Örümcek maymun alacağız, bilgisi olan ?

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Merhaba arkadaşlar, çocukluk arkadaşım az önce sordu "maymun alacağımda, nette gördüğüm ilanlardaki telefonlar vs. baktıkları aynı numara, mail olarakda adamlar geri cevap vermiyor" şeklinde dedi bana. Bende kontrol ettiğimde dediğinin doğru olduğunu gördüm. Arkadaşın 700 TL ye kadar limiti var, istanbulda oturuyor. Bulacağımız maynun ist. civarına ne kadar yakın olursa o kadar iyi :) istanbuldaki petshoplar ort. 2000 TL fiyat çekmişler fakat neresi olursa artık, çocuk otobüsle gidip alabilir. Benim bulunduğum bölgelerde pet shop yok, sadece akvaryumcular var.

Eğer yakınlarınızda pet shop varsa, rica etsem kontrol edebilirmisiniz maymun falan varmı diye, varsa böyle bir yer, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ile birlikte bana dönüş yapabilirmisiniz.

okuduğunuz için teşekkür ederim, geri dönüş yapan olursa ayrıca teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, çocukluk arkadaşım az önce sordu "maymun alacağımda, nette gördüğüm ilanlardaki telefonlar vs. baktıkları aynı numara, mail olarakda adamlar geri cevap vermiyor" şeklinde dedi bana. Bende kontrol ettiğimde dediğinin doğru olduğunu gördüm. Arkadaşın 700 TL ye kadar limiti var, istanbulda oturuyor. Bulacağımız maynun ist. civarına ne kadar yakın olursa o kadar iyi :) istanbuldaki petshoplar ort. 2000 TL fiyat çekmişler fakat neresi olursa artık, çocuk otobüsle gidip alabilir. Benim bulunduğum bölgelerde pet shop yok, sadece akvaryumcular var.

Eğer yakınlarınızda pet shop varsa, rica etsem kontrol edebilirmisiniz maymun falan varmı diye, varsa böyle bir yer, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ile birlikte bana dönüş yapabilirmisiniz.

okuduğunuz için teşekkür ederim, geri dönüş yapan olursa ayrıca teşekkür ederim.

maymunun kendisini alsın 2.000 liraya :D

Arkadasımın abısı pet shop en kısa surede ona ulasıp yardımcı olmya calısırım

maymunun kendisini alsın 2.000 liraya :D

:D örümcek maymun diye türmüş, bende bana söyleyince gördüm ufacık bir şey :D

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:10 ----------

Arkadasımın abısı pet shop en kısa surede ona ulasıp yardımcı olmya calısırım

iletişime geçmeni bekliyeceğim kardeşim, bir iki gün içinde olmadı hatırlatırım sana :) peşini bırakmam :D

Bildiğin maymun? Gercek kanli canlı muz yiyen?

he valla :D bizim mahallede vardı bi ara hocam, bundan da adının bu olduğunu bilmiyordum, elimde poşetler vardı param parça etmişti :) bi ara güneşin altında bayılmış, bizim gibi sırt üstü uzanmış dil çıkarmış duruyordu, yanına gelince fırlıyor üstüne :) sahibi sensen yanından ayrılmıyor.

arkadaşım yanlış, bir aile tranvası yaşadı, evlendi eşi bilmem ne çıktı, şimdide gine yanlız o yüzden arkadaş niyetine istedi çok büyük ihtimalle, asıl sebebini sorduğumda söylemedi, boşver uzun hikaye diyip.

Bilmiyorum ama yazık günah bence. Tabiatı ev değil orman. Ormandan alıp eve sokmak bilmiyorum yani

Bilmiyorum ama yazık günah bence. Tabiatı ev değil orman. Ormandan alıp eve sokmak bilmiyorum yani

ben kendi evime, kedi köpek bile almam hocam :) cocuğa ne diyim, alma günah mı diyim :) mesela benim hayalimde akvaryum var, bi odanın 4 köşesinden geçecek şekilde akvarum yapma planım var, duvarın içine gömüşü bir şekilde :)

ben kendi evime, kedi köpek bile almam hocam :) cocuğa ne diyim, alma günah mı diyim :) mesela benim hayalimde akvaryum var, bi odanın 4 köşesinden geçecek şekilde akvarum yapma planım var, duvarın içine gömüşü bir şekilde :)

12 yıldır akvaryumla uğraşıyorum güzel bir şey. Ciklet :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri