Oyun Videoları Özgün Sayılır Mı

• Kullanıcı Alper38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Bir kenarında kendini gösterirseniz sorun olacağını sanmıyorum.

Kanlı canlı kamera karşısında sesiniz ile video çekiyorsanız tabii ki.
Öteki türlü sadece oyun oynadığım ses ve görüntümün olmadığı kanallarda pk açılmadı bilginize.

Kanlı canlı kamera karşısında sesiniz ile video çekiyorsanız tabii ki.
Öteki türlü sadece oyun oynadığım ses ve görüntümün olmadığı kanallarda pk açılmadı bilginize.

Ben sadece oyun görüntüsü ve sesi ile hazırladığım kanalın para kazanmasını açtım tamamen içerik ile ilgili :)

oyun var oyun var ama flash oyun tarzı şeyler ilerde problem yaratabilir, ki bunun örnekleri yakın zamanlarda görüldü baby hazel vs vardı eskiden millet parayı götürüyordu artık o iş bitti

Bir kenarında kendini gösterirseniz sorun olacağını sanmıyorum.

Hocam oyun kanalım var hiç bir videomda kendimi göstermiyorum ve sorunsuz şekilde devam ediyorum pk açık. Yani bir kenarda kendini gösterme teorisi doğru değil gibime geliyor, forumda bir çok kişi bunu söylüyor.

Hocam oyun kanalım var hiç bir videomda kendimi göstermiyorum ve sorunsuz şekilde devam ediyorum pk açık. Yani bir kenarda kendini gösterme teorisi doğru değil gibime geliyor, forumda bir çok kişi bunu söylüyor.

benim gözlemim şu şekil de:

kamera da kendini gösterme ve ses bazı kategoriler de onay almak için olmazsa olmaz bazı kategoriler de ise ses ve görüntü olmasa bile kanal daki videoların başlıkları, küçük resim , açıklama ne kadar düzgün buna bakıyorlar.

Bir diğer yan etken ise kanalın abonesi ve geçmişi eğer yüksek abone var ise onay almayı bir tık artıyor.

tüm bunlar tamamen onay aldırır diyemem çünkü kanalı inceleyen kişinin insiyatifi de burda çok önemli

Oyun kategorisi çok tuhaf bir kategori biraz onayı verecek kişinin insiyatifinde, ses ve facecam onay aldırma konusunda %100 olmasada alma ihtimalin çok yüksek fakat resmi youtube forumunda 3 milyon abonesi olupta onay alamayan rus oyun kanalı gördüm, çocuk resmen yalvarıyordu hatta fanlarını bile devreye sokmuş twitter dan youtube'a pk için mesaj attırıyordu yine vermediler onayı

benim gözlemim şu şekil de:

kamera da kendini gösterme ve ses bazı kategoriler de onay almak için olmazsa olmaz bazı kategoriler de ise ses ve görüntü olmasa bile kanal daki videoların başlıkları, küçük resim , açıklama ne kadar düzgün buna bakıyorlar.

Bir diğer yan etken ise kanalın abonesi ve geçmişi eğer yüksek abone var ise onay almayı bir tık artıyor.

tüm bunlar tamamen onay aldırır diyemem çünkü kanalı inceleyen kişinin insiyatifi de burda çok önemli

tam olarak işte bende onu diyorum inceleyen kişinin inisiyatifine kalıyor her şey.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri