Orta ışık transparan

keremoflu

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tam ekran geçirme üzerinde çalışıyorum. Şu ışıklıyı da deneyeyim dedim. %5-10 kadar zoom + 110 olduğu halde bile dünya verdiği oluyor.

Başka bir mevzu mu var?

Mesela ben dün bi içerik buldum denemek için attım youtube dünya engeli verdi biraz sağından solundan ve aşagıdan kestim azda zoomladım geçti :D

bende denemeler yapıyorum.Elemanlar benim 1senedir gecemedigim içerikte % 3-5 zomla orjinal olarak gecmişler.çözecez bakalım :D

Bu çerçeveleri de bir dene hocam (dört farklı ton);
Sırayla görüntü daha da kararıyor

Edit -------------------------

İsteyenler için Transparan çerçeve stoğu na eklenmiştir

Son düzenleme:
bende dün bu konuyu aççakdım unuttum. bi arkadas bi konuda videoyap ın yanları karartan cercevesini paylaştı. 110 yaptım yine geçmedi. daha da ugrasmadım. crop yapsaydım belki bi ihtimal gecerdi

Son düzenleme:
Deneme yapmak icin bildiginiz kisa video varmi

..............

Hocam bu örnekde videonun üstüne resimi atıp opcity değerinimi düşüruyorsunuz Bazı videolarda tam ortasına hafif belirgin bir işik görmustum Ama bu resımlerı anlayamadım Ben farklı şekilde gectığım ıcın

Son düzenleme:
arkadaşlar bu şekilde burada paylaşmayın hemen fixleniyor isteyenlere özelden atın..

Çoktan fixlendi bile hocam artık bütün bolarda var hatta ünlem geçmek için bile bunları kullanıyorlar ve bu yöntemler dünya engelini geçmek için tek başına yeterli değil...

Hocam bu örnekde videonun üstüne resimi atıp opcity değerinimi düşüruyorsunuz Bazı videolarda tam ortasına hafif belirgin bir işik görmustum Ama bu resımlerı anlayamadım Ben farklı şekilde gectığım ıcın

Değişik değişik yöntemer kullanıyorlar, ortası belirgin olan ışık ta başka bir çerçeve türü... Sizin yönteminizi bilen yoksa kimseye söylemeyin ki fixlenmesin...

Çoktan fixlendi bile hocam artık bütün bolarda var hatta ünlem geçmek için bile bunları kullanıyorlar ve bu yöntemler dünya engelini geçmek için tek başına yeterli değil...

hocam haklı olabilirsin katılıyorum sana ama bu şekilde ulu orta olduğuna pek rastlamadım rica etsem kaldırır mısın?
kimse görmesin demiyorum isteyenlere özelden verirsin burada paylaşılan şeyler son zamanlarda gördüğümüz gibi hızlıca fixleniyor..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri