Oyun kanalları kazandırmıyor mu ?

severall

Kayıtlı Üye
Haftalık Vlog - 26 Ağustos - Rastgele... - YouTube

Kafamı kurcaladı sizinle sohbet etmek istedim, arkadaşın 442 videosu 60 bine yakın abonesi 7 milyon izlenmesi var günlükte en kötü herhalde 60-70 bin izleniyordur.Fakat para kazanamadığını aylık 50 dolar civarı kazadığına vurgu yapmış şaşırdım doğrusu gerçekten oyun kanalları kazandırmıyor mu ?

ilgili bölümün dakikası : 23:40

Ben 5 6 adet oyun kanalı arkadaşa sorduğumda 10k hit başına ben 1tl zor alıyorum demişti çok az kazandırıyor özgün olsa bile. [MENTION=9927]severall[/MENTION]

Ben 5 6 adet oyun kanalı arkadaşa sorduğumda 10k hit başına ben 1tl zor alıyorum demişti çok az kazandırıyor özgün olsa bile. [MENTION=9927]severall[/MENTION]

10000 izlenmeye 1 tl kazanmak garip bunun mantıklı bir açıklaması olmalı ben 1kya 3-4 tl arası alıyorum

Haftalık Vlog - 26 Ağustos - Rastgele... - YouTube

Kafamı kurcaladı sizinle sohbet etmek istedim, arkadaşın 442 videosu 60 bine yakın abonesi 7 milyon izlenmesi var günlükte en kötü herhalde 60-70 bin izleniyordur.Fakat para kazanamadığını aylık 50 dolar civarı kazadığına vurgu yapmış şaşırdım doğrusu gerçekten oyun kanalları kazandırmıyor mu ?

ilgili bölümün dakikası : 23:40

tek kelime işi sahtekarlık :D sen 50 doları 5000 $ algıla :D en kötü 1000 $

Adam ne diyecek ben 2.000 $ filan alıyorum mu diyecek, herkes öyle diyor başta bknz : Burak Oyunda

Kazanırsa der arkadaşım hakkıyla kazanıyor demesi çok doğal eğer 2.000 dolar kazansa açıkça söyler bu adam ama kazanamıyor oyun kanalları anlamadığım nokta o kadar izlenmeye bu kadar az kazanıyor olması.Burak oyunda geçen sene istatisliklerini gösterdi 2m izlenmede 817$ kazanıyordu

Ben hiç öyle olacağını sanmıyorum.2-3 ay önce fragman kanalım vardı haliyle kısa videolar bgbg side 2-3 arası gidip geliyordu.Yaklasık olarak 15-20k lık izlenime iyi kötü 20-25 lira para bırakıyordu.Gameplay kanallarındaki video ortası reklamı hesaba katarsak durum o kadarda kötü değildir bence.

Kazanırsa der arkadaşım hakkıyla kazanıyor demesi çok doğal eğer 2.000 dolar kazansa açıkça söyler bu adam ama kazanamıyor oyun kanalları anlamadığım nokta o kadar izlenmeye bu kadar az kazanıyor olmalı.Burak oyunda geçen sene istatisliklerini gösterdi 2m izlenmede 817$ kazanıyordu

O kadar düşük olucağını tahmin etmiyorum. (sadece kişisel düşüncem)

Machinima'ya bagli. %40 i partnere gidiyor zaten kazancinin. Ayrica icerikte turkce, 50 dolar degilde cok fazlada kazandigini sanmiyorum. Aylik izlenmeside bayagi dusukmus son 2 ayda artis gostermis zaten.

Ya arkadaşlar hepimiz yalan söylüyoruz zaten. Ben nazar değmesin diye tüm arkadaşlara kazandığımın 10/1'ni falan anca kazandığımı söylüyorum o da çok inat ederlerse yoksa söylemiyorum bile )

Burada benim gibi bir ton insan vardır biliyorum.

O kadar düşük olucağını tahmin etmiyorum. (sadece kişisel düşüncem)

Burak oyunda kanalın istatislik kısmının videosunu çekmişti 2m ye 817$.Bende o kadar az olucağını pek sanmıyorum ama izlnmeye göre çok düşük kazanıyorlar bunun sebebi ne merak ettim sadece

bu kanalın sahibi :D bence böyle bi avatarı olan forumda biri vardı :D ona sormak lazım kazancı nedir
Bizden Kaçmaz :D
4Yo8XG.png

Burak oyunda kanalın istatislik kısmının videosunu çekmişti 2m ye 817$.Bende o kadar az olucağını pek sanmıyorum ama izlnmeye göre çok düşük kazanıyorlar bunun sebebi ne merak ettim sadece

Tam olarak ne kazandığını bilemem ama türkçe içerikde kazanç düşük herkes bilir + olarak çok aranan kelimelerden oluşan kanal olduğundan dahada düşük olur kazanç özgünde olsa oyun kanalı sonuçta tonlarca oyun kanalı var ahım şahım kazanç beklemeyin.

[MENTION=12850]slayfer[/MENTION]

Deşifre ettik :D kanal sahibini dermişim :D

Bende merak ediyorum ama tartışılır baya bu konu..

tartışmaya son noktayı koyuyorum :D parayı alamadıkdan sonra :(

kanalda ahım şahım +15 videolar yoktu... ortalama 1k izlenime 1 $ yani millet çuvalla kaldırıyor, bizde şans yok

edit : caps kaldırıldı :d tartışmaya son nokta konuldu :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri