Bandicam fraps kadar başarılı değil ama bandicam daha kullanılışlı logonuzu filan basıyor kendi çözünürlüğüde ayarlıyabiliyorsun ama fraps gibi net değil
Anladım fraps ile devam yola o zaman başka çözüm bilen arkadaşlar varsa konuya bilgi verebilir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bandicam fraps kadar başarılı değil ama bandicam daha kullanılışlı logonuzu filan basıyor kendi çözünürlüğüde ayarlıyabiliyorsun ama fraps gibi net değil
GTX 650 Ti var neden fraps kullanıyorsun ki ? nvidia'nın shadowplay'i ile kayıt et oyunlarını GeForce ShadowPlay -- Capture Every Win - YouTube
Hocam tamda ona bakıyordum acaba oda fraps gibimidir yani kasma durumu olurmu bir bakayım onada siz kullanıyormusunuz bu shadowplay'i?
Denicem hocam onudaevet kullanıyorum kesinlikle fraps ve benzeri programlar gibi fps düşüşü yaşatmaz
Hocam yapabileceğim birşey yok işlemci değiştiremem anakarta uymuyor zaten pcyi komple değiştiricem en kısa zamanda idare eder diye düşünüyorum ve şu ShadowPlay'i denicemSorun işlemcin hocam. 4 Çekirdek bir işlemciye ihtiyacın var. Sistem şuan zorluk çekiyor aslında. Ram ve ekran kartı işlemcine ayak uyduramıyorlar.
Sorun işlemcin hocam. 4 Çekirdek bir işlemciye ihtiyacın var. Sistem şuan zorluk çekiyor aslında. Ram ve ekran kartı işlemcine ayak uyduramıyorlar.
ilk sayfa da q8400 yazıyor q nün anlamı quad dır 4 çekirdek yani işlemcisi ve sorun kesinlikle fraps tarzı sistemi zorlayan yazılımdır shadowplay de bunun önüne geçmek için geliştirildi
Ah birde bizim kartlara uysa nvidia 635m var fakat desteklemiyor![]()
ilk sayfa da q8400 yazıyor q nün anlamı quad dır 4 çekirdek yani işlemcisi ve sorun kesinlikle fraps tarzı sistemi zorlayan yazılımdır shadowplay de bunun önüne geçmek için geliştirildi
türkçe anlatımı video da bulunuyorshadowplay'i denicem hocam anlatımı varmı oyuna girip f8 yaptım kayıt filan almadı ama sağ altta birşey çıktı
Hocam ha fraps ha bandicam ha action hepsi aynı denedim az önce action birazdaha kasma yaptı diğerlerine göre!action dene ben onunla çekiyorum.
Hocam ekran yarı bir şekilde gözüküyor video çekerken 1900x600 şeklinde benim monitör 1440x900 onu nasıl ayarlıcaz :Stürkçe anlatımı video da bulunuyor
NVIDIA ShadowPlay nedir? Nasıl kullanılır? - YouTube
türkçe anlatımı video da bulunuyor
NVIDIA ShadowPlay nedir? Nasıl kullanılır? - YouTube
Hocam ha fraps ha bandicam ha action hepsi aynı denedim az önce action birazdaha kasma yaptı diğerlerine göre
Hocam ekran yarı bir şekilde gözüküyor video çekerken 1900x600 şeklinde benim monitör 1440x900 onu nasıl ayarlıcaz :S
Bu paylaşım çok iyi oldu.
NVIDIA ekran kartlı laptop almayı düşünüyordum.
Bununla birlikte kararım kesinleşti.
Aynı anda webcam kayıt özelliği çok iyi olmuş.![]()
shadowplay kalite ayarlarından özel olanı seçip çözünürlük kısmını in-game olarak dene oda olmazsa oyun çözünürlüğünü 1920x1080 olarak yada 1280x720 olarak ayarlarsan sorun yaşamazsın
---------- Mesaj saat 15:45:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:17 civarında gönderildi. ----------
notebook ekran kartlarını şu an desteklemiyor program masaüstü için en az gtx 650 olması gerekiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.