Merhaba bir fabrikada sağlık memuruyum, yıllardır otomasyon alanına ilgi duyup pc ve insan etkileşimini en aza indirerek otomasyon yapmaktayım, örneğin hastaya a-ferin tablet verilecek, ben sadece ctrl+y kombinasyonu ile klavyeye basıp benim bu tuşa basışlarımı arka planda dinleyen programım sayesinde önce internet explorera açıp sonra sağlık programına otomatik kullanıcı ismi ve şifre girip daha sonra yeni revir işlemi kaydı açmak için bana kişinin personel numarasını soran bir iletşim penceresi açılmasını sağlayıp, sonrasında yeni hasta kaydı açılınca bana en sık kullandığımız ilaçları getirip tek tıkla a-ferin tablet girebiliyorum. Böylelikle veriş giriş hızı 2 kat artabiliyor. Yıllar öncede doktor için yapmıştım şu meşhur facebooktaki çiftlik oyunu için, örneğin ekranda yumurtalar oluştumu onları otomatik topluyordu ve kullanıcının her yaptığı işlemi otomatik hale getirmiştim. Doktor hiç pc ye dokunmadan çiftlik oyununda rekor yapmıştı. Bu bilgi birikimini kullanmak istiyorum ücret falan gerekmez, kendimi geliştirmeliyim
Bilgisayar programcılığı okuduk bari hayal olarak kalmasın