Oyun hesabımı satıcam ama adamla anlaşamadık nasıl anlaşırız?

adsenseci16

Kayıtlı Üye
Merhaba, oyun hesabımı satıcam alıcı çıktı, parada anlaştık ama ödeme şeklinde sıkınıtı çıktı. Adam maraşta ben bursada. Adam maraşa gelmemi ve elden ödemeyi kabul ediyor. Ben oraya 160 tl için gitmem zaten :D . Ben de önce hesabımda parayı istiyorum, adam önceden böyle para kaptırdığını söyleyerek parayı yollamayı reddediyor. Bu adamla nasıl anlaşabilirim ben?

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam elden dışında teslim etmem ne alırsan al uğraşırsın güven yoksa aracı bul yada

Edit:aracı bul derim kafa rahat

160TL için maraşamı gidicen hocam :) hiç gerek yok başka bir alıcı çıkar mutlaka

Alternatif Yöntem

sahibinden.com yada sanalpazar.com üzerinden hayali bir ilan aç onu satın alsın kargoya verdimi işaretle oda kargoyu aldım işaretlesin
para sanalpazar yada sahibinden üzerinden hesabına yatar.

sakın gidip ilk sen verme eski dolandırıcı taktiğidir :D

160 tl için maraşa gidilirmi ya boş ver

sakın gidip ilk sen verme eski dolandırıcı taktiğidir :D

yok hocam yemem bunu ben zaten :) biliyorum az buçuk dolandırıcı taktiklerini :D

---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------

160 tl için maraşa gidilirmi ya boş ver

gitmem zaten hocam o kadar manyak değilim :)

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:37 ----------

sahibinden.com yada sanalpazar.com üzerinden hayali bir ilan aç onu satın alsın kargoya verdimi işaretle oda kargoyu aldım işaretlesin
para sanalpazar yada sahibinden üzerinden hesabına yatar.

hocam böyle olunca parayı geri alma şansı yok değil mi ? sonra hesabı kaptırmayal :)

klasik dolandırıcı. Verme sakın alma niyeti yok. Dolandırma niyeti var

160 tl
birde maraşa gideceksin
bilet zaten 100 tl dönüşte 100 tl
-40 tl ye veriyorsun herhalde birde yol yorgunlugu ve seyhat ederken karnını felan doyurursun hesabı verıyorsun üstünede 100 tl zararın oluyor sanırsam :) pek mantıklı degil
bi ara metin 2 diye bir oyunda insan kaçirmişlar diye haberlerde söz ediliyordu dikkatli olmak gerek :)

Kanalınızın abone, izlenme ve anlatım tarzını yazarsanız belki buradan alıcı çıkar.

160 tl
birde maraşa gideceksin
bilet zaten 100 tl dönüşte 100 tl
-40 tl ye veriyorsun herhalde birde yol yorgunlugu ve seyhat ederken karnını felan doyurursun hesabı verıyorsun üstünede 100 tl zararın oluyor sanırsam :) pek mantıklı degil
bi ara metin 2 diye bir oyunda insan kaçirmişlar diye haberlerde söz ediliyordu dikkatli olmak gerek :)

yani, çok istiyosa kendi gelsin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri