Merhaba arkadaşlar, çocukluk arkadaşım az önce sordu "maymun alacağımda, nette gördüğüm ilanlardaki telefonlar vs. baktıkları aynı numara, mail olarakda adamlar geri cevap vermiyor" şeklinde dedi bana. Bende kontrol ettiğimde dediğinin doğru olduğunu gördüm. Arkadaşın 700 TL ye kadar limiti var, istanbulda oturuyor. Bulacağımız maynun ist. civarına ne kadar yakın olursa o kadar iyi
istanbuldaki petshoplar ort. 2000 TL fiyat çekmişler fakat neresi olursa artık, çocuk otobüsle gidip alabilir. Benim bulunduğum bölgelerde pet shop yok, sadece akvaryumcular var.
Eğer yakınlarınızda pet shop varsa, rica etsem kontrol edebilirmisiniz maymun falan varmı diye, varsa böyle bir yer, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ile birlikte bana dönüş yapabilirmisiniz.
okuduğunuz için teşekkür ederim, geri dönüş yapan olursa ayrıca teşekkür ederim.
Eğer yakınlarınızda pet shop varsa, rica etsem kontrol edebilirmisiniz maymun falan varmı diye, varsa böyle bir yer, ulaşabileceğimiz bir telefon numarası ile birlikte bana dönüş yapabilirmisiniz.
okuduğunuz için teşekkür ederim, geri dönüş yapan olursa ayrıca teşekkür ederim.