Oturup sadece para kazanmanı izle ve paranı anlık olarak hesabına çek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gurayergun

Kayıtlı Üye
Lütfen Sonuna kadar okuyun!

Selamlar 8 yıldır açık olan bir sistemi size tanıtmak istiyorum, sistemin mantığı sitedeki youtube videolarını izliyorsunuz, siteleri ziyaret ediyorsunuz görevler yapıyorsunuz ve paranızı anlık olarak payeer veya başka bir ödeme ile alıyorsunuz.

şimdi youtube kanalı satan arkadaşlar kızacaklar fakat youtube'da para kazanmayı açmak kuruşlarla mümkün bir çok kişi bu vereceğim sistem ile kasıyor çünkü sistem embed sistemi tüm dakikalar beğeniler aboneler sayılıyor ve düşüş yaşanmıyor. ben bu şekilde tek kuruş ödemeden yüzlerce youtube kanalı açtım bir çoğunu hediye ettim bir çoğunu sattım. ve bir çok kanal ile devam ediyorum.. ben yıllar önce bu youtube işinin ekmeğini çok büyük yedim halada yiyorum.

LİNK İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ

neyse gelelim esas konuya..

sistemin minimum ödemesi $0.1 ve sistemde reklamlar hiç bitmiyor yani gece gündüz izleyip kazanabilirsiniz ve anlık olarak para çekebilirsiniz.

para çekimlerinde %7 komisyon alıyor, sınırsız denilecek kadar rank sistemi var izledikçe görev yaptıkça para çekimleriniz artıyor kazançlar yükseliyor.

referans kademeleri çok çeşitli davet ettiğiniz kişinin davet ettiğinden bile para geliyor.

bu sistem tamamen youtuberların kullandığı sürekli olarak dakika ve abone ve begeni kasma sistemidir. youtube kanalı satanlar tekrar diyorum kızmasın

embed sistemi ile para kazanmayı açmak, büyük paralarla reklam aldığınız sistemler ile hemen hemen aynı zaten.

Referansım ile üye olana programı ücretsiz göndereceğim. program gece gündüz youtube reklamı izliyor.

VPN proxy gibi saçmalıklara gireceklere sesleniyorum bunu denemeyin bile anında banlanıyorsunuz.

Programı verdiğim kişiler kendine referans toplayarak inanılmaz kazançlar yapabilir programı yaymak serbest.

referansım ile üye olup program ile oturduğun yerden para kazanmak için özelden link iste. yeni link için pm atın, mesaj kutusu dolu ise telegramdan yazın @gryrgn

özelden size gelip bende var gel benden ref ol diyenler program güncellendiğinde sakın bana gelmesinler fırsatçılık yapmasın kimse, zaten amacım firsatçıları biraz askıya almaktı.

yada referanssız üye olup binlerce videoyu tek tek elinle tıklamak için tıkla

size ufak bir hesabımın kazançlarını atayım kanıt olarak.

c029BxHAWjb1

ana hesabımda binlerce kişi var alt hesap kasıyorum farklı evlerden sürekli para çekimi yapıyorum. yani aylık ortalama bu siteden çok fazla para kazanıyorum sizde kazanın türkler bunu pek bilmez sistem rus sistemi çünki..

program çalışırken alttaki resimdeki chrome işaretine tıklayın kullanıcı adı ve şifrenizi girecek ve kendi kendine duracak sonra manuel giriş yapın. sadece login tuşuna basın.

R1KNF72QR1XU

herşey tamamsa alttaki yazıya tıklayın başlasın

return kontrol to the application

programı 24 saate bir silip tekrar kurun çünkü çerezler birikiyor ve kendini temizlemiyor kasmasın pc.

doğrudan çalıştırınca videodaki sesleri durduramazsınız bunun çözümü önce giriş yapın bir video açın sesi ve çözünürlüğü düşürün ve programı çalıştırın artık sessiz ve kalitesiz hızlı şekilde çalışır.

bir taktik vereyim; kazançlarınızı çekmeyin mesela bir referans getirme sistemi çıktı örneğin ptc sitesi referral contest etkinliği açıldığında. 0.04 ruble karşılığı siteye üye yapın inanın bana binlerce kişi anında üye oluyor ve ödülü alın. sadece bu şekilde bir çok sitede birinci oldum coinpayu sitesinde 4 defa birinci oldum. daha bir çok yeni sistemlerde devam ediyorum.

arkadaşlar ilk önce tanıdık aile eş dost ile başlayın programı açtıklarında hep birlikte kazanın ben paylaşmayı seven biriyim inanın bunu çok büyük paralara satanlar var ben ekmeğini yıllardır yiyorum. sadece youtube kanalı kasarak büyük paralar yedim çünkü 1 kuruş bile sayılmayan 1 rus rublesi ile ortalama 100 gösterim alıyorsunuz..

programı benden almak için sisteme kayıt olduktan sonra telefon ve email adresinizi onaylayın zaten bunları yapmazsanız site ödeme yapmıyor.

nasıl çalıştığını kısaca göstereğim zaten 2 tane tuşa basıyorsunuz altta çalışıp duruyor.

muhtemelen mesaj kutum dolacak yavaş yavaş dönüş yaparım.

şimdilik hoşçakalın vesselam..

kurnazlara sesleniyorum, vds vps ile datacenter gibi yerlerden boşuna uğraşmayın https://ipqualityscore.com/ gibi siteler var anlık para ödeyen sistemler bunlara bağlı ve bunun gibi 50 siteyle korunuyorlar. yani size bir ekmek kapısı açtık direk hilesini arıyorsunuz ufak miktar deyip geçiyor çoğu ama gidip 2000 tl youtube kanalı alıyor bedava yapmak varken neyse..

para kazanmak kolay dürüst olun emekleri satmayın fikir geliştirin.

Son düzenleme:
Bir yerden kopyala yapıştır olarak açılmış konu. Önce forum kurallarına göre konunuzu düzenleyin, ardından konuyu etkinleştirmem için pm atın.

Neye tıklayacaklar? Köprüsüz metine mi?
"herşey tamamsa alttaki yazıya tıklayın başlasın

return kontrol to the application"

Resmi google'den biz mi bulacağız?

size ufak bir hesabımın kazançlarını atayım kanıt olarak.

Forum üyelerine hitap ederken üsluba dikkat edin.

kurnazlara sesleniyorum, vds vps ile datacenter gibi yerlerden boşuna uğraşmayın https://ipqualityscore.com/ gibi siteler var anlık para ödeyen sistemler bunlara bağlı ve bunun gibi 50 siteyle korunuyorlar. yani size bir ekmek kapısı açtık direk hilesini arıyorsunuz ufak miktar deyip geçiyor çoğu ama gidip 2000 tl youtube kanalı alıyor bedava yapmak varken neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri