Oyun Videoları Gta 5 Spam Yapsak Telif Gelme Olasılığı Nedir?

• Kullanıcı bojan54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bojan54

Kayıtlı Üye
Gta 5 oynayamadığımız için başkalarının videolarını indirip tek tek derleme yapıp kendi logomu basıp atmak istiyorum acaba oyun videosunda telif gelme olasılığı nedir?

Gelir niye gelir gta 5 sadece xbox ve playstationda var bunların kayıt cihazının en ucuzu bile 400 lira para adamlar zaten buna para veriyorsa youtube işini yapmak ve oyun zevklerini başkalarıyla paylaşmak için hepsi özgün video yükleyen kişiler haliyle bu yüzden gelir boşa zaman kaybedersin.

Dandik 1 tane kanalım var ona yükleyecem hemde 3 4 tane en iyi kanallardan alıyorum bu videoları bakalım ne olacak şimdi 4 dklık 1080p video oluşturdum bile kaydediyorum.Kaydetmesi 35 dk sürecek diyor yüklenmeside sabahı bulur herhalde youtube a :D

hepsini denedim oyunu görmüyor actionu ise konsola tıkladığında rec kayıt düğmesi çıkmıyor.

fraps var full hd kaydetme programı.Çok kaydeder gb olarak ama fraps videolarını küçültme programı diye aratırsan bulursun küçültmeyide.

action neden çalışmıyor konsol resmine tıkladığında rec düğmesi aktif olmuyor bilgin varmı ?

Görüntü ve oyuna göre gb artar ama Action ile kaydet oyunu. Sonra Camtasia nın düzenleme yazılımı ile render al 10 gb 700-800 e hatta daha da düşer.

hiçbir oyun telif vermez. ama videoyu spam yapacağın için video sahipleri gönderebilir.

Action kaydetmiyor işte :) oyun konsolu silmesine tıkladığında rec yani kayıt botunu devre dışı kalıyor.

Devre dışı değil F9 (yada F10 yanlış hatırlıyor olabilirim eve geçince bakarım) tuşuyla kayıt alması lazım. Oyunda sağ üstte fps gözüküyormu?

---------- Mesaj saat 19:06:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:05:12 civarında gönderildi. ----------

Oyun tabiki vermez önemli olan 3 4 kişinin videosunu 1 videoda toplayınca telif gelme olasılığı nedir.Adam kanıtlayabilir mi?

Oyunları oynayan insanlar genelde kendilerini kamerada gösteriyor :). Ayrıca oyun hakkında konuşuyor geyik yapıyor. Bu da telife kapı çıkartıyor.

Oyun videolarınızı Fraps ile çekip VirtualDub ile renderlamanız gerekiyo ki boyutu düşşün. 10 dk lık video oyun videosu fraps ile ortalama 14 gb oluyo. bunu virtualdub ile 500mb kadar falan düşürebilirsiniz arkadaşlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri