OVH 3 Paund a Server Satıyor Bakar mısınız?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
gerçek olmasına gerçek ama ovh nin co.uk sitesindeki serverlar sadece avrupa birliği ülkelerine satılıyor.bu ara ovh ye sakın bulaşmayın derim.hat kalitesi mükemmel ama kampanya yaptıkları için acayip yogunluk var tahminim 1 ay sonra normale döner

gerçek olmasına gerçek ama ovh nin co.uk sitesindeki serverlar sadece avrupa birliği ülkelerine satılıyor.bu ara ovh ye sakın bulaşmayın derim.hat kalitesi mükemmel ama kampanya yaptıkları için acayip yogunluk var tahminim 1 ay sonra normale döner

Ovh kaliteli bir firma diye biliyorum, güvenmemeli miyim?

bir de bunlara kullanmalık ücretsiz windows server nasıl kuracağız alınca? Onu da pek bilmiyorum.

Ab vatandaşlığım var benim :)

bir de bunlara kullanmalık ücretsiz windows server nasıl kuracağız alınca? Onu da pek bilmiyorum.

Avrupada en güvenilir firmaların başında gelir(benim sıralamam redstation,ovh,leaseweb).
ovh aldığınız server a crackli windows kuramazsın, bu konuda ciddi çalışmaları var.sistemleri sürekli tarama yapıyor crackli olduğunu tesbit edince makineyi direk formatlıyorlar. exsi kurup vdslere dahi crack windows kurulmuyor diye biliyorum. sözün özü ovh den server alıp windows kurman için ya lisans alacaksın, yada lisansın olacak

Windows 2008 180 günlük trial lisans ile kurabilirsiniz.

Windows Web Server 2008 R2
KBV3Q-DJ8W7-VPB64-V88KG-82C49
= 00500-001-0000554-84xxx
= X15-34676

Windows Server 2008 R2 Standard
4GGC4-9947F-FWFP3-78P6F-J9HDR
= 00477-001-0000347-84xxx
= X15-34648

Windows Server 2008 R2 Enterprise
7PJBC-63K3J-62TTK-XF46D-W3WMD
= 00486-001-0001204-84xxx
= X15-34815

Windows Server 2008 R2 Datacenter
QX7TD-2CMJR-D7WWY-KVCYC-6D2YT
= 00496-001-0001526-84xxx
= X15-34820

Bir ay OVH ın USA serverında kullandım sıkıntı çıkmadı birkaç gündür de OVH FR serverda kullanıyorum problem yaşamadım şu ana kadar.

Ek olarak OVH USA çok hızlı yanıt veriyor ama FR aynı fiyata daha kaliteli hızlı serverler bulabilirsiniz dezavandajı işte geç teslimat yapıyorlar ben 15 günde anca alabildim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri