Osmanlıca Eğitim Seti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar Elimde Osmanlıca Eğitim Setleri Var Bi Set 4 Gb Diğeri İse 130 MB Tabiki 4 Gb Olan Daha Kapsamlı Linklerin Tümü Turbobit Fakat Elimde Debrid Var İsteyen Kişilere Özel Dönüştüreceğim Bunları Direk Linki Koyarsam Çabuk Patlar İsteyenler Burdan Yazarsa Herkese ö.m Yoluyla Dağıtabilirim :)

EDİT: İSTEYENLER HANGİ DOSYAYI İSTEDİKLERİNİDE YAZSINLAR

Paylaşım için teşekkürler, ama bence insanlar Ölü bir dili öğrenmek yerine osmanlı'nın tarihini objektif olarak iyi bilsin yeterli. (bölümüyle alakalı olmayanlar) Osmanlıca öğrenmeye harcayacakları zamanı kendisine getirisi olacak bir dil öğrensin. Dedesinin mezar taşını okumak yerine, Okuduğu bölümü bitirip işsiz kaldığında, Japonlara müze gezdirip binlerce dolar kazanma fırsatı doğar.

İngilizce(Fix),Almanca, ispanyolca, Arapça, Japonca, Çince

Eğitimci olarak şahsi görüşüm, katılana katılmayana saygı duyarım.

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler, ama bence insanlar Ölü bir dili öğrenmek yerine o dilin tarihini bilsin. (bölümüyle alakalı olmayanlar) Osmanlıca öğrenmeye harcayacakları zamanı kendisine getirisi olacak bir dil öğrensin.

Ölü Bir Dil Mi ? Hocam Osmanlıca Dilini Hala Konuşuyoruz Osmanlıcanın Okunuşu Aynı Sadece Yazılışı Farklı.

Paylaşım için teşekkürler, ama bence insanlar Ölü bir dili öğrenmek yerine osmanlı'nın tarihini objektif olarak iyi bilsin yeterli. (bölümüyle alakalı olmayanlar) Osmanlıca öğrenmeye harcayacakları zamanı kendisine getirisi olacak bir dil öğrensin. Dedesinin mezar taşını okumak yerine, Okuduğu bölümü bitirip işsiz kaldığında, Japonlara müze gezdirip binlerce dolar kazanma fırsatı doğar.

belki lisede anlatılan popüler tarihten kurtulup gerçek neslini tarhini öğrenmek isteyen bi kaç kişi çıkar belki o aziz insanların atalarımızın kim olduğunu nasıl gurur duyulası bi neslimizin olduğunu öğrenmek isteyen olur

şu son yıllarda hele gençliğimiz tarihini muhteşem yüzyıldan öğrenmeye çalışıyo belki içinden bitanesi çıkarda bunlar gerçekmi acaba diyip gider arşivlerini karıştırır atalarımızın nasıl mübarek bi insan olduğunu öğrenmek isteyen kardeşlerimiz olur

tamamen şahsi fikrim

eğitimci olmayan gözümle

Evet haklısın, arapçadan farsçadan fransızcadan alınmış trilyon tane kelime içeren bi dili arap harfleriyle okumak, yazmak, öğrenmek, öğretmek çok zordu sonra latin alfabesine geçtik. Şu an senin yazdıklarını ben benim yazdıklarımı da sen okuyup anlayabiliyoruz. Ana dilimiz.

Yabancı dil olarak seçecek olursak önceki mesajımda saydığım dilleri öğrenmek her zaman avantaj olacaktır. Japonca, çince, ispanyolca , arapça bilen adam aç kalmaz ;)

bir egitimci olarak ben almak isterim hocam. Yollarsaniz sevinirim.

Evet haklısın, arapçadan farsçadan fransızcadan alınmış trilyon tane kelime içeren bi dili arap harfleriyle okumak, yazmak, öğrenmek, öğretmek çok zordu sonra latin alfabesine geçtik. Şu an senin yazdıklarını ben benim yazdıklarımı da sen okuyup anlayabiliyoruz. Ana dilimiz.

Yabancı dil olarak seçecek olursak önceki mesajımda saydığım dilleri öğrenmek her zaman avantaj olacaktır. Japonca, çince, ispanyolca , arapça bilen adam aç kalmaz ;)

Hocam Burdaki Amaç Aç Veya Tok Kalmak Değilki Burdaki Amaç Sadece Atalarımızın Kullandıkları Dilleri Alfabeleri Öğrenmek Öğretmek

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION]; e katılıyorum. tabiki paylaşımcı arkadaşıda destekliyorum. nasılsa size hayatınızda zerre faydası olmayacak. ögrenmenin faydası olmaz. ama zararıda olmaz. tamamen kişisel bir mesele bu.

ama diğer dilleri bilin.

Göktürkçe göktürk alfabesini de bu kategoriye sokabilirmiyiz peki bu amaç doğrultusunda ?

Bence osmanlica tartismasina girmeyin konu kitlenmesin arkadas almak isteyene guzel bir set dagitiyor oyle kalsin

Bende alablirim hocam İleri dönük Projeler için

Hocam hayretler icinde yazdiklarinizi okudum. Osmanlicayı sadece mezar taslarina yazilan bir dil saniyorsunuz. Şuan Osmanlica ilim eserlerinin Cogu yurtdisinda adamlar bizi uzaklastirip kendileri yurutmusler.

Ayrıca birbirimizin yazdiklarini anlamanin latin harfleriyle ne alakasi var.
Senin zor dedigin osmanlica harfleri 1 ayda ogrenilirken latin harfleriyle okuma yazmayi 1 senede zor ogreniyor cocuklar.

Simdi demeyin latin harfleri geldi cagdas olduk diye. (Uygur,Gokturk alfabesi falan varken niye Latin alfabesi ?)

nese herkesin kendi fikri konu hiç kirlenmesin eğer mümkünse bende almak isterim

lütfen kitlenmesin şu konu

Arkadaşlar Elimde Osmanlıca Eğitim Setleri Var Bi Set 4 Gb Diğeri İse 130 MB Tabiki 4 Gb Olan Daha Kapsamlı Linklerin Tümü Turbobit Fakat Elimde Debrid Var İsteyen Kişilere Özel Dönüştüreceğim Bunları Direk Linki Koyarsam Çabuk Patlar İsteyenler Burdan Yazarsa Herkese ö.m Yoluyla Dağıtabilirim :)

EDİT: İSTEYENLER HANGİ DOSYAYI İSTEDİKLERİNİDE YAZSINLAR

Hocam bana 4 gb lık linki gönderirmisin.. Kardeşim Marmara üniversitesinde Tarih bölümü okuyor. Osmanlıca da şart elbette çok gerekli olacaktır.

konu dini tartışmaya doğru uzar. muhafazakarlar ile liberal veya laikler diye bölünmeye kadar gider. bir çok arkadaş gibi bende osmanlı'ca nın gereksiz bir dil oldugunu düşünüyorum.

kaldı ki osmanlıcaya sahip çıkan neslin, osmanlı döneminden kalma tarihi eserlere sahip çıkmıyor olması son derece gülünç.

hocam 4gb lık linkleri gönderebilir misin :) Osmanlicaders domaini kurmaya çalışıyorum da belki sitemde de kullanabilirim :)

Liselerde zorunlu olacak.
Liselilere dağıtırsın 1-2 sene bekle.
:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri