Oyun Oyna Eğlen Para Kazan

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

reis13

Kayıtlı Üye
Oyun Oyna Eğlen Para Kazan
1. sabit link
Oyun oynarak para kazanmak artık mümkün. Yıllarca babalarınız belki de size ah keşke oyun oynayarak para kazanılsaydı o zaman bu performansınla zengin olurdun gibi sözler söylemiş olabilir artık bu mümkün
Üye ol

Oyunu kısaca tanıtmadan önce oyunun eRepublic tarzında olduğunu söyleyebilirim. Bu oyunu oynayanlar varsa eğer aranızda sisteme çok fazla yabancılık çekmeyeceksiniz.

Oyun sanal bir dünyayı içerirken , kendi şirketinizi kurabilir , hükümette görev alarak ülkeyi yönetebilir , büyük bir general olabilirsiniz. Tüm bunları yaparken aynı zamanda oyunda kazanacağınız paraları ve altınları da gerçek paraya dönüştürme şansınız var.

Oyunun ne yazık ki türkçe dil desteği yok ingilizce bilmeyenler için başlangıçta biraz karışık gelebilir ancak sistem gerçekten çok kolay. Dileyenler oyundan özel mesaj yolu ile veya bu siteden benimle iletişime geçebilir destediğimi alabilir.
Üye ol
Oyunda ilk gün yapmanız gereken daha doğrusu benim önerdiğim başlangıç 10 kere savaş antrenmanı yapıp bir kerede işte çalışmanız bu sayede başlangıç için bir miktar para kazanacak ve stratejinizi buna göre belirleyeceksiniz.
Yapmamanız gereken tek şey ise şirket açmak olacak (oyuna başlarken 2 ücretsiz şirket açma hakkına sahip olacaksınız bu kullanıcıların acele ile şirket açmasına neden oluyor ancak gerekli sermaye olmadığından olumsuz bir girişim ile sonlanıyor)

Oyundaki diğer detayları günler geçtikce bana sorabilir istediğiniz kadar yardım alabilirsiniz. Şimdilik ilk açılışta yanlış yapmamanız için gereken şeyleri yazmak istedim.
Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz

aklınıza takılan biryer olursa sorabilirsiniz

bu oyunu sürekli oynuyorum ama para artmıyor neden olabilir

bu oyuna ilk baş ta 20 $ dolardı sanırsam yatırmayınca çok zor sürer başlangıçda yatırınca verdiğniz parayı 2 hatta 3 katını alıyorsunuz ama para yatırman gerek 1 sefer yoksa sıkılırsın hiç bişe kazanamadan ilerde eli boş dönersiniz

vaktinizi öldürmeyin arkadaşlar bu oyunla... tamamen vakit kaybı

Benimde üyeliğim mevcut fakat çok beklemek gerek 3 - 5 ay kadar. 20 $ almak için.

Çok ref iniz yoksa işe yaramaz.Gelişmeniz için kesinlikle para ile bir şeyler satın almanız gerekli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri