Organik Kanal Satışı

• Kullanıcı irony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

irony

Kayıtlı Üye
  • Kanal Adresi : Ciddi Alıcılar
  • Kanalın abone sayısı : 1.128 Organik
  • Toplam video görüntülenme sayısı : 342.411 Organik
  • Hesap Kayıt Tarihi : 04/2014
  • Kanalın dili : Türkçe - İngilizce
  • Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Silahlı Kuvvetler - El ile yüklendi - 29
  • Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Herhangi bir eşleşen, telif yoktur.
  • Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : Hayır
  • Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet, Kendi telefonum üzerinden onaylandı.
  • Kanalda özel küçük resim izni var mı ? : Evet
  • Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Evet, Freedom Network'e bağlı.
  • Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
  • Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : 20$ (Freedom Network %40 kesinti yapmaktadır. İsterseniz Partnerlikten çıkıp, Adsense bağlıyabilirsiniz.)
  • Kanal Hakkında Ek Bilgi : Kanalı fazlalıktan dolayı satıyorum, hiç bir kusuru yoktur :).
Son 2 ay'ın kazaç tablosu, Freedom 2 ay gecikmeli olarak ödemeye başlıyor bilen, bilir :).
vQbOD4.png

Kanal Özellikleri

W6Q6X4.png

Fiyat: 150TL - PayPal

dipnot: Alt kanaldır, fakat ayrı bir gmail girişi vardır. Ana gmail hesabını sildiğim için Google Plus'a yönetici olarak erişemiyorum :). Alacak arkadaşlara telefon numaramı verebilirim, bizden kaynaklı en ufak bir sorun olursa para iadesi 30 gün içinde yapılır. Alacak arkadaşa kaynak da vereceğim.

yönetici olarak erişemediğin hesabı freedom dan ayırıp(ayırabilirsen) nasıl başka partnerin davetiyesini kabul edeceksin...

yönetici olarak erişemediğin hesabı freedom dan ayırıp(ayırabilirsen) nasıl başka partnerin davetiyesini kabul edeceksin...

Şimdi ana gmail'in Google Plus sayfasına erişemiyorum :). Alt kanalın Plus sayfası tamamen erişimde. Eğer silinen hesaptan Google Plus'a erişim varsa söyleyin, yapayım :). Düzelteyim konuyu.

aylık gelir 20 dolar demişsin bakacak olursak 15 dolar 3 aylıgına satılır (en fazla) bi kanal hesaplıcak olursak 150 TL olmuyor Sen bu kanalı zor satarsın hatta satabilecegini dusunmuyorum.

Not : yalnıs anlama ama birazdan herkez bole yazacak.

aylık gelir 20 dolar demişsin bakacak olursak 15 dolar 3 aylıgına satılır (en fazla) bi kanal hesaplıcak olursak 150 TL olmuyor Sen bu kanalı zor satarsın hatta satabilecegini dusunmuyorum.

Not : yalnıs anlama ama birazdan herkez bole yazacak.

Yok, estafurullah :). Fakat organik kanalların hiç bu kadar ucuzdan gittiğini görmedim, biraz şaşırdım desem yalan olmaz :). Uzun zamandır piyasayı takip etmiyorum açıkcası.

organik derken neyi kastediosun ki ? :) ( anlamadım ) cunku fredom partnerınıda goz onune alırsak bu kanal cok bişe etmez ama ben pek konusmıyım tartısma cıkar diye korkuom hep bole konularda :)

kimse ile tartısmak istemem.

organik derken neyi kastediosun ki ? :) ( anlamadım ) cunku fredom partnerınıda goz onune alırsak bu kanal cok bişe etmez ama ben pek konusmıyım tartısma cıkar diye korkuom hep bole konularda :)

kimse ile tartısmak istemem.

Yok, estafullah :). 1.100 küsür organik abone ve 350.000 izlenim var. Bunların da biraz etkisi olur diye düşünüyorum fiyatta. Ayrıca dediğiniz gibi 30 liradan hesaplasak 3 aylığı, 90 lira yapar :). Bunlara bir de abone ve izlenim de ekle :). Gerçi dediğim gibi piyasayı uzun zamandır takip etmiyorum, fiyatlar düşmüşte olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri