- Web sitesi
- yalsupanel.com
-------------
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, elbette referans bol miktarda bulunuyor. Sitenin sağ alt kısmındaki Canlı Destek ikonuna yazarsanız yardımcı olacaklardır.referans varmıdır hocam?
1000 Abone Siparişi verildi.
Selam Arkadaşlar 2 Temmuzda 1000 abone için anlaştım. Defalarca sormama rağmen 72 saatte tümü aboneler tamamlanır dedi. Ben de ona göre abone aldım. Bugün 13 Temmuz 11 gün geçmesine rağmen 80 abone geldi gelenlerde düşüyor. Desteğe yazıyorum cevap vermiyorlar. WP den yazdım lafı dolandırıp duruyorlar şimdi cumadan bu yana onada cevap vermiyorlar. Ben yandım siz yanmayın aman arkadaşlar. Bu arkadaşlardan servis almadan böyle konu açmaya izin verilmemeli bence? Çünkü buranın konusundan abone aldım.
Selam Arkadaşlar 2 Temmuzda 1000 abone için anlaştım. Defalarca sormama rağmen 72 saatte tümü aboneler tamamlanır dedi. Ben de ona göre abone aldım. Bugün 13 Temmuz 11 gün geçmesine rağmen 80 abone geldi gelenlerde düşüyor. Desteğe yazıyorum cevap vermiyorlar. WP den yazdım lafı dolandırıp duruyorlar şimdi cumadan bu yana onada cevap vermiyorlar. Ben yandım siz yanmayın aman arkadaşlar. Bu arkadaşlardan servis almadan böyle konu açmaya izin verilmemeli bence? Çünkü buranın konusundan abone aldım.
Hocam abone alımında hala aktifseniz [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] den temin edebilirsiniz.
çok teşekkür ederim.
Hocam abone alımında hala aktifseniz [MENTION=44868]ByHergeLe[/MENTION] den temin edebilirsiniz.
Hocam saat henüz sabahın 7si iken nasıl oluyor 3 saat sonrasında mesaj atmış oluyorsunuz :d
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.