Oyun videosu çekerken oyun içi kasma

• Kullanıcı IceMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları
Sorun işlemcin hocam. 4 Çekirdek bir işlemciye ihtiyacın var. Sistem şuan zorluk çekiyor aslında. Ram ve ekran kartı işlemcine ayak uyduramıyorlar.

evet kullanıyorum kesinlikle fraps ve benzeri programlar gibi fps düşüşü yaşatmaz
Denicem hocam onuda

Sorun işlemcin hocam. 4 Çekirdek bir işlemciye ihtiyacın var. Sistem şuan zorluk çekiyor aslında. Ram ve ekran kartı işlemcine ayak uyduramıyorlar.
Hocam yapabileceğim birşey yok işlemci değiştiremem anakarta uymuyor zaten pcyi komple değiştiricem en kısa zamanda idare eder diye düşünüyorum ve şu ShadowPlay'i denicem

ilk sayfa da q8400 yazıyor q nün anlamı quad dır 4 çekirdek yani işlemcisi ve sorun kesinlikle fraps tarzı sistemi zorlayan yazılımdır shadowplay de bunun önüne geçmek için geliştirildi

ilk sayfa da q8400 yazıyor q nün anlamı quad dır 4 çekirdek yani işlemcisi ve sorun kesinlikle fraps tarzı sistemi zorlayan yazılımdır shadowplay de bunun önüne geçmek için geliştirildi

Ah birde bizim kartlara uysa nvidia 635m var fakat desteklemiyor :(

shadowplay'i denicem hocam anlatımı varmı oyuna girip f8 yaptım kayıt filan almadı ama sağ altta birşey çıktı

Hocam ha fraps ha bandicam ha action hepsi aynı denedim az önce action birazdaha kasma yaptı diğerlerine göre

Hocam ekran yarı bir şekilde gözüküyor video çekerken 1900x600 şeklinde benim monitör 1440x900 onu nasıl ayarlıcaz :S

shadowplay kalite ayarlarından özel olanı seçip çözünürlük kısmını in-game olarak dene oda olmazsa oyun çözünürlüğünü 1920x1080 olarak yada 1280x720 olarak ayarlarsan sorun yaşamazsın

---------- Mesaj saat 15:45:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:17 civarında gönderildi. ----------

Bu paylaşım çok iyi oldu.

NVIDIA ekran kartlı laptop almayı düşünüyordum.

Bununla birlikte kararım kesinleşti.

Aynı anda webcam kayıt özelliği çok iyi olmuş. :)

notebook ekran kartlarını şu an desteklemiyor program masaüstü için en az gtx 650 olması gerekiyor

shadowplay kalite ayarlarından özel olanı seçip çözünürlük kısmını in-game olarak dene oda olmazsa oyun çözünürlüğünü 1920x1080 olarak yada 1280x720 olarak ayarlarsan sorun yaşamazsın

---------- Mesaj saat 15:45:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:17 civarında gönderildi. ----------

notebook ekran kartlarını şu an desteklemiyor program masaüstü için en az gtx 650 olması gerekiyor

Hmmm o zaman düşünmek lazım yeniden.

piyasadaki en sağlam game capture programıdır shadowplay, tek eksi yanı NVIDIA kullanıcıları için olması belki.. ama zaten oyun oynayan herkeste NVIDIA vardır tahminimce.. Orta kaliteye alıp inanılmaz rahat bi şekilde oyun kaydedebilirsiniz.. Hiç bir şekilde ne kasma yapıyor, ne de düşük FPS kaydediyor.

Arkadaşların dediği gibi;
- SSD
- İşlemci

Faktörleri ön plana çıkıyor kayıt yaparken.
Aynı sorun bende de var, eğer imkanın varsa çekimi 2. bir bilgisayar aracılığıyla yapmanı öneriririm. Örneğin LOL oynarken oynadığım pc üzerinden çekim yaptığım zaman fps 110'dan 30'lara kadar düşüyor ve zaman zaman 1 saniyelik donmalar meydana geliyor, bu da hdd'den kaynaklanıyor diye düşünmekteyim.
Şu an uyguladığım yöntem, Mirillis Action programını aldım ve laptopu oyuna sokuyorum kendimi izletirken record alıyorum. Gayet başarılı şimdiki kayıtlarım, lakin işte 2. bir bilgisayar imkanın yoksa mecbur donanım değişikliğine gitmelisin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri