Otomatik Youtube Uploader için Fikirler

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhaba

Arkadaşlar

Otomatik Youtube Uploader Botu için Fiyat Araştırması #LütfenFikirleriniziEsirgemeyin

Geçtiğimiz aylarda bir konu açmıştım. Artık Sonlara doğru geldim.

Ytkazan gibi olacak. Üyelikli şekilde ancak Ortak sunucudan yapmayacağım o nedenle daha sağlam olacak kanal kapanması vs gibi durumlar için

şimdi arkadaşlar Sistemin Özellikleri Şu Şekilde

Sistemden alacak arkadaşlara Üyelik Verilecek

Kanalını Ekleyecek. (Mail, Şifre, Developper)

Eklenen Kanal için Kaynak Kanal ya da Kelime eklenecek. Yani İsteyen bir tane kanaldaki videoları Çektirir isteyende Belli bir kelimeden Çektirir yani.
Örnek verecek olursak
Kanal Örneği -> GencVeFit - YouTube
Kelime Örneği -> spor - YouTube

*Videoların Başlığının Başına veya sonuna Yazı ekleme

*Videoların Açıklamasının Başına veya sonuna Yazı ekleme

*Kanallara atılacak videolara Default Etiket ekletme

*Videoları Atarken Translate Edilecek. (Diller Seçilmesi zorunlu)

*Telifli Videolar Silinecek

*Para Kazanma Aktif edilecek

Bunlar Mevcut.

benim aklıma başka birşey gelmiyor.
Aklınızda birşeyler var ise Tavsiyelerinizi Şiddetle bekliyorum

Videolar liveleak gibi sitelerde imlenilebilir
Liveleak ı hiç İncelemedim Sanırım üyelik kredisi gibi birşey gerekiyormuş. Nasıl oldğu hakkında bilgi alabilir miyim
Otomatik olarak eklediğimiz blogspot, wordpress gibi sitelere videoları imleme.
çok Teşekkür ederim Notumu aldım ancak
wordpress.com blogu diyorsunuz değil mi?
yoksa wordpress kurulu normal bir site mi?
başlıklara ve içeriğe günün tarihi eklenebilsin.
Anlayamadım ne yazıkki. :( biraz daha anlatabilir misiniz

Liveleak ı hiç İncelemedim Sanırım üyelik kredisi gibi birşey gerekiyormuş. Nasıl oldğu hakkında bilgi alabilir miyim

çok Teşekkür ederim Notumu aldım ancak
wordpress.com blogu diyorsunuz değil mi?
yoksa wordpress kurulu normal bir site mi?

Anlayamadım ne yazıkki. :( biraz daha anlatabilir misiniz

Evet hocam embed ozelligi icin puan toplamak gerekiyor. Her kullanici kendi liveleak hesabini ekleyebilsin. Ytpara daki blog imleme ozelligi gibi olsun. Ozel mesaj ile hesap bilgilerimi verebilirim hocam sitenin yapisini incelemenis icin

1-Video yüklenemediginde bildiri emaili göndersin sistem.
2-Her aksam günlük raporu email olarak gönderebilir: yüklenen yüklenemeyen videolar gibi.
3-Videolara kanal loggo basabilir. Zaten yüklenen videolar 2-3 dakiklik sistemi yoracagini tahnim etmiyorum.
[MENTION=705]Rigobert[/MENTION]
Kullanicilarin belirledigi kendine özel herhangi bir siteyimi sisteme dahil ediyorsun? Bunun yani sira diger botlarda olacak mi?

Evet hocam embed ozelligi icin puan toplamak gerekiyor. Her kullanici kendi liveleak hesabini ekleyebilsin. Ytpara daki blog imleme ozelligi gibi olsun. Ozel mesaj ile hesap bilgilerimi verebilirim hocam sitenin yapisini incelemenis icin

verirsen incelemek isterim ancak pek umutlu konuşmamak gerek bakalım Yaptırtmak için bir destek verecek mi :)

----------- [MENTION=1687]Nihat[/MENTION]

1-) sunucumda ne yazıkki emal sistemi yok hocam
2-) Sistem Üzerinden Kanallarınıza Yüklenen videoları Gün gün listeleyebilirsiniz o şekilde ayar çekeyim . Güzel Fikir Teşekkürler
3-) Logo basma mevcut
YTkazan ile Tamamen Bağımsız bir yazılım oldu.

