- Web sitesi
- www.ytpara.com
Öncelikle merhabalar. Nakite sıkıştığım için bu adsensemi satmam gerekiyor. Capsleri koyucam ama biraz bahsedeyim. 5.05.2015 de açılmıştır adsense. Şu ana kadar 2 ödeme alınmıştır son 2 ayda. Adsenseye ben 5 ten fazla kanal baglamam benim için önemli kriterler vardır bağlamam için. Bu adsenseye ilk başta 1 kanal 1 hafta sonra 2. kanal baglandı. 2. kanalı daha sonra başka şu anda da ödeme aldığım adsenseye geçirdim. gördüğünüz üzere 20 küsür lira bırakıyordu bir kanal ve o kanalın içinde 6 tane dizi videosu var. Kanal eylülden beri açık nerdeyse. Son zamanlarda bagşladıgım kanal da 14 şubatta açılmış olup 4 gün önce bağlandı. Bu şekilde kazandıracağına garanti veriyorum . Kanallarla beraber verilecektir.
Garantim şudur : Bundan sonra alıncak ilk ödemeye kadar herhangi birşey olursa paranın 3'te 2 sini geri öderim koşulsuz. İstenirse başka kanal bağlayabilirim aynı kazanca ulaştırırım adsenseyi sıkıntı değil.
Capsler :
Adsense şu anda Türk vds üzerinde açıktır. İlk açarken temiz ip temiz bilgisayar kullanıldı pin gelene kadar vds den giriş yapılmadı. Yaklaşık 4 aydır da vds den giriyorum sıkıntı yaşamadım.
İstediğim fiyat : 1500 TL
Telefon : 0506 713 2247
Garantim şudur : Bundan sonra alıncak ilk ödemeye kadar herhangi birşey olursa paranın 3'te 2 sini geri öderim koşulsuz. İstenirse başka kanal bağlayabilirim aynı kazanca ulaştırırım adsenseyi sıkıntı değil.
Capsler :
Adsense şu anda Türk vds üzerinde açıktır. İlk açarken temiz ip temiz bilgisayar kullanıldı pin gelene kadar vds den giriş yapılmadı. Yaklaşık 4 aydır da vds den giriyorum sıkıntı yaşamadım.
İstediğim fiyat : 1500 TL
Telefon : 0506 713 2247