Ortalama 100 saatlik java dersine nedersiniz ?

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

saltjdk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bu sene üniversitede yoğun bir java havası vardı, hocalarla konuştuk vs 2 dönemde ortalam 100 saat java dersi gördük , hepsinin kaydı var fakat diyorumki hem ben pratik yapayım video çekeyim hemde yavas yavas hep beraber ilerliyelim nedersiniz böyle bişey yapsam izlenirmi ? 15 dklık videolar şeklince baştan sonra java gui ? :)

öğrenmek isteyenler olacaktır bence iyi bir düşünce olur hem sizin hemde bizim açımızdan :)

Çok iyi olur. Hem seni için pratik olur hem de bir çok kişiye yararın olur.

1 aydır internette java kursu arıyorum android üzerinden devam edersen kesinlikle izlerim :)

cok iyi olur.ben 1 aydir basladim oyrenmeye.

1 aydır internette java kursu arıyorum android üzerinden devam edersen kesinlikle izlerim :)

ilk önce Java Gui kavramak gerekiyor :) Netbeans veya eclipse üzerinden kodlamaya basladıkmı 100. saatin sonunda javada bir nevi cirit atabilir duruma geliriz die düşünüyorum :) Bende dersleri dinledim öğrendim fakat tekrara ihtiyacım var takıldığım yerler oluyor :)

Bence çok iyi olur.

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

100. saatin sonunda 50 saat civarındada aktif proğram yaparız mesela yt botu tarzı bişey , tabikide çok detaylı anlatmıcam böyle bir botun yapılımını ama dersleri takip edenlerin hayal gücü ile isteğini yapabilir die düşünüyorum :)

video çek koy her rekl***** tek tek tıklarım hocam hergün 15 dklık bi eğitimi verirsen.süper olur süper

video çek koy her rekl***** tek tek tıklarım hocam hergün 15 dklık bi eğitimi verirsen.süper olur süper

Konuya çok derinden başlıcam, gerekli programların kurulumundan başlıyıp en son aktif olarak çalışan programlar yapacağız :) öyle bir anlatıcamki hiç anlamıyan bile anlıyacak :)

Ben de izlerim kardesim.Bende yazılıma meraklıyım biraz.
Java ile alakalı hic bir calısma yapmadım ama hemen kavrarım hocam :)
Umarım forumda yazılıma meraklı arkadasları bir konu altında toplayarak git gide ders izlenimlerini arttırırz

Ben de izlerim kardesim.Bende yazılıma meraklıyım biraz.
Java ile alakalı hic bir calısma yapmadım ama hemen kavrarım hocam :)
Umarım forumda yazılıma meraklı arkadasları bir konu altında toplayarak git gide ders izlenimlerini arttırırz
İnsallah hocam, fakat amacım öncelikle bilgisayar basında boş yetişen bir nesil değil bu işe meraklı fakat maddi yönden sıkıntılı arkadaşların aklındaki soruları cevaplıyarak çalışacağımız bir ortam. Çünkü youtube da yapmak istediği bu die düşünüyorum :) şimdi 100 150 saat çeksem eğitim setini sonra satışa sundam maddi imkanı olmuyan arkadaşlar bu sefer öğrenemiyecek belkide sayemde çok iyi java uzmanları çıkıcak :) bu beni muhteşem mutlu eder, insan kaybetmesi kolay ama kazanması gerçekten çok zor. İnsallah BU proje ile hem ben sevdiğim işi yapmış olurum hemde yeni yazılımcı arkadaşlar elde etmiş oluruz. :)

Hocam süper olur cidden :D

Tamamdır ozman , foruma 2gündür yüklemek isteğim bir video çevirme proğramı ve adwords ile ilgili 2 video kaldı onalrı çekip bugun ilk videoyu paylaşırım :) yönetimlede konusalım eğer özel bir alan ayırısa bize süper olur :)

İnsallah hocam, fakat amacım öncelikle bilgisayar basında boş yetişen bir nesil değil bu işe meraklı fakat maddi yönden sıkıntılı arkadaşların aklındaki soruları cevaplıyarak çalışacağımız bir ortam. Çünkü youtube da yapmak istediği bu die düşünüyorum :) şimdi 100 150 saat çeksem eğitim setini sonra satışa sundam maddi imkanı olmuyan arkadaşlar bu sefer öğrenemiyecek belkide sayemde çok iyi java uzmanları çıkıcak :) bu beni muhteşem mutlu eder, insan kaybetmesi kolay ama kazanması gerçekten çok zor. İnsallah BU proje ile hem ben sevdiğim işi yapmış olurum hemde yeni yazılımcı arkadaşlar elde etmiş oluruz. :)
Hersey olur insallah.O kadar forumda takılıyorum bu düsüncede birisine hic rastlamadım.Allah utandırmasın insallah.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri