Oto turk organık takıpcı haftalık&aylık

Seoislem

Kayıtlı Üye
Web sitesi
phchosting.com
ONCELIKLE SELAMIN ALEYKUM HERKESE IYI FORMLAR

GUNLUK 400-1000 KISI OTOMATIK BIR SEKILDE 24 SAATE YAYILARAK SIZI TAKIP EDIYOR BU NASIL OLUYOR DERSENIZ BIZIM KENDI SITEMIZ VAR VE GUNLUK OLARAK HAVUZUMUZA 1500-2000 KISI GIRIYOR GIRER GIRMEZ SIZI TAKIP EDIYORLAR HEPSI TURK ORGANIK GERCEK KULLANICILAR YT PARA DA EN UYGUN FIYAT BIZIZ USTELIK ILK 2 KISIYE 1 GUNLUK REFERANS VERILICEKTIR!

2 HAFTA BOYUNCA GUNLUK 400-1000 OTO TAKIPCI 75 TL

30 GUN BOYUNCA GUNLUK 400-1000 OTO TAKIPCI 150 TL

ILK YAZAN 2 KISIYE 1 GUNLUK REFERANS VERILICEKTIR

SOYLE DUSUNUN GUNDE 500 KISI TAKIP EDERSE 2 HAFTADA BU 7 BIN TURK ORGANIK EDER

VEYA 1 AYDA GUNLUK 500 TAKIP EDER ISE 15 BIN KISI TAKIP ETMIS OLUR

TAMAMEN TURK VE ORGANIK KISILERDIR YAZAN ILK 2 KISI REFERANSI ALIR HERKESE IYI FORMLAR AYRIYETTEN USER YONLENDIRME YAPILIR HAFTALIK VE AYLIK OLARAK ILGILENENLER SKYPE: sportlik1 EKLIYEBILIRLER HERKESE IYI FORMLAR

Kimsenin hakkini yemek istemiyorum. Kural kuraldir ilk iki kisi lutfen refini alsin ve refin amacı gereği buraya yorumlarini yazsın ki bizde ona gore alisveris yapalim ben ref istedim memnun kalirsam almak da istiyorum ama sizlerin yorumlari lazim ref ref diyip geçmeyin lutfen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri