Oyun sitesi için oyun çekebileceğim sağlam bir site yada siteler varmıdır arkadaşlar ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yumi sen isi biliyorsun![]()
artık böyle google youtube'tan kolay kolay kazandırmazözgün içeriğe doğru yol aldık bide site deneyelim dedik
![]()
hocam ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama hem içerik çekecek site istiyorsun hemde özgün içerige yöneldim diyorsun.burada bi terslik var bence![]()
Oyun sitesi için oyun çekebileceğim sağlam bir site yada siteler varmıdır arkadaşlar ?
hacı youtube dışı hiçbir gamer sitesi yok hepsi illaki youtubedan vermiş Gamers Vlog*|*Video Launchpad for Gamers by Gamers bu iyi bundada gamerlar videolarını ekliyorlar buraya yani teliflemezler
bana video değil oyun lazımeskiden tüm siteler izin veriyordu oyunları siteye ekliyorduk şimdi öyle bir şey yok
![]()
ha bildiğin pc de oynamak için diyorsun yani ha
hayır anlatamadım galibaçoçuk oyunları falan varya hani oyungemisi kral oyun vs anlatabildinmi
![]()
oyun yaz karşına baya bi oyun sitesi çıkar, Brain Free!![]()
notdoppler.com dan sürekli oyun oynuyorum ben![]()
hacı konuyla alakasız ama eger ytla birlikte götürebilecegin bir adsense işi arıyorsan su aralar tam egitim sitesi acmak lazım. bak içerigi sıralıyorum.
aöf: bilgiler ders notları vs
aöl: aynı şekilde
tercihler nasıl yapılmalı vs.
ygs-lys geniş arşıv danışmanlık .
bölüm tanıtımları.
üniv tanıtımları.
daha onlarca konu ama egitim dışına cıkılmamalı.
sadece ygs lys ve tercihlerle ilgili gecen yıl 1 ayda 10bini rahat görmüştüm.
sonuc acıklandıgı zamanlarda inanılmaz hit alırsın satarsın siteyidenendi onaylandı.
vaktim olsasınavlar başlıyor yine
hayatımız sınav vizeler nasıldı?
varmı skıntılı ders. belki bi yardımımız dokunur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.