mesela,
başlık "ezel 12. bölüm" ise sistemde "ezel 12. bölüm 25 eylül 2013" eklenebilmeli demek istemiştim.

fiyatı 15 tl ve altı olursa paypal ödeme olursa ögrenci işi iyi olur :)

EN önemlisi sistem hızlı yüklemeli. Piyasadaki tüm botlar malesef berbat...

sizin bot ne zaman çıkıyor? umarım diğerleri gibi bi sunucuyla başlamaz ve başladıktan sonra 200 kişi olduğunuzda yine aynı sunucuda kalmazsınız :) üye artıkca sunucu hızı artmalı.

@tural resmen hakaret ettin hocam.

ucuz etin yahnisi misali 15 TL olursa bir sunucuda 200 ü bırak 300 kişide olur doğal karşılamak gerekkiyor.

Ytkazan on numara cillop gibi :)

bunun fiyatı normallere göre daha pahalı olacağı için öyle 200 kişinin aynı sunucuda olma ihtimali yok

burada hızlı yükleme mantığı yokki. otomatik bot bu.
sen dışarıda gezicen o yüklecek
sen uyuyacaksın o yükleyecek. hız ne için istiyorsun anlamıyorum?

@Teknodünya Logo ekleme var

@tural resmen hakaret ettin hocam.

ucuz etin yahnisi misali 15 TL olursa bir sunucuda 200 ü bırak 300 kişide olur doğal karşılamak gerekkiyor.

Ytkazan on numara cillop gibi :)

bunun fiyatı normallere göre daha pahalı olacağı için öyle 200 kişinin aynı sunucuda olma ihtimali yok

burada hızlı yükleme mantığı yokki. otomatik bot bu.
sen dışarıda gezicen o yüklecek
sen uyuyacaksın o yükleyecek. hız ne için istiyorsun anlamıyorum?

@Teknodünya Logo ekleme var

Hakaret etmedim hocam yanlış anlamayın. ytkazan botunu kullanmadım diğerlerini söyledim. Ortalama fiyat kaç tl olcak? :) hızlı olması iyi. Mesela ben tüm günü pcdeyim ve bota atıyorum linki geç yüklüyo sabrım tükeniyo. eğerse kanaldan kanala otomatik kendi çekip yüklerse ben uyurken o sorun değil yavaş da olur )

videoların başlarına yada sonlarına intro özelliği eklenirse iyi olur

videoların başlarına yada sonlarına intro özelliği eklenirse iyi olur
Olacak hocam
Hakaret etmedim hocam yanlış anlamayın. ytkazan botunu kullanmadım diğerlerini söyledim. Ortalama fiyat kaç tl olcak? :) hızlı olması iyi. Mesela ben tüm günü pcdeyim ve bota atıyorum linki geç yüklüyo sabrım tükeniyo. eğerse kanaldan kanala otomatik kendi çekip yüklerse ben uyurken o sorun değil yavaş da olur )

Ytkazan da dediğin gibi bekleme süresi var. ancak fiyatını arttığım için şuanda müşterim az ve kazancım aynı. bu demek oluyor ki daha az kullanan var. Daha hızlı bir işlem yapılıyor yani.

bunda sizin birşey yapmanıza gerek kalmadan kendisi yapacak

farklı önerisi farklı düşüncesi olan var mıdır?

Babacım bence hıc para verme eğer videolarda edit yapmıyorsan ındrdıgın gıbı upload edıosan vds önerırım ben buldm 1 tane suan 10 tane vıdeoyu 15dk ıcınde yukledm :D Bu zamana kadar bu vds yı kullanmadıgım ıcın kendımı taşlamak ıstıyorum :D

Elimde bu dusuncede yapılı programım var . 3 Aydır vdsmde Sorunsuz şekilde çalışıyor . Ortak olarak ( Kubmarley ) İle birlikte geliştirerek kullanıyoruz . Gerçekten çok yararı var , zamandan acayip tasarruf ediyorsunuz . Sadece adsensemızı kontrol edıyoruz :):) . Bu İşle ugraşan her kişiye tavsıye ederim .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri