Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ciddi mi diyosun? Geçen haftalarda yaptım bunu ama sadece 1 adamın videosuydu daha 50.izlenmede adamın teki bu video xxx e ait hırsız seni diye ingilizce bir şeyler yazdı.![]()
Sakat iş sen gta 4 ü çek at. bu arada bende çekip atıcam oyunu kaydeden bir program bulamadım.
mirillis action programı oyun kaydediyor onu dene
hepsini denedim oyunu görmüyor actionu ise konsola tıkladığında rec kayıt düğmesi çıkmıyor.
fraps var full hd kaydetme programı.Çok kaydeder gb olarak ama fraps videolarını küçültme programı diye aratırsan bulursun küçültmeyide.
11 dakika 9 gb olarak kaydediyor çok büyük. action oyunu neden görmüyor anlamadım.
Onu 300 400 mb düşürebiliyorsun işte program var arat googleda..
Fraps videolarını küçültme diye.
action neden çalışmıyor konsol resmine tıkladığında rec düğmesi aktif olmuyor bilgin varmı ?
action neden çalışmıyor konsol resmine tıkladığında rec düğmesi aktif olmuyor bilgin varmı ?
hiçbir oyun telif vermez. ama videoyu spam yapacağın için video sahipleri gönderebilir.
Görüntü ve oyuna göre gb artar ama Action ile kaydet oyunu. Sonra Camtasia nın düzenleme yazılımı ile render al 10 gb 700-800 e hatta daha da düşer.
Action kaydetmiyor işteoyun konsolu silmesine tıkladığında rec yani kayıt botunu devre dışı kalıyor.
Oyun tabiki vermez önemli olan 3 4 kişinin videosunu 1 videoda toplayınca telif gelme olasılığı nedir.Adam kanıtlayabilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.