Oyun Kanalı İçin Oyun Önerisi Lütfen .

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Maviş Oyunda Kanalıda Yayınlamak İçin Oyun Arıyorum Arkadaşlar Bildiginiz Zevkli Kardeşimin Oynayabilecegı Kolaylıkla Oyunlar Varmı Acaba ? Ben ve Ed Benzeri Pc Oyunları Olabilir Çeşit Çeşit veya Browser Üzerinden Oynanabilen Zevkli Oyunlar Olabilir Fark Etmez Aşırı Zor Olmasın Yeter :D

hocam o nasıl oyun ya ben bır turlu anlamadım videolarını ızledım amac ne o oyunda :D

hahahahha :D ya aslında cs 1.5 ile 1.6 oynuyor'da :D cs go oynayabılırmı bılemıyorum :D

girsin silah maçına karakterini azçok biliyorum zaten (sinirli :) kardeşinin güzel bi video çıkartıcagına inanıyorum :)

Kardeşimize önerebileceğim 3 oyunum var.Birçok kişi tarafından da bilindiğini sanmıyorum.Buda hit bakımından olumlu yansıyacağını düşünüyorum.Yeter ki bu oyunların reklamını iyi yapın.

Ayrıca bu tarz oyunları severek oynayan ben, yabancı forumlarda ve çeşitli indirme sitelerinde keşfederek arada indirip oynarım :)

Her ne kadar çocukca görünse bile herkesin oynayabileceği bir içeriğe sahip, kaliteli oyunlardır.Sunmak istediğim oyunlar ise ;

1 - Grow Home

Açık dünya olarak adlandırılan geniş bir alana sahip oyundaki temel amacımız ölümüne tırmanmak. :)

Oyundaki Bug isimli karakterimizle Star Plant adındaki bitkiye ulaşıp,bu bitki aracılığıyla yukarlara kadar tırmanacaz.

gZWRJL.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=uR-4ZoDo_yg

2 - Teslagrad (Türkçe dil seçeneği mevcut)

Oyunu şu sıralar yeni keşfettim.Şunu söyleyebilirim.Dikkat gerektiren tarzda bir oyun.Zaten oyunun bulunduğu kategoride Bulmaca-Platform olarak geçiyor.Buda oyunu biraz zorlaştırdığını söyleyebilirim.

Onun haricinde oyunun temeli mıknatıslara dayanıyor.Mıknatıslarla yolumuzu bulup ve bunları kullanarak küçük cisimlere ulaşmamız gerekiyor.Çünkü bulunan her cisim kartları açığa çıkartıyor.Ayrıca oyun içerisinde bulacağımız eşyalarla da karakterimize çeşitli özellikler ekleyebiliyoruz.

dkGE14.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=3Ti2CGLmMVc

3 - Terratech

Oynamaktan en zevk aldığım oyun diyebilirim.Yapboz oyunlarını seviyorsanız bu oyuna bayılacaksınız.Çünkü oyunun temeli buna dayanıyor.Oyunda savaşacağımız düşman araçları yok ederek ve üzerinden düşen parçaları birleştirerek muhteşem araçlar oluşturabiliyoruz.Buda dünya içerisinde bulunan diğer güçlü araçlarla savaşabileceğimiz anlamına geliyor.Ne kadar sağlam parçaları bulursak o derece güçleneceğimiz ve buna bağlı olarak da o derece zevk alacağımız bir oyun.

Ayrıca oyun içerisinde gerekli olan bütün eşyayı ise kuracağımız fabrikayla da temin edebiliyoruz.

m1kaAY.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=H9pgygIU760

Kardeşimize önerebileceğim 3 oyunum var.Birçok kişi tarafından da bilindiğini sanmıyorum.Buda hit bakımından olumlu yansıyacağını düşünüyorum.Yeter ki bu oyunların reklamını iyi yapın.

Ayrıca bu tarz oyunları severek oynayan ben, yabancı forumlarda ve çeşitli indirme sitelerinde keşfederek arada indirip oynarım :)

Her ne kadar çocukca görünse bile herkesin oynayabileceği bir içeriğe sahip, kaliteli oyunlardır.Sunmak istediğim oyunlar ise ;

1 - Grow Home

Açık dünya olarak adlandırılan geniş bir alana sahip oyundaki temel amacımız ölümüne tırmanmak. :)

Oyundaki Bug isimli karakterimizle Star Plant adındaki bitkiye ulaşıp,bu bitki aracılığıyla yukarlara kadar tırmanacaz.

gZWRJL.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=uR-4ZoDo_yg

2 - Teslagrad (Türkçe dil seçeneği mevcut)

Oyunu şu sıralar yeni keşfettim.Şunu söyleyebilirim.Dikkat gerektiren tarzda bir oyun.Zaten oyunun bulunduğu kategoride Bulmaca-Platform olarak geçiyor.Buda oyunu biraz zorlaştırdığını söyleyebilirim.

Onun haricinde oyunun temeli mıknatıslara dayanıyor.Mıknatıslarla yolumuzu bulup ve bunları kullanarak küçük cisimlere ulaşmamız gerekiyor.Çünkü bulunan her cisim kartları açığa çıkartıyor.Ayrıca oyun içerisinde bulacağımız eşyalarla da karakterimize çeşitli özellikler ekleyebiliyoruz.

dkGE14.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=3Ti2CGLmMVc

3 - Terratech

Oynamaktan en zevk aldığım oyun diyebilirim.Yapboz oyunlarını seviyorsanız bu oyuna bayılacaksınız.Çünkü oyunun temeli buna dayanıyor.Oyunda savaşacağımız düşman araçları yok ederek ve üzerinden düşen parçaları birleştirerek muhteşem araçlar oluşturabiliyoruz.Buda dünya içerisinde bulunan diğer güçlü araçlarla savaşabileceğimiz anlamına geliyor.Ne kadar sağlam parçaları bulursak o derece güçleneceğimiz ve buna bağlı olarak da o derece zevk alacağımız bir oyun.

Ayrıca oyun içerisinde gerekli olan bütün eşyayı ise kuracağımız fabrikayla da temin edebiliyoruz.

m1kaAY.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=H9pgygIU760
Hocam Allah razı olsun tavsiyeleriniz için 1. Oyun var bugün onun videosunu çekicez diğer 2 oyunda indirim ilerleyen zamanlarda onlarida çekeriz hocam :) böyle oyunlar öğrendikce banada haber verirseniz çok sevinirim hocam :) Teşekkür ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri