ÖSYM Yerleştirme Sonuçları Yardım

1419oguzhan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Malatya İnönü Üniversitesi
Moleküler Biyoloji ve Genetik kazandım.

Ancak bazı sorunlarım var yurt-burs işleri. :)

Birde şehir hakkında bilgim yok pek.

76.000 diye ilk sıraya yazdım gelmez diye 40.000 kişi atlamışım geldi. :)

Kampus Malatya merkezdeyse iyide sehrin gerisi,ilceleri hep dag tas :D

Hayırlı olsun.Bende malatyalıyım ama doğduğumdan beri istanbul dayım o bakımdan üniversite hakkında bilgim yok ama doğu illerine göre malatya gelişmiş biri ildir diğerleriyle kıyaslanıcak olursa.Bol bol kayısı yersin artık :D

Kampusu nerdeymis ki? Ben bilmiyorum yerini falanda ilcede degildir umarim.Sehrin merkezi yenilmezin soyledigi gibi gayet gelismis diger dogu illerine gore.

15 kilometre pekte uzak degil,vasitalar vardir illaki.Gitmen yarim saatini almaz sonucta.Fazla uzak degilmis dert etme :D Kista soguk olur bu arada onuda soyleyeyim.Yurtla falanda ugrasma derim.Ufak kiralik studiolara falan bak.Pek pahali olacagini sanmam

15 kilometre pekte uzak degil,vasitalar vardir illaki.Gitmen yarim saatini almaz sonucta.Fazla uzak degilmis dert etme :D Kista soguk olur bu arada onuda soyleyeyim.Yurtla falanda ugrasma derim.Ufak kiralik studiolara falan bak.Pek pahali olacagini sanmam

Hocam bunu gelinde aileme anlatın , illa yurt diyorlar.1 sene yurtta kalıcam artık. :)

Tek kaygım ingilizce benım öğrenebilir miyim ki , 1 sene hazırlık var. :)

Basit hocam ingilizce.Yeter ki ogrenmek isteyin.Ben ne okulda ogrendim nede kursa gittim.Kendi basima internetten falan calisarak bi kac yil takildim.Sonra yabanci arkadaslarim oldu,ardindan yurtdisina dil kursu,vs derken simdi yurtdisinda yasiyorum.Universiteyede burada devam ediyorum(Ayni zamanda ceviri isleri yapip,ingilizce ozel ders falanda veriyorum).

Ogrenemem der korkarsaniz ogrenemezsiniz evet.Sonucta turkceyide surekli ailenizden duyarak ogrendiniz.Yeni bi dil ogrenmek neden imkansiz olsun? Fakat okulla sinirlandirmayin kendinizi.Turkiyedeki egitim sisteminde verilen ingilizceyle en fazla nasil yazilacagini ogrenirsiniz fakat konusmayi ogrenemezsiniz.Tonlarca yabanci dizi var internette,eminim ilginizi cekenleride vardir (Game of thrones,spartacus,supernatural,vs) Bunlari izleyerek,yabanci sarkilar dinleyerek hatta yabanci arkadaslar edinip skype uzerinden goruntulu konusarak konusmanizida ilerletebilirsiniz rahat rahat.

Burs ve yurt başvurularını kyk'dan takip et her zaman..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri