Oyun videosu çekerken oyun içi kasma

• Kullanıcı IceMachine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

IceMachine

Kayıtlı Üye
Bandicam,fraps gibi programları denedim oyun içi kasma mevcut bunun bir ayarı varmıdır yoksa pcden kaynaklanan bir sorunmudur?

Pc özelliklerim

eyayVn.jpg

2 gb ekran kartım var 192 bit

xVnZEj.jpg

Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

frapsdan kaliteyi düşürüceksin kaldırmıyorsa hocam.movies sekmesinde video capture settings yada ona benzer bişey vardı işte orada full size ve half size yazıyor.full size yapınca bende kasıyordu bi oyunda,bende mecburen half size yaptım ve kasma kalmadı ama kalite düştü tabi.başka bi yolu varmı bilmiyorum...varsa bilen söylesin,bende faydalanırım :)

Hocam oyuna girmeden bilgisayarıma sağ tıkla,
Özelliklere gir,
Gelişmişe gir,
Sonra oradan performans seçeneğini en iyi performans için ayarla de ve kapat.
---
Oyuna girerken hiç bir şey açık olmasın fraps ve oyun haricinde.Onun dışında bazen oyunun grafiğini çok kötü yaparsanız da ekran kartı kasıyor.Bendede GTX 680 var durum böyleydi.Bende gameplayerim ayrıca.Fraps ile istediğim oyunu 30-40 arası rahat çekiyorum.Dediğim gibi ama bilgisayar en iyi performansa ayarlı.Ayrıca çok soğutması var.Soğutma ve fanlarınızı da kontrol edin tozlu ise temizleyin faydası olacaktır.

Kardeş bilgisayarın gayet iyi görünüyor :) Hangi oyunu oynuyorsun da kasıyor ?

Hocam oyuna girmeden bilgisayarıma sağ tıkla,
Özelliklere gir,
Gelişmişe gir,
Sonra oradan performans seçeneğini en iyi performans için ayarla de ve kapat.
---
Oyuna girerken hiç bir şey açık olmasın fraps ve oyun haricinde.Onun dışında bazen oyunun grafiğini çok kötü yaparsanız da ekran kartı kasıyor.Bendede GTX 680 var durum böyleydi.Bende gameplayerim ayrıca.Fraps ile istediğim oyunu 30-40 arası rahat çekiyorum.Dediğim gibi ama bilgisayar en iyi performansa ayarlı.Ayrıca çok soğutması var.Soğutma ve fanlarınızı da kontrol edin tozlu ise temizleyin faydası olacaktır.

Ekran kartını yeni taktırdım hocam temiz zatende başka bir yolu yokmu 1.dediginizi yaptım pc w7 altta windows 2008 r2 deki menüye döndü :D

---------- Mesaj saat 22:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:14 civarında gönderildi. ----------

Kardeş bilgisayarın gayet iyi görünüyor :) Hangi oyunu oynuyorsun da kasıyor ?

Oyun değil hocam video çekerken kasıyor :S

Ekran kartını yeni taktırdım hocam temiz zatende başka bir yolu yokmu 1.dediginizi yaptım pc w7 altta windows 2008 r2 deki menüye döndü :D

---------- Mesaj saat 22:22:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:22:14 civarında gönderildi. ----------

Oyun değil hocam video çekerken kasıyor :S

Amaç zaten bilgisayarı görünümden uzaklaştırıp performansa yakınlaştırmak üstad.
Bir de şimdi gir dene.Fraps ayarların 30 fps Full size olsun.Birde oyun hangi oyun onu söylersen ?

İlk olarak goley oyununu çekicektim fakat kastı oyun içi

Joygamein oyunlari sknt bu konuda hocam baska oyunlara yonel, oyundan alakali sorun pc ozellikleriniz iyi normalde

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Joygamein oyunlari sknt bu konuda hocam baska oyunlara yonel, oyundan alakali sorun pc ozellikleriniz iyi normalde

Hocam yönelirim yönelmesine inşallah sadece bu oyundadır problem saçma geldi oyun o kadarda iyi bir grafige sahip değil :S

Hocam yönelirim yönelmesine inşallah sadece bu oyundadır problem saçma geldi oyun o kadarda iyi bir grafige sahip değil :S

Dedigim gibi joygamein oyunlarinda genel sorungta 4 cekerken kasmayan pcm goley cekerken kasiyor, cok eskiden bilirim joygame genel yani

joygame oyunlarından da olabilir fakat işlemcinizden de olabilir çünkü 6 ram var ekran kartı da iyi güzel kart ama işlemciniz kötü hocam inten i serisi bir işlemci uyumu olur mu anakartınıza bilmem ama uyarsa baya bir performans farkı yaşıyacaksınız.

Oyundan alakalı sanırım hocam pc gayet iyi

Bandicam,fraps gibi programları denedim oyun içi kasma mevcut bunun bir ayarı varmıdır yoksa pcden kaynaklanan bir sorunmudur?

Pc özelliklerim

eyayVn.jpg

2 gb ekran kartım var 192 bit

xVnZEj.jpg

Yardımınızı bekliyorum teşekkürler

hocam ekran kartını güncelle Nvidia Experince diye bir güncelleme sonra göreceksin zaten oyun sekmesinden oyunu senkronize et de kasma işi ortadan kalkacaktır.

hocam ekran kartını güncelle Nvidia Experince diye bir güncelleme sonra göreceksin zaten oyun sekmesinden oyunu senkronize et de kasma işi ortadan kalkacaktır.

Hocam hallettim şimdi test ettim left 4 dead 2 yi 60 fps yükseklerdeydi kasma olmadı sniper ghost warrior 2 yide test ettim ondada olumlu sonuç aldım 2 oyununda ayarları en yüksekte videoda biraz yavaş gibi gözüküyor fakat normal video programı açık olmadan akıcı oynuyorum oda normaldir sanırım?

Hocam hallettim şimdi test ettim left 4 dead 2 yi 60 fps yükseklerdeydi kasma olmadı sniper ghost warrior 2 yide test ettim ondada olumlu sonuç aldım 2 oyununda ayarları en yüksekte videoda biraz yavaş gibi gözüküyor fakat normal video programı açık olmadan akıcı oynuyorum oda normaldir sanırım?

evet hocam normal

Birde bandicam ile denesem mi hocam bir fark olurmu arasında?

Bandicam fraps kadar başarılı değil ama bandicam daha kullanılışlı logonuzu filan basıyor kendi çözünürlüğüde ayarlıyabiliyorsun ama fraps gibi net değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri