Oyun Kanalımı Satıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Oyun Kanalım Fiyatı 85 Dolara İnmiştir Yarın Satış Kalkıcaktır

Kanal Kategorisi :Oyun
Kanal Dili :Türkçe
Abone Sayisi : '95' Gün Geçtikçe Artmaktadır
Kanalinizda UYARI Varmi : Uyarı yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci:Ortalama 1 dolar ile 1.5 dolar arası
Kanal Satış Fiyatı:''75'' dolar
KANALIMIZIN FACEBOOK SAYFASI MEVCUTTUR KANALININ YANINDA FACEBOOK
SAYFASIDA VERİLECEKTİR
''ARKADAŞLAR FİYAT 75 DOLARA İNDİRDİM.YARIN AKŞAM KANAL SATIŞI KALKICAKTIR
EK AÇIKLAMALAR:
Kanal Türkçe olmasına rağmen aldığı her izlenme kazanç iyidir.Tbm yüksek bir kanal Türkçe içerikten normalde 1000 izlenme aldığınızda vereceği para bellidir.
Bu kanalımızda 1000 izlenmeye yabancı izlenim parası alabiliyorsunuz.

Kanalımızın abonesi gün geçtikçe artmaktadır.

Kanala Nerdeyse 1 Ay önce video yüklememe rağmen günlük bana 1 dolar kesin veriyor.Özel işlerim olsun okulum olsun zamanım olmuyor pek o yüzden satıyorum.

KANALIN YANINDA KANAL FRAGMANI,KANAL LOGUSU VERİLECEKTİR.
Arkadaşlar öncelikle güzel bir kanal verdiğimi düşünüyorum satın alacak kişiye zaten gerekli konuları konuşacağız

kazanç tablosu

120 Dolar Çok Deilmi ?

Kardeş Zaten günlük 1-1.5 dolar arası para veriyor.Ben 1 ay önce falan en son video yüklememe rağmen satın alacak kişi emek vericek bunu bu aldığı kazancın kat kat daha fazlasını alabilir.
Ben facebook sayfasını veriyorum.Tbm iyi türkçe kanal sıkıntı çekmiyecek.Hem burdayım birşey oldun mu direk irtibat

fiyat bence uygun, kanal aylik tahmini 30$ kazanc sagliyor, eylul kazanci da nerdeyse olusup o da kanali alan kisiye gidecek, grafiklerde de izlenim suresi ve performansi artiyor, bu kategori ile ilgili calisma yapacak arkadaslar icin guzel bir kanal, hayirli satislar.

kanal+facebook sayfasının linkini pm atarmısınız

Arkadaşlar kanal güzel kanal ayrıntılar mevcuttur

---------- Mesaj saat 13:53:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:48:50 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Kanalı alana facebook sayfasıda vericem.Kanalın logosu ve fragmanıda vardır.Günlük 1-1.5 dolar veriyolar ben 1 ay önce falan video yükledim.Ona rağmen kazanıyorum.Satın alacak kişi kanala bakıcak.Çok daha fazla para kazanırsınız.Çünkü kanal izlenimleri değerli tbm yüksek izlenimler

kanali alan arkadas bu katagoride calismali yani bu isi yapa bilecek birisi alsa guzel para kazana bilir :)

Hocam bu kanalla ilgili gerekli açıklamayı alan kişiye yapıcam.Türk oyun kanalı bu türkçe içerik herkesin kolayına geliyor dilimizden dolayı ama tbm düşük oluyor ama bu kanalın tbm yüksek izlenim alınca yabancı izlenim aldığınız parayı alıyorsunuz.Gerekli açıklama resimlerde belli kazançlı bir kanal bu

Arkadaşlar Oyun kanalım tam fiyatıdır ve halen satabilirim.Kanalın günlük kazancı 1 dolar,1 aydır video yükleme rağmen bu kazancı alıyorum.
Kanalı alan kişi bu kanalın facebook sayfasınıda alıcak.
Kanal Türkçe olmasına rağmen izlenmeleri çok iyi kazançlar sağlıyor.
Kanalı alan kişi kanal logusu ve kanal fragmanı verilecektir.
Kanal ile uğraşılması dahilinde 10 dolar ve katlarına çıkabilir ve 500 izlenme alsanız bile yabancı izlenim kazancı gibi oluyor türkçe olmasına rağmen

Kanal Fiyatı:120 dolardır kanal eylül kazancı,facebook sayfası,günde sabit son 1 ayda video yüklememe rağmen sabit 1 dolar kanal ile uğraşılması çok farklı gelirler getirebilir.

Hocam 1,5$ birakiyor demissiniz ama orada 1,5$'i gecen sadece 1 gun var..Diger gunlerin cogu 1$ bile olmamis..Ben mi yanlis bakiyorum yoksa? Eger gercekten bu kanal 1,5$ birakiyorsa kanitlariyla beraber pm gonderirseniz degerlendirebilirim..

Hayirli satislar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri