariş geçildi. 1 paket sigara parasın 1 kilo fındık napsın bedava mı versin arkadaş. Hayırlı işler.

2 Kilo almıştım.Sabah geldi tadına baktım ,yorumlarda yazdığı gibi bi avuçta ortalama 1-2 tane acı çıkıyor normal tadı güzel.Teşekkürler kolay gelsin.

valla cnm çekti sipariş verdim:)

Daha Önceki Konular :
2013: http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1099966-ordu-dan-taze-findik-kg-7-5-tl-kabuklu-kabuksuz-kavrulmus-r10-a-her-gun-1-avuc-findik.html
2014: http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1313265-ordu-dan-taze-findik-kg-20-tl-kabuklu-r10-a-her-gun-1-avuc-findik.html

NOT: Kargo Alıcıya Aittir.

Son düzenleme:
nacizane fikrim sattıgınız fındıkları kısa bir video halinde çekerseniz alıcı arkadaşta net görmüş olur, hayırlı satışlar

Hayırlı Satışlar

Teşekkür ederim.

nacizane fikrim sattıgınız fındıkları kısa bir video halinde çekerseniz alıcı arkadaşta net görmüş olur, hayırlı satışlar

Hocam R10 üzerindeki konudan ve belirtiğim gibi daha önce ki konulardan epey satış yaptım bolca görsel mevcuttur yetebileceğini düşünüyorum. Görüşünüz için teşekkürler.

R10; ORDU'dan Taze Fındık!!! - Yeni Hasat - KABUKLU - R10'a her gün 1 avuç fındık!

https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...hare_tid=1495459&share_fid=11955&share_type=t

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

HERKESE TEKRARDAN SELAMLAR!

2017 yılı fındık satışlarımız ilerleyen günlerde başlayacaktır. Fındıklar yeni hasattır şuan hala bahçedeyiz :) Ön talep toplamak amacıyla güncelledim. Sipariş vermek isteyenler yazabilirler.

Hızlı İletişim
WhatsApp : 0532 168 45 52

KABUKLU FINDIK : Tahmini 20 TL

İlk hasattır kesinlikle pişman olmazsınız piyasadaki fındıklar eski fındıktır.​

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri