Otomatik Dizel C5 - Hasarsız, Tramersiz, Değişensiz, Boyasız

bilenyok

Kayıtlı Üye
Selam beyler,

Son zamanlarda işler kötü. Düğün tarihi de yaklaşıyor.

Çok uzun araştırmalarla bulduğum, premium sıfır bir araç alacak duruma gelmeden asla satmayı düşünmediğim aracı satmak durumunda kaldım.

Sonradan mahcup olmayacağımdan emin olduğum için burada da ekliyorum satış konusunu.

Düşünen ytpara ailesinden biri olursa fiyatta ufakta olsa indirim yaparım.

Bu aralıklarda araç almayı düşünüyorsanız pişman olmayacağınızın garantisi veririm.

Düşünenen olursa detayları pmden görüşebiliriz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-tramersiz-degisensiz-boyasiz-403545167/detay

Son düzenleme:
maşallah tofaş egea linea bineceğine alınacak arabalardan

Araç güzel hocam hayırlı satışlar. Şu citroenin direksiyonunu ortası dönmüyor ya ayar oluyorum ona :D

Araç güzel hocam hayırlı satışlar. Şu citroenin direksiyonunu ortası dönmüyor ya ayar oluyorum ona :D

Teşekkürler hocam.

Aynen öyle. Araç çok hoş tasarlanmış tamam ama o direksiyon beni de ayar ediyo :)

Abi düşünmüşsün her pozisyonda rahatça tuşlara bas, her durumda aynı yerde bulunsun aradığın tuş ama inan ki kullandıkça değişen birşey olmadığını anlıyo insan :D

hocam aracın km si biraz yüksek ama boya bile olmaması güzel yapıyor aracı. İnş istediğin rakamdan satabilirsin.

hocam aracın km si biraz yüksek ama boya bile olmaması güzel yapıyor aracı. İnş istediğin rakamdan satabilirsin.

Hocam bu km algısı yanlış yer edinmiş zihnimizde aslında. Araca nasıl bakıldığı önemli km'nin hiç bir önemi yok bana göre. Vakti zamanında bakımı yapılan yüksek km'li araç ile hor kullanılmış 50bin km'deki araç kıyaslandığında yüksek km daha iyi benim gözümde. Önemli olan nasıl kullanıldığı, bakımlarının nasıl ve ne aralıklarla yapıldığı bence.

Teşekkür ederim ayrıca.

Hocam bu km algısı yanlış yer edinmiş zihnimizde aslında. Araca nasıl bakıldığı önemli km'nin hiç bir önemi yok bana göre. Vakti zamanında bakımı yapılan yüksek km'li araç ile hor kullanılmış 50bin km'deki araç kıyaslandığında yüksek km daha iyi benim gözümde. Önemli olan nasıl kullanıldığı, bakımlarının nasıl ve ne aralıklarla yapıldığı bence.

Teşekkür ederim ayrıca.

hocam bence sen bu konuda yanlış fikirdesin. Bakımlarının zamanında yapılıp yapılmadığını hiçbir zaman bilemeyiz. Ayrıca bakımları ne kadar yapılırsa yapılsın yüksek km li aracın motoru ve motor aksamları elektrik aksamları şansumanı vs hep eskir ve arıza vermeye meyilli olur. Neyse hayırlısı olsun sizin için:)

hocam bence sen bu konuda yanlış fikirdesin. Bakımlarının zamanında yapılıp yapılmadığını hiçbir zaman bilemeyiz. Ayrıca bakımları ne kadar yapılırsa yapılsın yüksek km li aracın motoru ve motor aksamları elektrik aksamları şansumanı vs hep eskir ve arıza vermeye meyilli olur. Neyse hayırlısı olsun sizin için:)

Dediğiniz durum 10+ yıllık araçlar için doğru hocam ancak benim araç 4 yaşında.

Yeni nesil araçlarda bu yaş ve bu km için henüz bahsettiğiniz sorunlar için baya uzun zaman vardır daha..

Ayrıca bakımları vs ne zaman yapıldı bilemeyiz demişsiniz ancak tüm bakımlar yetkili serviste yapıldıysa bunu en ufak detayına kadar anlayabilirsiniz ki bu aracın tüm bakımları yetkili serviste.

Hangi bakıma kaç km'de girmiş, geçmişte ne gibi sorunlar çıkmış, hangi parçaları ne zaman kaç km'de değişmiş baya detaylı bir rapor çıkartabiliyorsunuz serviste. Bende mevcut alacak kişiye vereceğim zaten, görsün neleri değişmiş ne gibi sorunlar yaratmış bu 4 yıllık süreçte.

Son olarak bu aracın rutin bakımları maksimum 500 km geciktirilerek yapılmış ki bu rakam gayet az 15bin bakımları için. Ayrıca eski sahibi uzun yola çıkmadan önce bile yetkili serviste götürtüp full kontrol ettirmiş takıntılı bir arkadaşmış, bu adam bu kadar üstüne düşmüş madem öyle ben de çok hassas kullanayım diyerek çalıştırdım aracı hep.

Ben farklı düşünüyor olsam da yine de tabi ki görüşünüze saygım var ve iyi dileklerin için çok teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri